Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Kängu, vilken förlossningsberättelse! Hur lång tid tog det egentligen mellan öppen 6 cm till krystdags, som du skrev det så var det bara oups, fullt öppen, klart typ! Helt obegripligt för mig som kom in öppen 8 cm och hela min berättelse, som var hyfsat lång om jag minns rätt, gällde den där tiden som för dig tydligen var oups, ute!!! För mig var det sju väldigt plågsamma timmar... Tänk så olika det kan vara!

    Oj, börjar alla försvinna iväg till sommarstugorna nu, kommer det bara bli jag kvar här som inte klarar mig utan dator över sommaren utan kommer att titta in varje dag som vanligt???

  • BrudSommar2006

    Vickan, ojoj, försvinner du också från datorernas värld på semestern?!

    Telis, kommer du att starta ny tråd i slutet av juli i alla fall så att jag har någonstans att hänga för mig själv???

  • BrudSommar2006

    Min profil är öppen, jag kan inte komma på varför det skulle vara viktigt för mig att stänga den liksom... Antar att det beror på vilken typ av information man lägger upp där? Man kan få veta var jag jobbar. Hm, det kan man om man googlar på mitt namn också och har man hittat till min profil så har man ju redan hittat mitt namn... Några Iris-bilder, det är strunt samma tycker jag. Det enda är två fula studentbilder som bekanta lagt dit, jag har inte lagt dem där själv. Har inte kommit mig för att ta bort dem dock. Fast de är ju bara fula, inte konstiga på något annat sätt. Kanske finns det någon anledning jag inte kommit på själv?

  • BrudSommar2006

    Höstblåsor, usch, finns det ingen hejd på allt man kan råka utför, jag har nyligen lärt mig om femte sjukan!

    Haha, Peace & Love, flera damer här på jobbet har tonårssöner som ska dit.

    Tur att jag inte blir helt ensam här men visst har Lappis startat tråd förut? Var är hon förresten?

    Har någon varit i kontakt med Frejis? Liten?

  • BrudSommar2006

    Den här tiden på året blir jag alltid så frustrerad att jag inte får komma ut i skärgården, jag är ju mer eller mindre uppvuxen i skärgården eftersom vi hade stuga där, men det blir aldrig av att boka någonting och stugan var mina föräldrar tyvärr tvungna att göra sig av med vilket känns surt för mig. Nu är de inte så intresserade av att vara i närheten av vatten längre så nu har de ju skaffat gård på Öland som sommarställe, mitt ute på Alvaret typ. Jag saknar verkligen att vara ute i skärgården, suck.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, där var du ju! Men vad trist med ett minus och så märkligt att cykeln är ur spel helt plötsligt. Stora kramar och jag tycker att det är så himla bra att ni ställde er i den där adoptionskön för nu är det ju inte så jättelångt kvar tills ni är framme i kön i alla fall. Men ni får väl fundera på om det blir ett försök till eller inte med tanke på att de sjabblade med de upptinade äggen. Som sagt, verkligen surt med ett minus, hoppas att din make mår bra, skönt att du verkar göra det, men tur att ni har andra planer också.

  • BrudSommar2006

    Hej Frejis, där är ju du också, är allt väl, har undrat så?!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du lägger upp så himla fina bilder från era resor på FB och jag måste verkligen bli lite bättre på att lägga upp bilder själv för jag har en del bekanta som bor långt bort och som jag inte träffar så ofta men som jag gärna skulle vilja dela med mig lite mer av min tillvaro till. Däremot skulle jag aldrig heller lägga upp bilder på andra.

  • BrudSommar2006

    Jag har inte orkat gå med i LinkedIn, tror inte att det skulle hjälpa mig speciellt yrkesmässigt heller och förresten så letar jag inte nytt jobb men maken använder det mycket och har varit på en hel del intervjuer därigenom så jag tror att det beror på vad man jobbar med.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja testet borde väl dessvärre stämma så här sent men lite konstigt är det ändå.

Svar på tråden Livets stora och små frågor