• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Nenne - jo, jag har också tänkt i de banorna och undrat om vi gjort något fel, eftersom båda är så besvärliga vad gäller maten, fast det var de å andra sidan redan på neo, så jag tror egentligen inte att felet ligger hos oss föräldrar.

    Och ha - jag tror inte alls att du hade blivit varvad; det har du alldeles för mycket jävlar anamma och kämpaglöd för.

  • Tinga

    Lappis - sista utvägen är knapp på magen, dvs man gör ett "hål" i magsäcken, så att man kan spruta in mat direkt i magen, utan att barnet behöver svälja. Det är det som oroar mig lite nu när det gäller Piff, för eftersom han inte ens äter välling i några större mängder nu finns det liksom ingen "Plan B" att ta till.

  • Tinga

    Muggles - Moa är visst redan en förhandlare!

    Tror minsann att vi ska prova med glass här.

  • Tinga

    Tack för att ni är så rara och låter mig hållas med mitt ältande om matproblem. Det är verkligen en skön ventil att ha den här tråden för att pysa ut lite av alla känslor som skapar övertryck. Nu kommer min mamma alldeles strax och efter att ha (försökt) matat PoP ska vi åka till Malmö på en shoppingtur.

    MSW & EA - jag mailar ikväll!

    Kram på er allihop!

  • Tinga

    Sweet - tack för att du tog dig tid att berätta om dina vänners dotter. Jag vet ju att en knapp inte skulle vara total katastrof, och vi är ju som sagt inte alls där nu, men det är ändå skönt att höra historier om barn där det gått bra, trots stora matproblem. Jag tror egentligen inte att PoP lider av sin matsituation, för de är i princip alltid pigga och glada (utom just när de äter ), utan det är nog ett större problem för mig och maken.

  • Tinga

    Muggles - om budgivningen redan dragit iväg så pass kan ju inte bostadsmarknaden vara helt död i Göteborg, vilket jag nästan fått en känsla av emellanåt.

  • Tinga

    EA - om du känner att det är OK att ligga lågt ett tag till kan det väl vara läge att vänta tills efter sommaren, innan du tar kontakt med gyn igen. Det kan ju vara skönt att inte behöva hålla på med hormoner och sprutor under semestern, och dessutom kunna vila lugnt i att ni fattat beslutet att ta kontakt med gyn efter sommaren, så att ni har en "Plan B" om inget händer under sommaren.

  • Tinga

    Apropå diskussionen om antal barn, hur tätt osv. pratade psykologen på neo (ursäkta att jag tar upp henne hela tiden, men hon hade så mycket bra att säga ) att 3 är det nya 2. Vi är ju definitivt inne på att försöka få ett syskon till Piff & Puff så småningom, så här blir det, om vi lyckas, isåfall 3 barn. Fast någon mer pergo-behandling blir det inte, för vi vill inte ha tvillingar en gång till.

  • Tinga

    Shoppingen idag gick förresten bra. Den där Odd Molly-toppen jag tjatat om kom härom dagen och den blev fin till kjolen, men jag ville ändå kolla i Malmö också; just in case. Jag hittade iallafall inget som passade bättre, men däremot köpte jag ett par jättefina röda skor. Hittade ett par med precis rätt röda färg och precis rätt höjd på klacken. Ska se om vi lyckas fotografera hela "stassen" vid något tillfälle, så att ni kan få se slutresultatet, eftersom ni i högsta grad var inblandade i besluts- och köpprocessen.

  • Tinga

    EA - så här ser mina skor ut, fast röda med träfärgad klack. http://www.marcshoes.com/02-collection/marcshoes-collection.php#

Svar på tråden Livets stora och små frågor