• _koko_

    Livets stora och små frågor

    lappis - Det är på tiden att jag tar reda på hur man gör hur som helst, vi kan ju bara titta på inspelade saker på tvn i vardagsrummet som det är nu, men filmer vill man ju t ex hellre se på projektorn i källaren ibland. På något sätt ska jag nog få till det!

    Alla andra liknande program föredrar jag själva uttagningarna eftersom de drar till sig så många ufon , men sytycd är ju bra rakt igenom. Så mycket talang! Sen är ju domarna rätt underhållande också...

  • _koko_

    Blivande fru L - Det är inte sjukt alls, det kan ta betydligt längre än ett par dagar att smälta en sådan nyhet! Däremot kan det ju vara svårt för någon som aldrig behövt ens tänka tanken "barnlöshet" (läs: din svägerska) att sätta sig in i din situation, så hon kanske undrar. Men låt henne göra det i så fall, koncentrera dig på dig själv nu och ha inte dåligt samvete för att du inte kan vara glad för deras skull just nu. Kram!

  • _koko_

    snaily - Groumpf!!

    lappis - Har lagt upp inspelningarna nu, börjat kolla lite på komprimering och bränning (filerna blir nämligen enooorma), men blev för trött och gick och la mig i stället. Och som jag sa igår, det är på tiden att jag lär mig detta, så tack för (den omedvetna) sparken i baken!

    AM - Jag har bara varit på wasahof av de ställena så kan inte jämföra, men wasahof gillar jag iaf.

    BS - Skönt att kub är överstökat och med bra resultat! Härligt också att middagen blev bra till slut!

    snorkis - Grattis till katten! Hur gamla är era befintliga katter? Vår 8-åring har ju fortfarande efter 1½ månad lite svårt att acceptera nytillskottet fullt ut, men nu är det mest när de överraskar varandra som det blir väs och fräs.

    Jag använde mina bellaband (precis såna som sweet länkade till) jättemycket under förra graviditeten, men nu på sommaren blir det väldigt varmt med dem, så nu har jag knappt använt dem alls. Kan ju också bero på att jag redan hade gravkläder att växla till den här gången, vilket ju alltid är bekvämare än oknäppta vanliga byxor med extra resår över.
    Vickan - Jag skulle helt klart köpa gravbyxor och inte vanliga för stora byxor. Vad ska du med dem till sen? Förutom att de redan nu antagligen sitter dåligt över lår etc.

    I morse drömde jag att conny sov jättelänge, och när jag sen vaknade av att sambon gick upp för att göra välling var klockan 10 i 9, vilken sanndröm!!! Visserligen blev jag väckt av katterna inatt och låg vaken en stund, men känner mig ändå väldigt utsövd!

    Nu MÅSTE jag jobba, ska presentera lite av det jag gjort i eftermiddag...

  • _koko_

    MSW - Vi har aco baby mousse wash och mousse schampo, det står att alla ingredienser är godkända som livsmedel vilket känns bra eftersom conny älskar att suga på pumpen?!! Måste se till att den alltid är stängd, för nyttigt kan det ju inte vara även om det är godkänt.

    Nu risifrutti, sen JOBBE!
    *hur ska det gå??*

  • _koko_

    vickan/BS - Ja, eller så försvinner illamåendet och kommer tillbaka i v25 som för mig den här gången. Förlåt, det var dumt sagt...

  • _koko_

    Jag vågar inte säga något om någon ev födelsedag förrän någon sagt att det är ok att säga något...

  • _koko_

    lappis - Jag tycker ni ska titta på hus på min sida om stan! Fast det enda vettiga argumentet är ju att jag bor där...
    Blir också så oerhört glad av att höra att du mår bra!!

  • _koko_

    telis - Korv m bröd, Korv m bröd, Korv m bröd!! Är mycket nära att äta sånt till lunch idag också, i stället för min andra lyxlunch dafgårds kåldolmar...

Svar på tråden Livets stora och små frågor