Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Åååh, mer efterrätt på fredag! Jag väntar och ser bara så att ni inte flyttar alltför långt bort från min buss om ni byter bort Golden Hits.

    Telis, har du varit på infomöte redan, det var snabbt! Minns inte att vi fick gå på något sådant alls, det var väl bara någon slags föräldrautbildning som jag minns var så usel att maken nästan strejkade från dag två. För mig blir det inte BB Stockholm i alla fall eftersom jag väger för mycket så det får bli vanliga BB.

  • BrudSommar2006

    När jag träffade Cicci i fredags hade de inte helt bestämt namn än och sedan har jag inte hört något?

    Jag ser absolut massor med fördelar i att inte vara gravid över sommaren! Jag tror fortfarande att den ultimata tidpunkten att bli gravid är sensommar/tidig höst!

  • BrudSommar2006

    Hos oss blir det nog inget UL förrän i vecka 18 vad jag vet.

    Hos min gamla BM var de inte alls informerade om vad man fick och inte fick äta, det var helt otroligt vad usla de var när jag tänker efter!

    Blivande, hur var det, ni fortsätter försöka själva fram tills i augusti?

  • BrudSommar2006

    Telis, har han kvar sin fru, han som frågade igår?!

    Hm, mina vitaminer tog precis slut hemma så jag antar att jag får ta mig till apoteket och skaffa nya, det är väl lika bra att köpa sådana där läbbiga järntabletter när jag ändå håller på, sist hade jag ju usla järnvärden och det blir väl likadant den här gången. Folsyra, hm, det har jag också glömt bort. Ojoj, hur ska det gå för den lille, jag har uppenbarligen inget vett den här gången, har inte ens läst på vad man inte ska äta än!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, gillar du inte hästar då (svårt att förstå för en gammal hästgalning som jag...)?

    Lapinette, det verkar i alla fall vara fler barn än jag hade en aning om som görs i Uppsala!

    Hjälp vad alla har fått problem med spottings mitt i cykeln helt plötsligt, är det något som går!?

  • BrudSommar2006

    Cesar är min guru! Trist att det finns en massa sådana där rabiata forum. Synd att Cesar redan är gift och jag också och att vi bor i olika länder för snygg är han också, fast kort!

    Koko, genom mitt MVC får man ju komma till BB Stockholm, fast som sagt, jag vet ju redan att jag inte kommer att få det i alla fall.

    När Iris föddes så fick maken åka hem och jag och Iris fick ligga i ett rum för två, fast som tur var så kom det ingen mer till det rummet på de tre dagar jag låg kvar. Hoppas att jag kan åka hem tidigare den här gången utan att bli utsparkad, i och för sig var det smidigt att göra alla tester innan man åkte därifrån.

  • BrudSommar2006

    Vad gör man förresten på måndagkvällar om man inte tittar på Cesar???

    Äter också MittVal men inget mer, får nog åtgärda det, och förresten, sedan några dagar tillbaka äter jag ju inte ens det.

  • BrudSommar2006

    Men Lapinette, vet du inte vem min idol Cesar är! Om han inte bodde i USA och var så kort så skulle jag lätt byta ut maken mot honom! Men efter att ha provat på att bo utomlands, och iofs stod jag ju ut i tio år, så vet jag att min hemlängtan är för stark och jag får hålla mig hemma!

    AM, vad mysigt med skolavslutning!

    Muggles, ja det är nog bra att köra med stickor en omgång så att man vet att man i alla fall får utslag där.

    Telis, så du tänker tjata dig till ett snitt? Själv är min rädsla för att bli uppskuren större än min övriga förlossningsfobi tror jag.

  • BrudSommar2006

    Muggles, själv har jag ju haft en cykel på 22 - 25 dagar så jag vet faktiskt inte. Jag har alltid fått börja testa jättetidigt för säkerhets skull.

    Koko, ja, Iris är född på KS så om det nu blir Danderyd så blir det en ny erfarenhet!

  • BrudSommar2006

    Hejhej, har inte läst ikapp än men kan i alla fall konstatera att det är kört med att börja med folsyra om det är som Blivande säger att det ska fixa sig redan i vecka 5!

    Snigeln, ojoj, fel kanal, ingen Cesar!

    Mer regn idag, typiskt, trist för alla som ska vara ute.

    Hjälp, jag sitter och äter SMÅGODIS! Jag kan bara inte låta bli, hur ska det här gå. Har fyllt på med salt och surt, jag blev så otroligt sugen sedan den där salta nappen jag fick smaka häromdagen så jag har inte kunnat sluta tänka på det!

    Hm, idag har vi vår bröllopsdag men med en make med ryggskott och så jag med mitt illamående känns det som att vi inte riktigt orkar organisera oss.

Svar på tråden Livets stora och små frågor