• kängu

    Livets stora och små frågor

    Muggles, vilken pratsam dotter du har!! Skönt för er med bio, vi har också tänkt gå på den där VIP-salongen men aldrig kommit iväg.

  • kängu

    Page- även jag kan rekommendera Salomons XA Pro 3D Ultra!! Dom absolut skönaste skorna jag har ägt. Maken säljer såna i sin butik och jag tror aldrig att ngn varit missnöjd med dom.
    Jag har inte dom med Gore-Tex men det blir det nästa gång!
    Och jag tycker faktiskt inte att de är så fula- inte om man jämför med andra Gore-Tex skor!!

    Gällande regnställ råder jag dig att köpa ngt ganska billigt, t.ex. Didrikssons. Jag har ett rätt så dyrt ställ (men köpte det billigt via makens jobb) som är superbra, men jag tror absolut att ett billigare ställ funkar i princip lika bra. Om du har möjlighet att köpa en jacka med ventilation under armarna (dragkedjor) så kan det vara skönt.

    Om du behöver andra Gore-Tex eller hundrelaterade tips är det bara att fråga

    Jag har precis bakat världens godaste kladdkakemuffins och är nu proppmätt... smällde i mig liiiiite för många

  • kängu

    Förresten, undrar om lilleman i magen kommer att hörsamma min önskan om att han ska komma i helgen? Förmodligen inte... Om han är ngt som sin mor så är han inte mycket för att göra folk till lags

  • kängu

    Lappis, det är inte dags förrän nästa helg egentligen, men det passar bättre i min planering att han kommer denna helgen

  • kängu

    Nenne, jag är bara 1 dag före (21 juni och Frullan har 22 juni) så kan ju bli vem som helst av oss som blir först.

  • kängu

    Haha eller hur Lite svårt att förbereda sig, han kan komma imorgon eller om tre veckor liksom.

    Maken har semester from nästa fredag så skulle lilleman dröja så ser vi det som att vi fått två veckors semester tillsammans innan kaoset brakar loss... Jag trivs jäkligt bra med att vara gravid så det vore inte i hela världen.

  • kängu

    Liten- Ja, man har ju 3 års reklamationsrätt!! Har hört om ngt par där snörena skar sönder hyskorna, men det är det enda. Jag har sån tur att alla mina skor passar fortfarande, men Salomon skorna är klart skönast!

  • kängu
    nennesjuttioåtta skrev 2009-06-12 14:41:24 följande:
    om vi blir gravida så vet jag inte hur det blir, men säkrast för att informationen ska gå fram så är det nog bäst att ta det fejs to fejs. Pappa kommer börja gråta och mamma kommer att fråga om det var bakifrån som hon tipsade om.
Svar på tråden Livets stora och små frågor