Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    11 veckor REDAN, tjohoo!!!

  • BrudSommar2006

    Hörrni, den 8:e august ska ni nog stanna inte, blir nog regn och höstrusk då för jag har just bokat biljetter till den där farsen på Fjäderholmarna. Innan dess ska vi sitta och huttra och frysa i någon danslada och äta räkbuffet, blir nog inte så skoj... Ska bara inviga maken i planerna också nu när jag skaffat Iris-vakt, bokat och betalat och allt.

    Fast det var minsann inte så lätt att betala, av misstag skrev jag så klart mitt efternamn som det stavas med ett é. Det går ju aldrig igenom visakortsystemet så det har jag ju lärt mig att jag måste ta bort men här fick jag så klart göra om allt flera gånger innan jag fattade att det var det som stoppade betalningen hela tiden.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, er dramatiska luftballongslandning har fått mig att aldrig i livet kliva upp i en sån där korg!!!

  • BrudSommar2006

    Koko, japp, Bruden som visste för lite blir det, ruskväder eller inte!

    Lapinette, det var då en himla tur att det är Göteborg ni ska till och nu ger jag er andra som tänkt hålla er kvar i Stockholm en chans att ändra planerna fram tills dess!

    Jag är också riktigt avis på USA-resan för det är en sådan resa som verkade så himla rolig att ha gjort men som jag aldrig skulle kommit på att göra själv.

  • BrudSommar2006

    Åååh, glass, kanske ska skaffa på väg hem. Visserligen har vi glasspinnar hemma (rosa sådana, Iris vill bara ha rosa glass) men nja.

    Iris var förresten så söt imorse, när vi satt i bilen på väg till dagis så ville hon låna ett par av mina solglasögon som alltid, hon fick ett par och jag tog ett annat på mig, och så sade jag till henne Vilken snygg tjej! Då tittade hon på mig och sade Mamma också snygg tjej!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jo absolut kan vi göra en sådan resa, det kanske blir av så småningom. Hade nog bara inte kommit på tanken om du inte visat lite bilder och pratat om det.

  • BrudSommar2006

    Kängu, två timmar, fantastiskt! Jag fick också värkstimulerande men jag minns inte hur länge vi hade varit där när de satte in det. Ska ju gå igenom min förlossningsjournal med min nya BM efter sommaren så sedan har jag väl mer koll inför nästa försök till framgång.

  • BrudSommar2006

    AM, Iris skulle aldrig gå med på att ha seabands på sig, skulle Livia det?? Usch vad jobbigt att hon är så åksjuk, Iris kräks också ibland men inte så jätteofta som tur är. Skulle jag sitta bakåtvänd som hon gör och sitta och titta åt alla möjliga håll skulle jag också kräkas, jag måste sitta och stirra rakt fram på vägen hela bilresan för att inte bli åksjuk.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag har ont i brösten den här gången också men förra gången minns jag att jag stod i duschen och nästan grät för att det gjorde så ont när vattenstrålarna träffade brösten och torka sig med handduk efteråt var nästan omöjligt. Riktigt så illa har det i alla fall inte blivit än den här gången även om det inte är bekvämt.

    Vad det gäller ÄL så kan det mycket väl hända för min del att det är för sent att testa med stickor för sju gånger fick vi försöka och av en slump så hade vi sex dagen innan jag fick utslag på stickorna nu sist och då tog det sig. När Iris blev till så fungerade det ju med stickor på första försöket, så det där med att man blir äldre och får utslag för sent skulle kunna stämma på mig.

  • BrudSommar2006

    VA, var Golden Hits stängt! Vilket skräp, hur kan en restaurang bara stänga så där!

    AM, puh, vilken tur att det löste sig och modemet ska med på semestern!

    Visst, det är nog bra att sexa mycket men det orkar man ju inte hålla på med som småbarnsförälder, tur att det finns stickor för såna som mig i alla fall!

Svar på tråden Livets stora och små frågor