Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Kängu, jo det klart vi ska göra könsUL men sist fick vi vänta till vecka 28 innan det gick eftersom hon låg med navelsträngen mellan benen hur man än knuffade och vände på henne.

    Snorkfröken, man har ju inget annat val än att orka men jag kör med AMs motto att nu är det sista gången jag gör det här och så tänker jag att jag behöver bara ta mig igenom det här den här sista gången så är det klart sedan, då behöver jag aldrig mer gå igenom det här. Då står man ut lite till. Detta under förutsättning att allt går bra förstås vilket man ju inte kan ta för givet.

  • BrudSommar2006

    Frejis, åh nej, inte du också! Har det väl börjat är det lika hopplöst att borsta tänderna varje gång har jag märkt. Men vilken vecka är du i nu, det som håller mig uppe just nu är att mitt illamående gick över efter vecka 18 sist? Visste jag redan nu att det här kommer att fortsätta till i januari tror jag att en djup depression skulle komma sättandes...

    Lapinette, aha, vad är era Kalifornien-planer?

  • BrudSommar2006

    Frejis, åh nej, vecka 24 och fortfarande illamående, just vad jag inte ville höra men jag förstod ju att du var förbi vecka 18 som jag har som min livlina just nu.

    Tror inte att det går att skicka med bilder, du får nog skicka vanliga mail istället.

    Lapinette, jo, jag förstår ju att ni skriver i resetråden men jag är sällan inne någon annanstans än här. Reser gör vi ju i princip aldrig just nu. Vad har fått er att välja just den rutten, är det speciellt vacker natur eller andra sevärdheter man absolut bör klara av?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vilka fina bilder! Det kommer väl en tid när vi kan boka sådana resor också framöver men Iris, bilresor och vandra är ingen succé just nu så vi får väl se när vi kommit så långt.

    AM, när jag först kom hem med Iris från BB tyckte jag att allt var så mysigt men sedan deppade jag ihop totalt när det visade sig att jag var tvungen att amma jämt så att hon inte skrek. Maken hade sitt liv ungefär som vanligt, gick och lade sig när han ville, sov hela nätterna och gick upp när han ville och ryckte bara på axlarna och tyckte typ vad kan jag göra, och för mig var allt ett helvete. Det värsta var att jag inte heller visste vad han kunde göra, jag bara ogillade attityden. Det hela pågick väl till runt åtta månader, sedan började livet så sakteliga återvända och med det började depressionen släppa. När Iris var drygt året och slutade amma och sov i eget rum och vi kunde ha barnvakt och allt så vände det helt. Hoppas att din depression inte blir lika långvarig som min var!

  • BrudSommar2006

    Jippi, vi får hämta kissen redan efter den 29:e! Funderar på att ta ledigt den 30:e för att få hem honom snarast. Nu ser allt helt plötsligt lite roligare ut inför semestern då vi slipper gå hemma hela första semesterveckan och vänta på att få hämta katten. Kanske hinner vi med en vända förbi Alingsås då också, även om det blir jobbigt med två kattungar i släptåg. Men det vore roligt för Iris skull.

  • BrudSommar2006

    Fast är det inte lite väl tidigt för Passionsblomman att testa än? Då blir det väl bara minus hur som? Eller menade du att testa i helgen Lapinette?

    Det där med att inte boka hotell i förväg är absolut inget för mig, jag hatar att komma fram någonstans trött och så ska man börja leta runt efter hotellrum. Speciellt under högsäsong under sommaren skulle jag aldrig komma på tanken, tänk om det är fullt. Eller om man tänker sig ringa dagen innan för att kolla om det finns rum och så är det fullt överallt så man inte ens kan åka dit man tänkt sig, nej usch, definitivt inget för mig.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har börjat inse att maken saknar viss social kompetens eller vad det heter. Kanske blir det bättre den här gången men det är inte alls säkert. Jag får nog ändå ta risken eftersom jag ju vill ha två barn!

  • BrudSommar2006

    Alltså jag klagar rätt mycket på maken här har jag insett men han har massor av bra egenskaper också! Bara för att förtydliga!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag kan tycka att maken är lite sträng mot henne och att jag själv är lite för mycket åt andra hållet! Ändå har Iris blivit världens mysigaste tjej (nåja för det mesta) så det verkar inte vara så noga!

  • BrudSommar2006

    Jag fick ju ett plus på dag 25 men hade testat minus i flera dagar innan. Fast då visste jag ju om att jag har normalt har kortare cykel än 28 dagar.

Svar på tråden Livets stora och små frågor