Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Hallå tråden!

    Gifta Lili
    Välkommen och vilket fint inlägg till Lappis, jag blev också världigt rörd! Men visst har du varit in förut?

    Lappis
    Den varmaste av kramar till dig!!! Jag har gett mig själv FL förbud (men det har ju gått sådär) för man kan inte jämföra sig själv med någon annan i det här jävlarunkiballasavskrädesrövhålssnorhelvetet man går igenom. Men det vet ju du också. När ska du till akun igen? Det kommer att funka, vännen, import eller närproducerat!!

    BS
    Näjjj mår du illa nu i alla fall? Hoppas det är mildare variant än sist!

    Koko
    Doktorn är en hälsotyp så han hade hellre sett ett äpple men fatta vad bökigt!
    Naaawww, vilken söt kisse!!!! Nu vet jag varför Nancy sitter och stirrar på en om nätterna. Hon väntar på att man ska vakna så man kan lyfta på täcket - hon tar inga egna initiativ där inte. Igår låg vi sked, med henne på min arm och ibland böjde hon bak huvudet, snusade och slickade mig på kinden.

    Telis
    Iiihhhiii du är gravid!!!!!!! Jag tänkte på det i morse också, att nu kommer du inte att ha endo-ont på oöverskådlig framtid, kanske never again - bara en sån sak!!!
    WohooO!!!

    Kängu
    Åååh äntä fint i Dalarna så säg! Kan tänka mig att du ägde stället!!

    Nu ska jag kolla in korven!!!

    Men innan jag går - JOOmenvisst fick vi ett kanonägg! Vi fick även se det på UL, där det låg som en svart liten prick i livmodern, precis där det skulle vara, sa doktorn nöjt, och vi båda var rörda av stundens allvar, fascinerade... och OM det här skulle funka så är det ju helt sjukt att vi fått se det redan som liten prick. Pricken!! Älskade lilla vän! Goffa in dig nu!!

    Han visste dock inte hur många som skulle klara att frysas förrän idag, och reslutatet skulle komma via brev hem till oss så jag gissar på tis-ons att vi vet.

  • nennesjuttioåtta

    Snaily
    Visst har du fertilitetsmonitor? Lagras infon där på något sätt? För om du kan föra statisktik på det så är ju det jättebra att kunna visa sen när ni ska på utredning. Visst är det den här veckan..?

    Muggles
    ja men varför kan inte mensjävlen ändå vara som den ska om den ändå ska vara där?!?!?! blötfisbräntgummibajskorvsmördarsnigel!!!
    Hade du hormonspiral eller? Men nu är det ju ett tag sen du plockade ut den, så det borde ju oavsett sort inte spela någon roll längre. Hoppas den kommer på rätt köl snart! Eller allra helst, inte återkommer igen på ett tag

    EA
    Har du testat dig då? Det verkar ju helskumt om du ska bara lämna små bromsspår i flera veckor och sen är det klart...?!?

  • nennesjuttioåtta

    snaily Tack!
    vet inte, har aldrig gjort VUL fullt med tomtar i garaget, eller indianer i grottan, men han får väl ta det lugnt så det inte blir någon splatterfilm, moahahahah!

    Kängu
    Hoppas du kryar på dig snabbt!

  • nennesjuttioåtta

    Page


    Kängu
    OMG vilken söt korv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Halledunanemejjjj!!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Härligt att det blir två katter nu!!! Så fina!!!



    Är Cicci nivetvar eller ställer hon alla konservburkar med etiketten utåt idag...? (det är väl det enda som finns kvar att sysselsätta sig med hemma, resten skiner ju som en skridskobana)

    F ö har vi också våra kryddor i bokstavsordning - finns det andra sätt?

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    *klämmer magen mot skärmen*

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    AHAHAHAHA ja naturligtvis!!!

  • nennesjuttioåtta

    kängu
    eeeheheheh jättefin Falukorv!

  • nennesjuttioåtta

    nu måste jag dammsuga, Mannen kommer hem från fiskeresa och om jag har städat så får han så dåligt samvete att han putsar fönstren och/eller tvättar

    Men jag antar att han vill ha ett snack med Pricken först.

  • nennesjuttioåtta

    Kängu
    Nej nu ser jag! Det är ju RUH du håller i handen, så fel man kan se ibland!

Svar på tråden Livets stora och små frågor