Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Liten, det var väl bra! Maskros - växten är sannolikt ofarlig.

    Telis, hoppas så att din magkänsla är fel.

  • BrudSommar2006

    Uäk, AM, hur kan du egentligen äta fänkål!

    Nehepp, nu ska man strax iväg till dagis och lyssna på vän sång, har i alla fall legat och vilat en halvtimme, det var skönt.

  • BrudSommar2006

    Snyggt Nenne!

    Frejis, ajaj, hoppas det lägger sig igen, nu får du hålla dig hemma!

    Hm, det var en trist vårfest på dagis vi var på, först sjöng barnen och det var väl bra men sedan skulle alla barnen på båda avdelningarna köa för att få ett diplom och en glass efter att de varit ute och gått en viss sträcka vad det nu var. Sedan skulle samtliga köa för att få sig en korv. Sedan skulle man köa för att få bakelse. Fast den fick jag springa med nedför vägen hemåt för då hade Iris redan tröttnat och börjat gå hem...

    Tur i alla fall att maken hann bada henne så slipper jag det, nu har han åkt iväg in tills stan igen på en middag.

    Själv börjar jag misstänka att jag faktiskt mår lika illa som sist, bara det att jag knaprar tabletter nu så jag lider inte riktigt lika mycket av det. Sist hade jag ju ingen aning om att det fanns så bra hjälp att få.

  • BrudSommar2006

    Ja Telis, rör dig inte ur fläcken! Hoppas att FL-tipset fungerar.

  • BrudSommar2006

    Måste nog skaffa nya byxor redan nu, jag klarar inte när det klämmer åt om magen känner jag, har fått sluta ha jeans redan. När man mår lite småilla så känns minsta lilla tryck på magen. Verkar inte ha några vettiga kvar från sist heller märkligt nog.

  • BrudSommar2006

    Telis, fortsatt tumhållning här! Vad det gäller mensvärk så har jag också haft det, en natt för någon vecka sedan så drömde jag att jag var mitt i en förlossning och så vaknade jag och hade ont i magen så in i vassen. Då hade jag haft ont under dagen också. Just nu känns det mer obehagligt än ont men det går upp och ner olika dagar.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag har länge varit övertygad om att du faktiskt är superwoman!!! Stora grattiskramar, en riktigt underhållande berättelse att läsa! Rosa och volanger i stora lass!

    Fast var det inte du som skulle få tre killar, när sätter ni igång med nästa?! Har ni redan börjat försöka kanske?! Du hinner väl varva oss andra haha...

    Så roligt att du är med oss här i tråden igen!

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag vill också veta hur det gick med motorcykelpolisen!

    Liten, kram! Jag vet mycket väl hur det känns, det gick liksom knappt att glädjas åt att man redan har ett barn fast jag definitivt egentligen kände så för man var så besviken att det inte gick att få till ett till som man ställt in sig på. Fast det här med att det går lättare att få till tvåan verkar inte stämma, det tog ju lite tid för er med ettan också och det är inga fel på er, det vet ni ju, så det är väl bara att kämpa vidare den här gången också. Fast efter sju försök var jag rätt less på det ska jag erkänna.

    Jag har aldrig problem med munsår annars men jag minns att jag hade stora problem vintern då jag var gravid. Antagligen blir det väl likadant den här gången men som tur är är det ju inte dags för torra inomhusmiljöer och kyla utomhus riktigt än.

  • BrudSommar2006

    Page, då får vi hoppas på minst fyra valpar då! Är det ont om valpar för just den rasen? Tycker det är så många hundannonser ute jämt annars.

    Lapinette, du är modig som ska på ansiktsbehandling! Själv har jag lagt ner det, om det är tillfälligt eller för alltid återstår att se... Hursom, det gör bara ont och är otrevligt, efteråt ser man för hemsk ut tills allt återställt sig och sedan ser man ut som man gjorde innan igen så jag märkte aldrig några fördelar! Massage, spa och fotbehandlingar däremot älskar jag! Fast utbudet är ju begränsat när man är gravid tyvärr, annars har jag hittat ett jättemysigt ställe på Öland som jag hade planerat att prova i sommar.

  • BrudSommar2006

    Tinga, jag är otroligt imponerad att du tänker börja baka efter att bustrollen somnat ikväll! Själv sjunker jag ner i soffan och stannar där efter att Iris gått och lagt sig.

    Imorse var Iris så rolig när hon vaknade, hon ropade på oss så vi fick komma intassandes direkt från sängen, annars brukar hon ligga och prata för sig själv ett bra tag så att vi hinner klä på oss först. När vi kommer in så sätter hon sig upp, tittar på sina fötter och säger "jag har inga strumpor!" Sedan tittar hon på mina fötter och säger "MAMMA har inga strumpor!" Sedan tittar hon på maken som kom efter i bara kalsongerna och utbrister "PAPPA HAR INGA BYXOR!". Strunt samma att han inte hade några strumpor, det var bara för mycket att han gick runt utan byxor!

Svar på tråden Livets stora och små frågor