Inlägg från: Blivande fru L |Visa alla inlägg
  • Blivande fru L

    Livets stora och små frågor

    EA&MJ skrev 2009-07-08 13:23:13 följande:


    *vinkar lite försiktigt och diskret*Har bara läst de senaste dagarna men inte "orkat" kommentera.Är som Nenne sa i början av veckan en riktig bitterfitta just nu som känner sig låg när nästan alla här inne har kört om en och plussat (även om det är jätteroligt med era plus ).Till det kommer att väninnan börjar närma sig BF (2 månader) och där påminns jag om att vi fortfarande står och stampar på samma ställe som innan....Tanten kom i måndags men är väldigt liten, troligen pga Pergon för hade likadant när jag åt dem förra gången.*tassar ut igen*
    Hej. *Smyger in lite försiktigt*

    EA - Jag går med precis samma känsla av hopplöshet just nu. Droppen som fick bägaren att rinna över (och mina tårar likaså) var när makens syster berättade att de väntar sitt tredje barn. Det var inte planerat och det gör det nästan ännu värre. Vadå inte planerat!!? Har du hört talas om preventivmedel, din jä*la frögurka?! Jag håller på att spricka av avundsjuka och känner mig så oerhört missunnsam. Det är verkligen en skitjobbig känsla.

    Kukspya!
  • Blivande fru L

    Tack, det känns skänt med kramar från personer som verkligen vet vad det handlar om. Oberoende om man har fått sitt "reslutat" eller inte!

    Skit att man ska behöva må så här dåligt. Det är verkligen en förfärlig känsla att gå och vara rädd för att kompisar ska berätta att de är gravida. Jag kan verkligen inte hålla masken längre. Svägerskans graviditet kom verkligen som en total chock! Maken fick veta och berättade för mig om sin systers graviditet ett par dagar före jag skulle träffa henne så att jag skulle få en chans smälta det. (Han är så klok! ) Trots det var jag ett nervvrak med en klump i magen och förmådde mig inte ens att säga grattis eller fråga vilken vecka hon är i. Hur sjukt är inte det?

  • Blivande fru L

    Nenne - eller hur! Vadå inte planerat?! Tydligen var inte skyddet så säkert som de trodde. Har för mig att hon ätit minipiller. Men visst, vi är såklart ute efter det perfekta barnet och inte en dussinprodukt.

    Ore - Maken hoppas fortfarande på en naturlig lösning medan jag har kastat in handduken och är inställd på hormonsprutor, ÄP, IVF/ICSI och fan och hans moster...

  • Blivande fru L

    Lappis - Jag är humanist så jag tror inte på statistik.

  • Blivande fru L

    Mitt inlägg i white-trash-namndiskussionen:

    Jag vet ett barn som heter Riwer! Hur f*n uttalar man det?! Stackarn!

  • Blivande fru L

    Humanist och humanist, jag läste i alla fall religionshistoria på universitetet ett par år innan jag kom in på min nuvarande bana.

    Maken och jag var och pratade försäkringar på försäkringsbolaget idag och kom ut därifrån rörande eniga om att det måste vara vääääligt tråkigt att jobba med försäkringar. Vi tyckte rentav att det var obegripligt att någon vill jobba med det. No offense till er som har detta som yrke, det är en himla tur att det intresserar någon!

  • Blivande fru L

    Hej då, nu ska jag gå och tröstäta en wienerschnitzel stor som ett dasslock.

  • Blivande fru L

    Snaily - Vad sade kompisen när du berättade? Hoppas det blev ett bra samtal. Kram tillbaks!

  • Blivande fru L

    Go´dagens!

    Blä, vilket väder det är att ha semester i! Å andra sidan får vi (läs: maken) mycket gjort med renoveringen av huset och det är ju bra. Så snart det slutar regna och blåsa bär det av ut till sommarstugan igen.

    BS - Skönt med bra siffror. Mår du mindre illa nu eller?

    Snaily - Vilken tajming med skärgårdsresan i sommarvädret. Men som någon redan skrev, det kan vara riktigt mysigt med regn också. Faaaaan för spottings! Även om det inte behöver betyda något är det jobbigt att gå och oroa sig och må dåligt. Kram!

    Lapinette - Vad kul det låter med er resa! Jag hävdar alltid att jag inte vill resa någonstans på sommaren men i det här vädret blir till och med jag sugen på att göra ett undantag.

    Vickan - Jag har ingen egen erfarenhet men tycker det låter smart med mammaleggings och klänning/tunika. Jobbigt med ditt illamående! Hoppas att det gör susen att vara ledig och att du börjar må bättre snart.

    Snorkfröken - Fy för kommentarer om att man inte är redo att skaffa barn! Förstår verkligen att du inte vill träffa den personen längre. Grr!

    Vi valde att berätta för våra föräldrar och syskon om våra fruktlösa barnförsök eftersom jag upplevde att ALLA undrade och sneglade när jag någon gång tackade nej till alkohol. Min pappa reagerade lite som Snailys pappa kanske också hade gjort, han undrade om vi verkligen skulle ha barn redan. Redan?!! Jag fyller ju snart 32 för sjutton! Han tycks ha glömt att han själv redan hade tre barn när han var 32.

  • Blivande fru L

    BS - Man kan lugnt säga att vi ha stora renoveringsprojekt på gång! Vi har inget golv i nedre våningen, t.ex... Maken äääälskar att renovera och gör helst allt själv, vilket är billigt men också väldigt tidskrävande. Som tur är köpte vi ett hus som varit uthyrt som två lägenheter i flera år, just nu bor vi i övre våningen som är en tvåa med kök. När nedre våningen är klar ska vi göra sovrum av köket här uppe.

    Jag tror säkert att ditt illamående släpper senast i vecka 18. Håller tummarna!

    Här blåser inte taket av (ännu?) men jag har fått tömma blomkrukorna på trappan på vatten för att inte växterna skulle flyta ur dem.

Svar på tråden Livets stora och små frågor