Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    AM, sorry, någonstans har det gått snett!

    Haha, vi har löst problemet med att kissen vägrar gå på lådan med Pussi kattsand istället för ToaLätt! Nu har han uträttat sina behov i tvättkorgen för sista gången! Jag hann knappt få i sanden förrän han hade varit där och gjort både det ena och det andra, länge satt han i lådan så han var nog lite desperat.

    Tyvärr är han fortfarande riktigt halt.

  • BrudSommar2006

    AM, när Iris var sju veckor hade jag ingen egen-tid alls utan henne så jag är grymt imponerad! Jag fick gå och lägga mig tillsammans med henne och sedan kom jag inte ur sängen annat än för snabba toalettbesök på jag tror sex månader eller så... Sedan fick man ju vara vaken och amma halva nätterna så det var till att lägga sig åtta senast för vid sex på morgonen ville hon inte ligga längre så då var det bara att gå upp.

    Jippi, ikväll har jag lyckats borsta tänderna! Nu är det läggdags.

    Sweet, ja, vi väntar väl och ser, annars får det bli veterinären. Man kan klämma och dra i tassen och benet i alla fall utan att det verkar göra det minsta ont. Har klämt igenom hela honom utan att hitta något han reagerar på. Och, nu har han varit på lådan igen, jippi!

  • BrudSommar2006

    Usch, nu har jag kräkts vid tandborstning igen, ska pröva att byta tandkräm till någon som är lite godare för den jag har nu går inte alls just nu. Eller prova utan tandkräm i värsta fall. I allra värsta fall får jag skippa kindtänderna.

    Kissen älskar sin kattsand och går på lådan med jämna mellanrum nu, jippi! Tyvärr är han fortfarande halt idag. Värst är det när han stelnat till, när han rört på sig en liten stund verkar det bli bättre så det får mig att tro att det är någon slags muskelsträckning. Hoppas att det släpper snart.

    AM, Iris var ju bara otroligt snuttsugen hela tiden, annars skrek hon, inte främst hungrig tror jag, så flaska kunde inte ersätta amningen tyvärr för det gick ju inte att få henne att somna om utan att amma.

  • BrudSommar2006

    Koko, har ni kattlucka då? Det har inte vi just av den anledningen att de kan släpa in saker utan att man har koll då.

    Hm, sex månader i ett land innan man får adoptera, det känns krångligt, däremot att tillbringa ett par månader i ett land för att få ett land med kortare köer kanske man kan stå ut med.

  • BrudSommar2006

    Tinga, hoppas att näringslösningen gör susen!

    Snigeln, bara tre dagar kvar nu då?

  • BrudSommar2006

    Telis, för mig går det rätt bra att äta lunch medan middag är ett litet helvete, plus att jag måste laga middag till resten av familjen när man mår som sämst, suck.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jäkla bra att ni ställde er i adoptionskö när ni gjorde! Nu är det ju inte säkert att det behövs men det måste ju ändå vara en enorm lättnad att inte behöva börja på noll nu.

    Muggles, finns det ens paket med en ÄL-sticka i, det trodde jag inte, jag har bara sett förpackningar med sju stickor!

  • BrudSommar2006

    Jag tror inte att vare sig Iris eller nya lillknodden hade blivit till utan ÄL-stickor faktiskt så rådet att skippa ÄL-stickor är nog inget för mig...

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, dagens ord i Metro är "Adoption" i samband med Madonnas adoption så det verkar vara lite dagens tema, de har en artikel om ett par som just nu befinner sig i något afrikanskt land i väntan på adoption, de hade visst varit där i tre månader redan för att bli godkända och nu skulle de vara kvar typ sex månader till för att få ta med sig pojken till Sverige. Det var väl deras tredje adoptivbarn om jag minns rätt.

  • BrudSommar2006

    Hjälp, jag måste gå från jobbet NU innan jag kräks på någon, har tagit tablett men den verkar inte hjälpa.

Svar på tråden Livets stora och små frågor