Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Lapinette
    jaaa, jag har läst om det där också, gött om ni kunde få prova det!

    Det där att "plötsligt händer det"... Visst kan det ibland kännas skönt med solskenshistorier men samtidigt ... va faan. Kan de tinte hända nUUUUUUU!!!

  • nennesjuttioåtta

    HAHA!! Ni snackar om att lata er med en bok och en drink. PWAH! Jag säger - skit i boken och orka lyfta ett glas?!? Nääjj, vågrätt läge utan några som helst fysiska ansträngningar är det ingen som slår mig på! Ibland händer det att jag blinkar, om jag inte redan somnat.

    Håller tummarna till både långtidsodling och superfäst-föreberedande scratchig, Lapiis!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Härligt! Kängu är på banan igen! Wohooo!

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2009-05-26 10:59:16 följande:
    Nenne, jo tjena, jag har minsann hört hur ni håller på med trädgården, paddlar kajak, är ute i skogen med varm choklad, cyklar och går på spinning och är ute och fiskar när ni är lediga.
    Hahah, jag vet, den där myten har florerat även bland våra vänner i flera år och vi fattar ingenting. måste vara vår fetisch för skaljackor och fleece. det är möjligt att det hänt någongång att vi knatat upp på en topp och hurtat oss men sen är det koma i flera månader och vi kommer inte för oss att göra ett jävla dugg. Men det är ett fint omdöme att folk tror vi är frilufsare ut i fingerspetsarna.
  • nennesjuttioåtta

    BS
    tror inte att den hoppar rätt ut i tomma intet, så det är ingen fara.

    Vi har Nancy ute under uppsikt hela tiden, ibland med och ibland utan sele. Igår var hon snäll och hjälpte mig rensa i rabatterna (hon åt kvickrötter tills hon spydde), men sen blev hon lite för karsk och gick in till grannen (vars katt hon skrämde iväg i förrgår genom att forma ryggpälsen som en liten pil, hahahah!) och när vi kom in igen så hängde hon sig i klorna i de nya gardinerna, jamade konstant (hallå, det var ju mitt i Cityakuten, kattskrälle - tyst!! !) kastade sig i kamikaze mot altandörren och bonkade huvet mot fönstret. Men sen lekte vi av henne igen så natten var lugn men ibland undrar jag om vi inte öppnat pandoras ask...

  • nennesjuttioåtta

    jag hatar tvestjärtar - det är det värsta som finns!

    Finns det enkelstjärtar? Vr sitter skithålet då??

  • nennesjuttioåtta

    jäklar vilken gedigen bf-lista! Jag nog INGEN som är gravid nu, förutom ni i tråden. Jo, en - med bf vilken dag som helst. Sen är det stilltje, vad jag vet..

  • nennesjuttioåtta

    usch kackerlackor!

    nej, fy. Det hinner väl dra igång en omgång 2 här i krokarna när som helst, och så blir man varvad!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    det kanske du är också! Och om några veckor är lappis med också!

    men jag vågar fan inte ta ut något i förskott för jag är högre upp än någonsin så det gör ont när man trillar...

  • nennesjuttioåtta

    BS
    JAG har blivit biten av tvestjärt! Det nyptes rätt ordentligt men jag blev mest förbannad för det var ju MIN balkong! Jävla ohyffsat beteende om det nu ska snylta på min gästfrihet!

Svar på tråden Livets stora och små frågor