Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets stora och små frågor

    Jösses vad många inlägg.

    Ni som springer eller bara dejtar i helgen - ha det så roligt! Skulle varit skoj att vara med och Gbg-dejta.

    msw - även Mindre har trillat, från vagnen. Trots att vi hade 2 selar i den - som vi inte använde. Uslaste dagen i mitt liv.

    AM - blev helrörd av ditt inlägg, lite melankolisk så där. Det lät så definitiv, och som ett "avsked" av den delen av livet. Jag är usel på avsked kanske ska nämnas...

    Morgonträning - funkar fint om det är promenad eller styrketräning. med lite vilja kan jag simma på morgonen, om en tjusig hotellfrukost väntar efteråt.

    ÄL är över för denna gång, och nu är det bara att vänta och se. Hoppas mina feromoner vädrar bort - för jag börjar tröttna på att lukta sex trots ett flertal duschar. Det måste varit en attans till ÄL, för så här har det inte varit innan.

    Lycka till i helgen Cicci - få se om party-stilen funkar även denna gång. Be maken att ta det lite lugnare den här gången kanske...

    Frejis - hur har det gått?

    Ä, kommer inte på mer nu. Ha en bra dag! Ska skriva shoppinglista: muggles spenat-lax och lappis fondanter står på menyn för imorgon. Måste komma på nån bra lunchmat med.

  • Liten med Mindre

    Kramar till mugglan - kanske just för att det är fredag och solen skiner som du är deppig - ibland passar ju inte det fantastiska vädret ens humör och då känner man (i alla fall jag) mig som skit.

    Frejis - har fått hem en laddning ekologiska rädisor - vill du ut på stan i morgon förmiddag så kan jag ta dem med mig!

    Dessutom kom det en laddning mangold och skärbönor - någon som vill tipsa om bra recept?

    Behöver även hjälp med tips på konfirmationspresent till kille som inte önskar sig något (utom mopedbidrag som vi inte vill ge - vill ge en pryl). Inga smycken eller annat verkar poppis.

    Är lite överpysslig hemma nu, och steker banan-kokos-plättar till Mindre (som jag nog får äta upp själv...), och så finns det en Telis-dumle-deg i kylen. Verkar mumsigt.

  • Liten med Mindre

    Trevlig helg alla!

    Frejis - grattis till fina resultat. Jag fikar gärna imorgon. sms:ar dig så får vi se om det passar. Måste ju hitta ett fik där jag kan utfodra Mindre nån gång efter 10.

    Cicci - lycka till på bb, eller vad det nu blir.

    MSW - kan inte både du och A ha var sin sked, och så öser ni lite omlott? Mindre prövade både sked och med händerna. Det blir väldigt såsigt, men i alla fall. Vi borde ha släppt henne lös tidigare, och inte när hon var runt året...

    Piggelin - grattis till avslutat husaffär. Sköööönt!

    BS - trist på kisse-överenskommelsen.

    Nu ska vi pröva Telis-kakor.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    frejis - tack för en trevlig fika i vårvädret. riktigt trevligt även om jag och Mindre blev lite disträ efter maten slutade vara intressant. Tur att kompisen dök upp och höll dig sällskap. Bra att Ninja gillade grönsakerna. Det visade sig att kompisen också hade gillat rädisor, men inte blast - tyvärr glömde jag fråga medan vi var kvar.

    har just vinkat adjö av kompisen och sitter och mumsar i mig en sista telis-kaka framför datorn. Är mätt i magen efter muggles-lax och lappis-efterrätt. Snacka om trådmiddag utan trådkompisar. Fast jag undrar lite - muggles - din lax med spenat, har du mycket eller lite grädde i formen? Smaksätter du grädden med något. Jag misstänker att det var för mycket grädde här - för den smakade mest grädde med lite spenatblad i. Men laxen var supergod med parmesansmak.

  • Liten med Mindre

    GRATTIS GRATTIS GRATTIS till Telis!

    Sitter också här med blandade rysningar och fuktiga ögon av rörelse. Superduperskoj!

    Illamående - började runt v 7 och avtog gradvis efter v 12. Men jag slapp kräkas i alla fall.

    Nenne - vilken fantastisk äggproduktion! Vilken påskhöna som helst blir ju avis! GRATTIS! Hoppas de är välprogrammerade att bli fina embryon och bebisar!

    FruLlis - superbra att Roff* har vänt sig och växer fint. hoppas h*n har förstånd att stanna åt det hållet. Håller tummen!

    Tinga - grattis du med till väl genomfört löpvarv!

    hmm...var det någon mer som skulle grattas idag?? En jätteplussitiv våg över tråden på flera sätt! Sånt mår jag bra av!

  • Liten med Mindre

    Cicci - min förlossning startade med en svagt rosa flytning, som sen övergick till att bli mensvärk, som blev värkar.

    Tvekade länge om det var förvärkar eller ej, men enligt BM skulle jag inte fått en rosa flytning då. Proppen gick inte förrän värkarna var igång, och vattnet gick på BB.

  • Liten med Mindre

    Cicci - vi har en källare som kan behöva några omgångar till. utan trappor i. Du är välkommen. Och det finns fortfarande dumlekakor kvar som belöning efteråt.

    Efter välförvärvad lunch ska jag nog försöka pricka av lite punkter på min röj-lista. Maken fyller år i morgon, så det var shopping i Sickla, och hittade lite fler pinaler åt honom. Han har ju redan fått en del kläder som vi hittat tillsammans, så det var skoj att hitta nåt han inte sett innan. Hade tänkt shoppa en liten tårta med, men det fanns inget lockande. Blev bara fin biff från Texas longhorn. Mmmm...med vin o gratäng i morgon. Mums!

  • Liten med Mindre

    nenne - vad superbra med 6 befruktade ägg! Hoppas allt går fint på lördag!

    BS, jag ska gratulera maken. Det blir hängmörad black angus biff och gratäng. Säkert inget som lockar dig , men maken beställde kött. Vi har shoppat blommor och present från Mindre. Gav upp idéen att åka till stan och handla fin tårta - tycker för synd om mindre som bara får åka vagn och inte leka något då. Så nu blir det ut och leka i slasket i eftermiddag.

    Cicci - hur har det gått? hur mår magen nu?

    September - förstår precis det där med att rusa hem.

    Och vad gäller ÄL o BIM - måste det vara så attans lång väntetid? Det känns som om det var evigheter sen ÄL, och så har det gått 4 dagar.

    Nu blir det gratängfixande.
    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Oj, hinner inte läsa klart, men vill förstås skicka ett jättegrattis till familjen Cicci och lilltjejen!

    Mindre och jag har varit 4 dagar på landet och ätit gräs grus och lera. Nu är det fullt ös sista mammalediga veckan, men jag är tillbaka i god form nästa vecka. eller hur det nu blir, amerikanerna som köpte upp företaget invaderar tydligen då. Får se hur det blir.

    Lappis - har du urtråkigt så kom och spinna med mig på torsdag, så dricker jag vin efteråt.

    Frejis - ta det lugnt nu!

    Återkommer när jag hinner läsa klart!

  • Liten med Mindre

    Telis - *orolig* Skickar tummar och kramar åt ditt håll.

    Tinga - hoppas Puff kan smitta Piff, och att ätandet håller i sig. För oss var det också väldigt mycket av eller på gällande ätandet. Fast inte fullt så mycket då... Vid 9 månader vägde Mindre 7270, 70 cm. Lite mer alltså. Hoppas det löser sig, eller att sond kan ge er alla en tillfällig vilopaus från ät-traumat som det verkar ha utvecklats till. KRAM!

    Frejis - vill du ha besök i eftermiddag vid 15? Eller i morgon bitti? Alternativ om vi flyttar upp det till juli när jag är ledig igen. Plötsligt har en månad här hemma gått!

    Vad gäller gräs och lera/sand så är Mindre en hopplös slukare. Jag vet inte hur jag ska stoppa henne - hon slevar in spadvis med sand i munnen, och tar några nävar till så fort vi har rensat munnen - om vi ens orkar bry oss. Har hon någon brist månne? Eller är det en övergående fas?

    Är det förresten någon som vet vilka blommor ute som är giftiga/obra att äta på? Trodde maskros var ok, men har hört två personer på två dagar säga att de är giftiga.

Svar på tråden Livets stora och små frågor