Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    God morgon, många spännande saker på gång här som man får vänta på!

    Mitt ryggonda gick över igår kväll och idag har jag parkerat ytterst i en rad så ingen kan ställa sig till vänster om min bil, haha!

    Var och lämnade blodprov inför kub-testet imorse men vi kan inte riktigt bestämma oss för hur vi ska lösa själva UL. Vi har fått tid onsdagen den 8:e och då har ju dagis stängt och det är vår första semestervecka, mina föräldrar är så klart redan på Öland. Så antingen får jag åka in själv på UL eftersom det uttryckligen står i papperen att det är olämpligt att ta med sig barn eller så får vi åka sju timmar ner på lördagen för att lämna Iris, vara där nere två dagar, och så åka sju timmar tillbaka igen på tisdagen. Jaja, vi får väl se hur vi löser det.

  • BrudSommar2006

    Aaaahhh, de testar brandlarmet här och det har nu ringt i exakt fyra minuter hittills. Jag ståååår inte ut.

  • BrudSommar2006

    Oj, larmet gick i 16 minuter innan de stängde av det, det ringer fortfarande i öronen!

    Hm, ja vi får se hur vi gör med UL och Iris, mina föräldrar kan eventuellt ta med henne ner redan när de åker veckan innan men de var lite osäkra om de skulle orka ha henne över en vecka själva innan vi kommer ner. Annars är UL mitt i hennes sovtid precis efter lunch så det enklaste är väl annars att jag åker in själv antar jag och så hoppas på att det inte blir ett dåligt besked...

    Telis, jag är jättetörstig och var det även förra gången men jag vet ju att man blir extra torr i munnen av Lergigan, det finns speciell mungelé man kan ta för att slippa det men nej tack. Dessutom har jag så ont i halsen att jag knappt kan svälja men jag är rätt säker på att det är för att jag kräks varje dag. Jag har alltså samma symptom men vet inte om det är samma orsak!

  • BrudSommar2006

    Hoppas att vi får höra från Kängu snart, nyfiken är man ju!

    AM, tack för erbjudandet, vi får se hur vi gör då.

    Ser så fram emot semestern nu, måtte de här sista två veckorna gå fort!

  • BrudSommar2006

    Oj, har alla ont i halsen här.

    Koko, vad trevligt med en bättre dag idag!

    Page, jag förstår själv inte varför Lergigan inte hjälper den här gången, det gjorde susen förra gången och då behövde jag inte trycka i mig hälften så många tabletter per dygn som jag tar nu. Maken är väldigt orolig för varför jag mår så dåligt och imorse undrade han om det kunde vara tvillingar och vad vi i så fall skulle göra då för då blir vi ju tvungna att flytta! Jag försökte lugna honom med att det inte var särskilt troligt att det var tvillingar i alla fall, jag har nog otur bara.

  • BrudSommar2006

    AM, hur/när lärde sig Livia att dricka med sugrör? Vi var hos bekanta och fikade för ett tag sedan och där var en tiomånaders tjej som drack festis med sugrör men Iris kan/vill inte fortfarande. Hon bara tuggar på sugröret så att det blir alldeles platt och hon förstår inte att hon ska suga i det.

  • BrudSommar2006

    Koko, hur gammal var han när han bytte ögonfärg? Inte för att vi har några andra gener än blå på någons sida så jag tror inte att vi behöver fundera på den saken med nästa barn heller!

  • BrudSommar2006

    Gaviscon, bläh! Jag minns med fasa några läbbiga tuggtabletter jag blev föreslagen att köpa av någon apoteksmänniska förra gången och hur det liksom skummade sig i munnen, bläääh. Har för mig att jag tyckte att det flytande var minst lika läbbigt men sedan hittade jag brustabletter av något vanligt märke vad det nu var, typ samarin, som man fick ta. Inte jättegott men helt överkomligt och det räddade helt klart de sista månaderna av min graviditet sist.

  • BrudSommar2006

    Koko, Iris har också en sådan där flaska men hittills utan större succé.

    AM, att tugga gaviscon-tabletter är fasen imponerande!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, har makens mamma fått veta något om era försök eller vet hon inget mer än att hon fick höra efter bröllopet att hon inte fick fråga mer?!

Svar på tråden Livets stora och små frågor