Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets stora och små frågor

    Massor med lyckosparkar på den lilla kaninsvansen - försiktiga sådana!

    Njut av ledig kväll mugglan!

    Sitter här och försöker få en bok klar för tryckning - givetvis vill inte sidorna som jag vill. (Erkänn att det låter mer intressant med en bok som ska till tryck - än en manual som ska tryckas...)

    Ikväll blir det lax med någon sås, ris och jordgubbar med grädde - bara vi tjejer hemma. Skönt att vara lite allena med, då kanske min mage hinner sluta ömma. Riktigt våldsam äl denna månad av någon anledning. Eller så gör höftböjarna ont av för mycket övningar hemma... (de sitter ju på ungefär samma ställe...)

    BS - hoppas er nya lilla pälsboll är gosig och finner sig tillrätta!

  • Liten med Mindre

    Lappis - hoppas verkligen blasten gillar kaninen lika mycket som kaninen hoppas på/gillar blasten!!! Heja heja!

    Instämmer i okvädingsorden om regnvädret. Mina fina skor som jag skrutit om har ju givetvis hål i sig, så jag blir blöt när liten tjej knatar runt i regnet och leker. O så läcker det in vatten via huvan som sen droppar ner i uringningen på tröjan. Brrr! Och Mindres regnkläder suger upp vatten på insidan så byxorna blir blöta där stövlarna slutar. Hur sjukt är inte det??

    Fast i övrigt passar vädret familjens humör - svär-farmor gick bort i fredagsnatt, och maken funderar på hur han ska hantera det hela stackarn. Farmor var nog viktigare för honom är någon annan i hans familj.

    Återgår till jobbet och önskar FruLlis lycka till på samtalet imorgon - som jag hoppas du hinner gå på.

    Muggles - 3 glas vin före film hade jag nog inte lyckats med - dyrt att sova sig igenom en sån lyxfilm.

  • Liten med Mindre

    Mutter - någon mer har sökt tjänsten jag vill ha. Men de avslöjade inte några detaljer. Och inget är bestämt. Men inte känns det roligare för det. Jag har nog med att hålla tummar för Blasten och trösta maken just nu.
  • Liten med Mindre

    Kängu - i vår tråd tror jag mentala tummar funkar lika bra.

    Nenne - superirriterande att någon annan anmälde intresse från oss internt. Eller om det är en från moderföretaget - det kan det ju också vara... Äsch - får försöka jobba istället för att tänka på det. Har just ätit dålig lunch på ett dyrt ställe, som jag eg inte gillar att gå till. Varför gör jag såna saker då?

    Ungefär som att jag (EGO-varning) lovat att alltid tvätta byxor innan jag påbörjar någon form av uppläggningsarbete. Men så skulle jag i förra veckan bara klippa av en del av överflödet och lämna en god bit under foten som marginal. Tror ni inte de eländiga byxorna krympte så att de i avklippt längd är knappt tillräckligt långa? Svajar käckt med fållen jag var tvungen att lägga, fast jag gjorde den så liten som mjöligt...

    Så - nu har jag öst ur mig...

  • Liten med Mindre

    Ore - det är väl nästan alltid längden de krymper på - aldrig bredden. Förutom att lösa tyger drar ihop sig då...fast det går ju över när jag suttit ett par gånger.

  • Liten med Mindre

    BS - Mindre tycks älska att ränna runt naken. Fast det är kanske för att det inte är så ofta/länge. Å andra sidan älskar hon vissa av sina kläder med - badrocken, tjocka jackan, fleeceoverallen, sånt som hon får för sig att ha på sig oavsett väder/värme i övrigt.

    Skojigast med att vara nakenfisig är att det ju går att kissa lite överallt. Tror jag...eller studera sina nedre regioner eller nåt sånt.

    Är ni oftast helt påklädda hemma? Strumpor o allt?

    Lustigt hur barn är så olika.

  • Liten med Mindre

    Hurra för att du fick ett bra möte FruLlis!!!
    Jag lipade också hela första mötet med psykologen på BUP. Var ju där efter förlossningen när livet inte kändes riktigt på en pinne.
    Så du är inte ensam!

    Och så säger jag som en annan psykolog på universitetet sa (nu låter väl jag som värsta psykfall som träffat så många ) - var glad över hur stark du är som tagit steget att prata om och reda ut detta. Tänk vad många det är som aldrig reder ut knutarna - för knutar är det inte bara några som har.

  • Liten med Mindre

    FruLlis - jag tog inte upp - det är en ära att dela superdåretitel med dig. Vi kan ju om vi är givmilda släppa in AM Telis o Tinga på några hörn. Sen var det Vänner också va?

    Det MÅSTE vara en del av anledningen att vi funkar så fint ihop. Mugglan är väl oxå med på ett hörn, har för mig att hon med behövde prata efter förlossningen.

    Sen var det nenne som är förtjust i den vackra vita jackan med långa ärmar...

  • Liten med Mindre

    FruLlis - liiiite besviken är jag på att inte få dela plats med dig. Jag har ju övat hela kvällen igår, med hjälp av maken, på att säga (och tro) att jag är bäst för uppgiften och kommer att lyckas NÄR jag får den.

    Visserligen avsåg det mer jobbet kanske, men det är nog applicerbart för allt. För anledningen till övningarna var ett psykbryt i soffan över att någon mer ville ha jobbet.

    Ska försöka bortse från funderingarna idag. Alternativt gå in till chefen och fråga vad mer jag kan göra för att övertyga dem? Fast det känns lite desperat, eller, jag vet inte...

    BLÄÄÄÄ!

  • Liten med Mindre

    BS - skönt att fil och rätt kattsand funkade för er. Livet på en pinne nu då!

Svar på tråden Livets stora och små frågor