• Tinga

    Livets stora och små frågor

    BS - du kanske ska vänta med att bli imponerad tills de där kakorna verkligen är bakade! Får väl se om jag pallar när det väl är dags. Men har jag inte ställt in mig på att göra det blir det defintivt inte av.

  • Tinga

    BS - nu kan du få bli imponerad , för nu sitter jag i soffan med en kanna te och nybakta brownies. Killarna har somnat för längesen och här är lugnt och skönt och stöket är undanröjt efter baket. Kakorna blev inte så dumma, men jag tror att jag skulle haft en lite större form så att de blivit lite tunnare. Nu stod det bara "liten långpanna" i receptet - varför kan de inte skriva ut lämpliga mått?

    Snaily - jag fick också mina första gråa hår i 18-årsåldern, men fortfarande, vid 32 års ålder, kommer de bara "ett och ett" (alltså utspritt), så genom att rycka dem kan jag bibehålla min naturliga färg.

  • Tinga

    Snaily - ja, jag fnissade lite för mig själv när jag läste om ditt chokladsug, och tänkte att nu blir mitt inlägg en "vrid-om-kniven-bara"-variant för dig.

  • Tinga

    Telis - Du borde jobba med färganalys! Nu har jag tårar i ögonen igen.

  • Tinga

    EA - jag hejar också på för test med en lätt spark i baken! (Hård om det behövs! )

    Sweet - vad schysst med en vuxenkväll tillsammans! Och grattis på 10-årsdagen förresten! Man behöver lite tid för varandra utan barn ibland, så jag hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll. Hoppas att all sömn gjorde ordentlig nytta. Ofta är man ju mer mottaglig för sjukdomar om man är trött och sliten, så det låter som ett klokt beslut att du tog en sovdag igår.

  • Tinga

    EA - nej, vad trist! Även om du inte var hoppfull själv hoppades jag iallafall. Hoppas nu att tanten snart dyker upp, så att du kan få börja på ny kula. Men din cykel verkar ju vara helt fucked up. Stor kram!

  • Tinga

    Lappis - vad duktig du var som drack vatten; tycker att du har all rätt att dunka dig själv i ryggen och vara stolt över det.

  • Tinga

    Snaily - åh, vad störigt och tråkigt! Tycker att du är väl förtjänt av att få stanna hemma och mula i dig äppelpaj. Stor kram! Det är ju trist att du kommer att blöda när du ska till läkaren, men de har säkert varit med om värre. *pepp, pepp*

    Vi tillhör också dem som varit utomhus både igår och idag, för att njuta maximalt av det fina vädret. Nu börjar det dra in lite skyar här, så vi får väl se hur det blir imorgon.

    Nu skulle jag behöva lite hjälp av Googledrottningarna i tråden (ingen nämnd och ingen glömd ). Jag är på jakt efter pikétröjor till killarna, i strl 74. Helst ska det vara en ljusblå och en rosa, men en av dem kan tänkas att bytas mot en beige eller möjligtvis vit. De måste vara enfärgade, för de ska användas till rutiga shorts. Möjligtvis kan jag tänka mig något mindre tryck. Finns det någon som har tips på butiker funkar det lika bra som nätbutiker.

  • Tinga

    Snaily - supertack för tipset; har redan gjort min beställning.

    AM - jag hade hittat tröjorna på HM, men den ljusblå fanns naturligtvis inte i den storlek jag behövde. (Enda storleken som saknades.)

    Vad läskigt med bråck! Men sjukvårdsupplysningen måste ju kunna guida dig rätt.

    Nenne - här snackar vi coola grunge-killar; varken skotskt bröllop eller golf!

    Vickan - ska kolla in dina länkar när det är dags för shopping nästa gång.

    Frejis - glömde kommentera det innan, men fy bubblan för smärtan det där envisa myomet utsätter dig för. Hoppas verkligen att det sitter på en mindre dålig plats nu, efter din flyttmanöver.

Svar på tråden Livets stora och små frågor