Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Lappis
    Oavsett vad det är för fel (om det finns ett) så spelar det väl ingen roll? Om guldägget inte trivs i livmodern så har ju dess kvalitet ingen betydelse heller. Jag tror ju att du har guldägg a la Fabergé men att du fram tills idag haft en obalans i mufflan - det tog sig ju en gång men vandrade åt fel håll, när du var i fas. Nu är du tillbaka i fin form igen så... KABLANG! Rätt upp i krysset (nej, inte det krysset ). Och när det händer blir det maskerad. Men jag vet att utklädseln till Ägg är redan tingad, jag får hitta på något annat. Är rädd att Aladåben faller på min lott.

  • nennesjuttioåtta

    hohoooooooo

    åååh tråkitrtråkigttråkigt! Det känns ju helt meningslöst att sitta här när kunderna ändå är lediga och jag har inget att göra...

  • nennesjuttioåtta

    jösses vad ni hittar på grejer hela tiden - kul!!!! P är och fiskar så jag är solokvist med Nancy. Jag tror vi ska äta sushi och spela yatsy.

    Jag borde städa/tvätta fönstren/fixa trädgården/tvätta/rensa i klädhögen/sätta upp tavlor...
    men hey, det är fredag och jag har ju hela helgen på mig. Eller nähä, det har jag ju inte men efter ET så ... MER CHOKLADPRALINER!!!

  • nennesjuttioåtta

    ååh min man är ju aptråkig när det gäller sånt där. Han vill gärna gå men orkar aldrig boka själv och när jag har något förslag så passar det aldrig för han kan inte bestämma sig och näe eller jo men boka du fast jaha var det på torsdag men då är det ju innebandy.... Han har på sitt bord att boka in segelflygningen vi fick i 30-årspresent av mina föräldrar FÖRRA ÅRET men det är fortfarande inte gjort. Den där tummen sitter så hårt upptryckt i ändtarmen på honom så ibland blir jag bara galen!

  • nennesjuttioåtta

    piggelin
    näjj vad surt!

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2009-05-22 09:36:05 följande:
    Hihi, Nenne, din man verkar vara släkt med min.
    ja, vad säger man. Även solen har sina fläckar.

    Vad är det som tar emot att BESTÄMMA sig för något och därefter GÖRA DET?!? AAAAARGHH! Ok, han skyller på att han är Våg och då är man sån men det där tror jag fasen inte på.

    Lappis
    *suckar längtansfullt* Låter alldeles, alldeles underbart!

    Fast nu ska jag inte ta allt för mycket cred, jag är inte så företagssam jag heller men GNNHH!! *plopp* ibland lossnar tummen och då händer det grejer.
  • nennesjuttioåtta

    lappis
    låter som något att ta efter.

    EA
    Nähä, erkänn! Du ansade häcken på framsidan! Och sen forma du handn som en liten PIL!

    Telis
    Oj, ja det är ju klockrent beskrivet! Så där tycker jag med när jag väl är där. Och sen lyssnar jag på för lite musik för att veta vad de gjort ändå. Men det låter så kul att gå på konsert så jag önskar jag gjorde det mer! Fast sen sitter man är som ett fån och har bara hört den singel som florerar för tillfället på radion och önskar att man var så jävla packad så man kunde stå längst fram och bröla med oavsett. Men på konserthuset här så finns det inte ens ståplats så då blir det sällan något direkt headbangande...

  • nennesjuttioåtta

    EA
    vad bidde det då då?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ååh en sån önskar jag att jag också var. När jag började på gymnasiet så var det första gången jag hörde Nirvana. Och det var efter att han hade skjutit sig. Det säger ju en del. Men det fanns ju inte annat än P3 där jag bodde (och jag lyssnade aldrig) och MTV hade vi inte. Jag är musikanalfabet och har helst tyst hemma medans maken alltid ska ha radion på men nu torkat ihop alldeles så här är det P4 som gäller (hans äger att det är pga sportradion)och igår när jag låg på kökssoffan och tyckte synd om mig själv så insåg jag att det hade varit på finska de senaste 2 timmarna men orkade inte byta...

Svar på tråden Livets stora och små frågor