Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    am
    tack!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    nej, nu ska jag jobba hårtnågon timme, sen ska vi och köpakattmat, gödsel (sak samma ) och sen ska vi ut med kissen och leka av henne.

  • nennesjuttioåtta

    hohooo ingen Cicci??

    hahaha Page, det gör vi med!!!! Så forma man handn som en liten PIL!

    Start sept
    glömde skriva men det är så kul när du kikar in och se vad som händer i ditt liv!!!!!!

    Izzie
    Hej på dig också!

    koko
    vad tyckte du, var Mammas nya kille något för dig?

    Snaily/Page
    har ni tänkt på att han som alltid lägger ut en efterlysning efter någon som vill äta upp honom (zombies) eller ha honom som slav - låter som TORGNY MOGREN! HAHAHAHA! Jag kan inte längre se Torgny på TV längre, kommentera skidor eller vad fan han gör, jag tänker bara på att han vill äta döda människor.

    Idag har vi rensat i landet. Vi kom... en meter... AAAAAAAAAAAhhh vad tråkigt! Det är bra kvickrot överallt men här och där sticker det upp en stackars kärleksört eller jättevallmo så det är inte bara att gräva upp och slänga skiten heller. Men spaden har ju använts mer än en gång...

    Nancy är så kul, vi har köpt lite leksaker till henne, någon mus (som hon iofs älskar att förinta - nosen är borta för länge sen), pingisbollar och den här dammvippan som är kul ett tag. Men hennas absoluta favoriter är ett skärp till den där badrocken man får på Yasuragi, den kommer hon med i munnen så att man ska springa omkring med den, eller - och här vet jag inte vad det är som är så kul - men det där som man river av från hemliga kuvert. En pappersremsa. DÖDA DÖDA DÖDA!!!

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Förstår att det är skittråkigt att folk bara tjatar "har det blivit något än???" - det är ungefär så jag hör min svärmor i fantasin om vi skulle berätta a)att vi försöker få barn eller b)fr o m 2 månader och fram till BF...
    Så nu ska jag vara tyst för att föregå emd gott exempel!

    Men jag är ändå jävligt imponerad att du är så jäkla pigg och effektiv, fasen jag har inte ork att göra nåt och då har jag inte en kula på några kilo frampå kroppen.

    Kniiip!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Woaaah! Vilken fin bröllopsbild du hade i galleriet!

  • nennesjuttioåtta

    hej BS
    Hur mår du? Börjat må illa än eller har du klarat dig?

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Skönt, hoppas att det håller i sig den här gången och att du slipper må illa alls!

    Både muggles och september sugna på en 2:a, vad väntar ni på?!?

    Cicci
    Om hon inte dykt upp än så gör hon nog det när hon känner för det - men ända till juni kommer de tju knappast att dröja!!

    Telis
    Hur mår du?!??!?!? Weeeeeh!!

    AAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!! I morgon gäller det!!!

  • nennesjuttioåtta

    Nämen där är du ju! Hej!!!!! Ja fy fan, här var det tomt på parkeringen och helt dött på stan - är ALLA lediga idag förutom du och jag?!? orättvist så det förslår...

Svar på tråden Livets stora och små frågor