• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Ore & Mrs B - Tack!

    Mrs B - Så tråkigt när fokus är så fel. För det tycker jag verkligen att det är. Din mans fokus borde ju i första hand vara på era barn. Visst är det kul att festa, men hur man hellre gör det när barnen befogat skriker efter kvalitetstid förstår jag faktiskt inte.

  • _koko_

    Nu måste jag svischa ut på stan och jaga en födelsedagspresent och sen ska jag ut och äta middag, roligt! Kul att solen kom tillbaka också.

    Kram på er allihop!

  • _koko_

    Stora varma kramar till tinga med familj. Självklart finns det utrymme för dig här även när du inte orkar kommentera någon annans business. Hade du gnällt på jordnötter hade det kanske varit en annan sak, men er situation är ju fruktansvärd! Det ger mig dessutom ordentligt perspektiv på mina svullna fötter, illamående och trötthet, och det behövde jag!

    Ni som gillar billabong, har ni provat schloss boosenburg? Jag tycker den är mindre söt och godare. Sen finns det en torr cider på systemet nu också som är god.

    Här kom det nyss en åskskur, men nu börjar det klarna igen. Hoppas på fint i morgon då jag ska på möhippa. Var det ore som också skulle det i morgon? Lustigt!

    Igårkväll flyttade vi ner connys säng i källaren, varför har vi inte kommit på det tidigare?? Han sov superbra och vaknade halv 9 idag.

  • _koko_

    Jättejättegrattis till muggles m familj!!!!!!!!! Säger som övriga, vilken plusvåg!!!

    snaily/telis/lappis - Jag vill osså luncha i morgon! Vet dock inget om hundvänliga ställen och det ser ju inte jättepositivt ut på väderfronten... Men om det inte ösregnar borde man ju kunna sitta ute på valfritt ställe med markis?

    page - Blir alldeles ledsen och börjar fundera på om det är något jag skrivit som missuppfattats? Ang gnällande eller dylikt (tror inte någon i den här tråden utom möjligen du page tycker att du gnäller...). Jag saknar och kommer alltid att sakna dig i tråden om du inte kommer tillbaka.
    Det VÄRSTA är att jag blivit av med ditt mobilnummer, så jag kan inte jaga dig den vägen... Men din adress har jag iaf, kanske får du ett oväntat besök framöver. Stor KRAM till dig iaf!

    Möhippan i lördags blev jättelyckad och jag var heeelt slut i kroppen igår. Hur gick det för övriga (EA och ore)?

    Kramar till alla som vill ha och behöver!

  • _koko_

    Annars kan man ju alltid äta på grillen på ömalmstorg.

    Kul om vi blir många i morgon! Kanske sista chansen att ses innan allas semestrar?

  • _koko_

    Ore - Jag tycker att det brukar bli mer lyckat om man äter i en privat lokal (typ hemma hos någon), med caterad eller hemlagad mat. Mer tid att ägna sig åt bruden och man stör ingen annan.

  • _koko_

    lappis - Nä, våga inte banga den här gången! Fast jag förstår att du inte fixade det sist.

  • _koko_

    ore - Först trodde jag att ni hade fått flytta runt på restaurangen under kvällen, men att alla inte fick sitta tillsammans är ju nästan värre!!
    I min bekantskapskrets har nästan alla gift sig nu, så det är stiltje på möhippefronten (årets antagligen enda för mig, kanske en till men där är jag inte så nära vän med bruden, så det beror på hur det gör)...

  • _koko_

    Nu ska jag gå och värma dagens lyxlunch: dafgårds flygande jakob... Orkar verkligen inte tänka på lunch just nu, vill bara fylla magen. Sen passar det ju bra om det blir dyrlunch i morgon.
    Beställde nyss nästan två amningstoppar, men avbryt köpet precis innan jag skulle bekräfta det. Kändes onödigt dyrt med över 1000 spänn för två tröjor när jag inte ens kollat vad jag har sedan sist hemma... Vet att jag har några från HM som jag aldrig använde förra gången för att de var så dåligt sydda att jag behävde sprätta och sy om lite, och det orkade jag såklart aldrig göra. Borde ta tag i det nu!

  • _koko_

    snaily - Intressant och skönt att jag inte varit helt fel ute då, jag (och katterna) gillar ju torrfoder, tänker just på tänderna och att det är praktiskt... Men det känns ju samtidigt bra att ge dem lite blötmat också (för att vara säker på att de får i sig tillräckligt med vatten), en gång om dagen kanske, och mjau verkar båda gilla faktiskt. Personligen ser jag förresten mer fram emot att träffa dig än korven, även om det ska bli roligt att få se honom också förstås.

    Hej nennehjärtat! Påminner mig om vår katt som när hon skulle få avmaskningsmedel första gången (man ger den sorten 3 dagar i rad): dag 1 tog hon den inlindad i leverpastej, dag 2 snodde hon pillret medan jag skar leverpastejen(!!!) och dag 3 åt hon upp leverpastejen runt pillret så jag till slut fick stoppa ner det i halsen på henne...
    Vill att du också ska komma hit så jag får krama dig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor