Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Frejis, jo tack, jag mår väl som vanligt, har lyckats låta bli att kräkas på ett par dagar i alla fall även om det varit nära men min hals behövde vila kände jag, den kändes helt sårig och jag hade så svårt att svälja. Däremot har halsbrännan börjat komma redan innan illamåendet försvunnit, förra gången behövde jag åtminstone inte dras med både och.

    Vem var det som frågade om vecka, 11 är jag i nu i alla fall, tiden går så långsamt. Två veckor kvar till KUB-UL, ska bli skönt att få det gjort.

    Vi har nog bestämt oss för att åka ner till Öland på lördagen och hem igen på tisdagen, vore skönt att få ett par dagar för oss själva hemma att städa och packa ordentligt inför semestern, kanske gå ut och äta någonting också beroende på hur jag mår. Dessutom kan vi ju montera ur barnstolen och så kan vi sitta fram båda två, det vore ju rena lyxen bara det!

  • BrudSommar2006

    Frejis, vad tungt att släpa runt på stor bebis i magen, jag vet hur det känns och räknar med samma den här gången.

    Usch, den här gången kommer jag inte att slippa undan sådan där glukosbelastning tydligen för det gör man visst på rutin när man tidigare fött en stor bebis, bläh. Tur att det inte är förrän vecka 28 eller vad det var.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är verkligen ett mysterium men det kan ju inte vara MF i alla fall då om testet visade minus.

  • BrudSommar2006

    Frejis, Iris vägde 4,5 kg när hon behagade titta ut en vecka sent. Glukosbelastning är väl när man först måste vara fastande, sedan dricka en äcklig sockerlösningt för att högbelasta systemet, sedan testa efter ett tag att kroppen orkat bryta ner sockret så att man inte riskerar graviditetsdiabetes???

    Koko, så ska man tänka, REDAN vecka 11, mycket smartare!

    Ore, skulle också vilja ha ny klocka men den jag har är i alla fall hyfsat ny och den är faktiskt riktigt fin för att vara extra stöt/vattenskyddad som den tydligen ska vara. Behövs varje gång Iris vill "låna" den, hon älskar att prova klockor.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, knepigt att ha flera alternativ att välja bland. Det hade ju liksom varit bra att veta att nej, det kommer inte att fungera så lika bra att vänta på adoption eller jo, fortsätter ni så kommer det förr eller senare att fungera så kämpa på. Vilken soppa det är i den här branschen ibland och mycket pengar på spel jämt också.

  • BrudSommar2006

    Aaah, jag vill också ha barn i augusti och inte gå här och dra tills i januari. Om den åtminstone kunde titta ut i december men varför skulle den göra det, flera veckor innan BF.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du har självklart rätt, man tänker så dumt ibland! Just nu tänker jag mest på att jag vill ha det gjort så jag får dricka skumpa på nyårsafton! Och så hade jag ju någon fånig idé som jag inte kan släppa att jag ville ha två år mellan barnen, efter årsskiftet blir det ju helt plötsligt tre...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad trevligt att komma ut i skärgården, vart funderar ni på att åka? Själva ska vi ner till min kusin i Trosa på släktträff och grilla på deras altan på söndag med anledning av att deras tjejer nyss fyllt år så på lördag måste vi leta födelsedagspresent, hoppas också att mina föräldrars granne inte har försvunnit iväg på semester än utan att Iris kan få bli nyklippt innan. Helgen därpå åker vi till Öland så vi får sikta på augusti i så fall...

  • BrudSommar2006

    Ojojoj Lapinette! Fast Sandhamn är ju en bit att åka om man bara ska ut över dagen så där ligger väl Grinda bättre till.

  • BrudSommar2006

    Koko, haha, jodå, sån är jag! Behöver inte anstränga mig det minsta, det liksom bara kommer till mig...

Svar på tråden Livets stora och små frågor