Inlägg från: Blivande fru L |Visa alla inlägg
  • Blivande fru L

    Livets stora och små frågor

    Tack BS! Jag blir fikasugen av att se mig själv. Hur sjukt är inte det?

  • Blivande fru L

    Stor kram till dig, Vickan! Jag får en klump i magen när jag tänker på hur jobbigt det måste kännas att vilja men inte våga. Det är klart att du är rädd efter det som hänt dig tidigare! Det säkert ingen dum idé alls att gå och prata med någon som kan hjälpa dig att våga hoppa igen. Det är alltid lättare om man har många personer att hålla i handen. Kram igen!

  • Blivande fru L

    Tinga - Jag har inga råd att ge dig men en kram kan jag erbjuda dig också. Kram!

  • Blivande fru L

    Vickan - Jag tror som Ore att det kan vara bra att få ordning på tankarna inför att våga. Det finns personer som är proffs på att hjälpa dig med det och det är vi i tråden eller maken och vännerna inte utbildade för (inte vad jag känner till, i alla fall). Det är ju ingen brådska, du behöver inte hoppa nu om du inte vill!

    Förlåt om mitt inlägg låter allt för snusförnuftigt och prutthurtigt, i så fall är det bara att ignorera det.

  • Blivande fru L

    Shit vilket hus! Ser ut som en kompis föräldrahem bortsett från att de hade en orange heltäckningsmatta och mörkbruna väggar. Det är ju billigt i alla fall...

  • Blivande fru L

    God morgon i tråden! Vill önska alla en bra start på den nya veckan! Hoppas den blir bättre än den förra som verkade sluta trist för många. Nu kallar arbetet.

  • Blivande fru L

    Morsning korsning! Här är det ont om gröna pluppar när jag gör min månatliga trådentré.

    Nenne - vad bra allt lät med er ICSI! Bygg ett bo av kvistar och dun och sitt på så att pricken blir ruvad ordentligt!

    Telis - Minns inte om jag har gratulerat till plusset. Gör det nu - grattis!

    AM - Tror inte att jag gratulerat till "klimpen" H. Grattis! Din kejsarsnittsberättelse var fin att läsa. Tror precis som du att det hade varit bra för dig att prata med någon om förlossningen i ett tidigare skede. Man blir så låst vid beslutet om kejsarsnitt om det fattas för tidigt. Huvudsaken är i alla fall att allt gick bra!

    BS - Jag har nog inte gratulerat dig heller? Härligt med ett plus! Prata med BM om din rädsla för förlossningen och be att få en remiss för samtal. Hoppas att du kan njuta av graviditeten och att den inte överskuggas av rädsla för förlossningen. Verkar som att du mår hyfsat? Inte sååå illamående?

  • Blivande fru L

    Frejis - Trist att myomet ställer till det för dig. Hoppas att du får ha ditt barn i magen i mååånga veckor till!

    Ore - Jag tror att ditt onda i magen är ligamentsmärtor. Det brukar komma när livmodern växer och allt måste tänjas. Många verkar känna av det i vecka 16-20 ungefär. Det börjar bli dags för UL snart va? Spännande!

    EA - Knas med spottande tant! Jag har också en mycket mystiskt cykel denna gång, spottings från dag 21. Förra månaden var cykeln 24 dagar. Jag som alltid har en regelbundet cyklande tant som kommer dag 27 eller 28. Varför hittar kroppen på så märkliga saker?

    Snaily - Det låter som en klockren bakteriell vaginos. Hoppas det blir bättre snart!

    Lappis - Skittant som är så jobbig den här gången. Skit att hon skulle dyka upp över huvud taget. Som så många kloka har sagt redan - snart blir ni flera i familjen på ett eller annat sätt! Kram!

  • Blivande fru L

    Cissi - Grattis till tjejen! Hoppas att allt gick bra på fikarastförlossningen! Det kändes kanske inte som en fikarast under de intensiva timmarna? Kram!

    Jaa, hörni. Det är inte lätt att sammafatta flera veckors inlägg på en gång. Härmar Snaily: Kram till alla glada och ledsna!

  • Blivande fru L

    Hej hej! Det är rätt bra med mig. Faller ner i depphålet nu och då men lyckas också ta mig upp därifrån med hjälp av min fina make.

    Förstår precis EA:s rädsla för att träffa vänner som nyss gift sig, jag bara väntar på att nästa kompis ska outa sin graviditet. Nu har det gått två månader sedan besöket på IVF-kliniken där det visade sig att simmarna trots allt simmar. Inget reslutat ännu, dock. Vi har ju tid på sjukhuset som vi fick remiss till i augusti, det känns skönt att veta att det händer något senast då. Hur det går vet man ju aldrig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor