• _koko_

    Livets stora och små frågor

    "Fingret på spiken" Hahahahahahaha......

  • _koko_

    nenne - Jag såg genast snaily framför mig med Korven i en tjusig väska, men det är klart Ru ska transporteras ståndsmässigt också!

    snaily - Har lagrat ditt nummer nu, skickar ett sms så får du mitt också. Ang foder försökte en vet. lura på mig specialfoder som min 4-åriga honkatt skulle äta resten av livet "för säkerhets skull", när hon hade fått urinvägsinfektion. Fodret var SKITdyrt och enligt katten inte särskilt gott heller. Blev sur och går nu inte dit längre. Tur att det finns många vet. att välja mellan i sthlm.

  • _koko_

    VRÄKER för övrigt i mig citronrån just nu, kommer ha tömt förpackningen innan dagen är slut! Har gått och varit sugen på såna i flera veckor och sörjt att jag inte kan äta dem, men så i morse när jag var och handlade lyxlunchen hittade jag naturligt glutenfria från semper!!!! Åh, vad jag njuter!!!

  • _koko_

    Tönt - Fniss, du är för rolig! Det finns alltid en plats för dig här i vår bt-familj, kom tillbaka när du inte kan låta bli att skriva nåt.

    BS - Skönt att katterna kommer överens nu! Det har lugnat sig här också, har tom fått dem att äta från samma fat.
    Flytande gaviscon är förresten också äckligt, men inte i samma liga som tuggvarianten. Dvs jag klarar det och det funkar på halsbrännan. Skönt!

    vickan - Hoppas du mår bättre snart! 500m till bb skulle jag också vilja ha, är liiite orolig för att inte hinna in den här gången.

    AM - Storhetsvansinne är väl ett utmärkt tema! Vi diskuterar just nu (bla) din äldste sons namn faktiskt, men det skulle betyda två svenska kunganamn i vår familj, kanske lite magstarkt?

    Sov gott allihop!

  • _koko_

    frullan - Älsklingen, vad roligt att se dig här! Jättekramar och pussar och jag blir så glad att du träffat en bra psykolog! Som sagt, jag släpper dig inte i första taget!

  • _koko_

    Hej i tråden!

    AM - Ja, en av våra grannar satter rejäla käppar i hjulet för oss när de valde vårt favvonamn till deras son som föddes för ett par veckor sedan (namnet är inget topp 10, så vi är minst sagt förvånade). De har nämligen redan en conny också... Så nu är vi allmänt förvirrade och vet inte alls hur vi ska göra. Tror dock inte heller att vi skulle ångra oss om vi valde storsonens namn.

    fruLlan - En sak har jag helt klart lärt mig av din och ciccis senaste förlossningsberättelser: Jag kommer INTE att vänta hemma!!! Fast bara för det får jag väl en monsterförlossning på 30 timmar. Skickar ännu fler kramar och instämmer i att det är skönt att din underbare make tar hand om er och talar om att du är en underbar mamma trots att du har det jobbigt. Det borde ju vara självklart, men är nog tyvärr inte det för alla.

    AM - Synd att vi missar dig idag, men har man semester så har man, vi får nog fler chanser.

  • _koko_

    Håller med lappis, vad man tycker om ett namn beror ju oftast på vad man har för relation till det. En jättetrevlig tjej i min mammagrupp hette Tabita, så jag tycker det är ett helt ok namn, trots Mia & Klara.

    Cevin däremot... Det namnet FINNS ju inte ens. Egentligen.

  • _koko_

    lappis - Jag visste inte heller innan nenne skickade en länk till några klipp på youtube...

    Tinga - Hej!!

  • _koko_

    nenne - Har faktiskt en kompis som också stavar med C (dock ett annat namn), och han får såklart oftast heta 'S...'

    Tinga - Eller hur! Fattar inte att de lyckades välja just det namnet?!!! Hur är det med barnen, mår Piff (förlåt om jag blandat ihop dem) bättre?

    Oupsie - Det finns nog många orsaker till varför man hellre vill ha det ena eller andra könet, och den du nämner är säkerligen en av dem. Men när barnet väl kommer är det ju en personlighet snarare än ett kön man lär känna.

    lappis - Tror du har full koll på vilka som ska luncha idag. Roligt ska det bli! Och nu är det ju betydligt ljusare ute än i morse också!

Svar på tråden Livets stora och små frågor