• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Läkaren pratade också om att de flesta "matklöddisar" börjar äta ordentligt när de börjar på dagis och ser andra barn äta, men om nu Puff fortsätter att äta bra hoppas vi att han ska ha en positiv effekt på Piffs lust att äta.

    Mot Piffs sura uppstötningar har vi fått medicin nu - Losec! Känns aningen skumt att ge till en bebis, men funkar det bara så...

  • Tinga

    Telis ? usch, det var inget kul att läsa ikapp idag. Åh, vad jag önskar att det här slutar lyckligt. Jag blev också alldeles skakig och kallsvettig när jag läste dina inlägg. Hoppas så att du snart återkommer med goda nyheter. Stor, varm kram!

    Liten ? jo, vi hoppas på en ?minidagiseffekt? här hemma, så Piff får alltid sitta i sin stol och titta på när Puff äter. Man märker nu att de börjar bli intresserade av att härma, så kanske, kanske att det kan göra nytta.

    Piggelin ? låter som en bra idé att tillfälligt lägga undan syskondiskussionen och sen ta nya tag med den senare, när du kanske funnit dig själv lite mer i din nya livsroll, som nu även inkluderar mammaskap.

    Nenne ? du vet allt hur man ska utnyttja smileys, du!

    Frejis ? om du mot förmodan skulle glömma hur ont din utflykt gjorde lovar jag att påminna dig, så att du tar det lugnt framöver.

    MrsB ? kanske blir det några lärartjänster som lyses ut under sommaren, inför terminsstart? Jag vet inte om det är någon särskild tid på året som det är ?inflation? i lärartjänster, eller om det är jämt utspritt?

    Puff har fortsatt ätit bra idag , så vi gläds verkligen åt det. Piff, däremot, har haft en lika usel dag som igår, så ingen bättring där inte. Men det tar ju några dagar innan medicinen mot sura uppstötningar verkar, så någon draghjälp därifrån finns ju inte än (om den alls kommer ).

  • Tinga

    Telis - nej, inget mail från dig. Vad konstigt att adressen inte funkade, för jag har fått mail ifrån andra idag.

    Mrs B - håller tummarna för att det dyker upp något roligt jobb snart!

    Intressant att höra att ätandet faktiskt kan bli sämre av dagisstart, för det har jag inte hört från något annat håll. Men det är klart, alla barn är ju olika, så varför skulle det vara lika för alla?

  • Tinga

    Cicci - ja, vad ska man säga! Stort grattis till dottern!

  • Tinga

    Telis - det är ju iallafall en liten delseger att blödningen kommit av sig.

  • Tinga

    Telis - usch, vad du skräms! Satt och höll andan tills jag kom till ditt inlägg om vaggisen!

    Nenne - hoppas att du kan få snabbt svar via telefon, så att du slipper gå och fundera mer. Detkan ju finnas en miljon förklaringar till att ni inte fått något brev än, även om det så blev fem till frysen.

    Lappis - jäkla kropp till att inte samarbeta!

  • Tinga

    Ore - vad är det för träbock till chefens chef du har? Och vad är det för chef du har - han ska ju vara ett "filter" er andra två emellan, tycker jag. Du ska ju inte behöva ta skit från någon du inte är direkt underställd. Kram!

    Liten - trist med tant! Kram till dig med!

    Page - du behöver inte ha någon ångest över vare sig hår-, hund- eller cancerrapporter, för det är varken mer eller mindre viktigt än något annat som diskuteras här i tråden. Här finns plats för allt. Ser också fram emot en bild av din nya frisyr i galleriet.

  • Tinga

    Maken är iväg på kurs med övernattning idag och imorgon, så jag ska vara själv med Piff & Puff hela dagen idag. Eftersom Puff fortsatt äter bra (peppar, peppar!) känns det OK.

    Jag hittade ett spännande recept på brownies med torkade aprikoser och mandel i, så det tänkte jag roa mig med att testa när Piff & Puff lagt sig ikväll.

  • Tinga

    Page - nä, vad skulle tråden handla om, om man inte berättade om sig själv? Sen tycker jag inte att det är att vara egoistisk, utan det är man om man bara bryr sig om sig själv och aldrig har något ord till övers för andra. Jösses, vilken skurk jag skulle vara annars!

Svar på tråden Livets stora och små frågor