Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Lapinette, jag förstår, men då funderar vi inte mer på det då. Då lägger vi krut på att hoppas på odlingen nu då!

  • BrudSommar2006

    EA, visst, vi skulle kunna fira hemma med något slags mys, men vad, jag orkar inte ens komma på vad vi ska äta till middag och vad jag kommer att klara av att laga. Iris måste ju ha mat tidigt och jag också så vi kan inte vänta på att maken ska komma hem och ordna åt oss. Inget känns gott just nu.

  • BrudSommar2006

    Just idag får jag nog inte i mig thaimat, mår extra illa idag, men tror jag får i mig något kallt, räkor eller någon laxbakelse kanske. Maken ska ta med sig vad han hittar hem så får Iris äta korv.

  • BrudSommar2006

    Tack för grattis! Vi åt hummer, räkor med aioli och laxtimbaler följt av hallonpannacotta, väldigt gott även nedsköljt med vatten! Iris åt korv med bröd och rosa pinnglass!

    AM, vad sjysst att du slapp visa upp knipförmågan!

    Hehe, japp, det var jag som pratade saltlakrits!

    Nu har jag precis duschat och tänker gå och lägga mig, jag kände hur tårarna vällde upp i ögonen förut när jag väntade på att klockan skulle bli åtta och det skulle bli läggdags för Iris, så slut var jag.

    Det enda är att i förrgår drömde jag en massa trevliga saker, typ att jag var ute och träffade trevliga personer och var och firade semester i värmen och vad det var, så jag såg fram emot att gå och lägga mig igår kväll. Bara det att då drömde jag istället att Iris fått halsen avskuren och hade blivit tillfälligt ihoplappad och vi hade ett par dagar på oss att göra saker med henne innan hon skulle dö så nu har jag mest ångest över att gå och lägga mig och kan inte sluta tänka på det, har gått och tänkt på det hela dagen.

    Jaja, orkar inte vara uppe längre nu i alla fall, klockan är ju trots allt halv nio.

    Lycka till Telis och Ore!

    Blivande förresten, tror man måste vara lagd åt självplågarhållet för att sätta nålar på sig själv?!

  • BrudSommar2006

    Telis, tjohoo!!!

    Jag är riktigt avundsjuk, jag vill också få göra VUL, man har ju ingen aning om hur det ligger till som det är.

    För att klaga lite så är jag så sjukt trött på att må illa trots tabletter, till att börja med trodde jag ju att jag skulle klara mig och var inte alls lika dålig som sist men det har kommit nu istället. Jaja, man får stå ut, ska på inskrivning nästa vecka i alla fall, inte för att det kommer att göra någon skillnad. Ska bli skönt med KUB-test i alla fall så får jag äntligen se något då.

    Förresten, vi ska hämta vår kattunge imorgon eftermiddag så jag får skippa lunchen.

  • BrudSommar2006

    Koko, det är "den andra" katten vi hämtar först! Den "första" katten får vi andra veckan i juli. Nu måste jag bara hitta till Veddesta centrum helt själv men det ska väl gå.

    Lapinette, hur sent kan de ringa och tala om huruvida det blir/inte blir något? Köp huset förresten!!! Så mysigt, jag ser bara en liten nackdel och det är väl att det inte finns någon toalett på entréplan när man har gäster men det är en så liten nackdel så den ska man inte bry sig om!

  • BrudSommar2006

    Ore, vad kul med avklarat UL till belåtenhet!

    Jag kräks ju inte i alla fall med tabletterna så de hjälper ju men illa mår jag konstant i alla fall. Vill inte att det ska bli som förra graviditeten att jag inte orkar någonting, vill ju inte missa nio månader av Iris liv utan att vara speciellt delaktig. Dessutom kommer ju katterna nu också och dem vill jag ju umgås med.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, inte tror jag att en urinvägsinfektion så här sent i graviditeten kan leda till fosterskador? Trist att det inte fungerade med färdknäpp men jag har ju hört rätt många som försökt med det och inte lyckats så jag tror inte så mycket på det som metod om det inte är dags ändå och det hela råkar sammanfalla. I så fall kanske det kan skynda på förloppet lite. Hoppas att du slipper gå över och vänta i alla fall!

    Koko, aha, så du hittar till Veddesta! Jaja, det ska väl inte vara så svårt. Hon som har kattungarna har en katt/hundtillbehörsaffär i centrum där så hon ska ta med sig honom dit så att jag kan hämta honom på dagtid medan hon fortfarande är på jobbet, vi är två som ska komma och hämta ungefär samtidigt så han blir inte ensam fram tills dess.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, din BM påminner mig om min jag hade! Totalt icke kompetent! Fast då brukade jag tänka att det ju är tur att hon inte är på förlossningen i alla fall, så att när det verkligen gäller så kommer jag inte att behöva ha med henne att göra...

Svar på tråden Livets stora och små frågor