Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    men jag antar att de bara ringer om alla torkat ihop...? Det borde ju finnas ett kvar till oss i morgon då. Fast det återstår en natt till...

  • nennesjuttioåtta

    härligt!!! Hur gick besöket hos sjukgymnasten? Sa du något?

  • nennesjuttioåtta

    hej Lapinettisen!!!!! Är det bara stackars gamla trotjänare som jobabr idag alltså. Fast nu slog det mig varför - vi har ju inga barn... Utan oss stannar Sverige.

    Fast jag är inte så säker på att det kommer gå vägen, jag känner en kanin som haft kanonägg men ändå inte lyckats fullt ut. Men hoppas på hennes FET så klart!

  • nennesjuttioåtta

    MSW


    Lappis
    jag tror din nya akupunktör har fått schnurr på paketet nu. Tänk vilken härlig uterus du har som bara väntar på att få goffa in ett litet embryo i den mjuka värmen!

    Just nu känns det bara lite väl nervöst över att vi aldrig ställt oss i den där adoptionskön, nu har det ju rykt ett halvår till om vi inte lyckas.

  • nennesjuttioåtta

    Telis


    Du är gravid och har inga symptom, jag är så totalt garanterat ogravid man bara kan vara men jag har små yrselanfall, ömma bröstvårtor (den där *piip* ovitrellen) och ont i magen. det här är ju humor och en perfekt sammanfattning att man inte bara kan läsa på vad man SKA känna utan kroppen gör som den vill i alla fall.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    just nu känns tre försök mycket men de går ju snabbt åt! Det ser man ju bara i höjdhopp och när Carolina klüft gör ett övertramp. Då blir det nervigt!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Ha en skön helg du med! Solen skiner!!

    Lappis
    AAAh ja visst vore det skönt om man åtminstone fick veta vad det är som felar varje gång! Jag hoppas ju egentligen att det är dessa slöa soldater som gjort att vi inte fixat det själva, kanske i en kombination av omogna/hårda ägg!?! För då kan ju det här gå vägen nu. Får man Trombyl från CvL också, eller har du gjort det på eget bevåg, så att säga? Jag känner mig som en pensionär för såna där små hjärtan kom jag ihåg att skruttisarna på hemmet fick i sina tablettcocktails..

  • nennesjuttioåtta

    telis
    jo, hoppas vi får samla några i frysen också, det skulle ju kännas bra! Det är ju rätt skumt egentligen, att om vi skulle göra ett syskon och plocka ett från frysen så är de (syskonen) ju egentligen lika gamla.

Svar på tråden Livets stora och små frågor