Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Sweet, de sade på förlossningen när de gjorde hål på hinnorna att nu kommer du att känna det som om du kissar på dig men jag kände ingenting av vattnet alls! Hade så ont så jag märkte det inte ens.

  • BrudSommar2006

    Aaajj vilka långa vassa klor kissen har, funderar på att klippa dem.

    Nej usch vad jag mår illa, får gå och åtgärda.

  • BrudSommar2006

    Sweet, jag kände å andra sidan inte när Iris var på väg ut heller, jag fick fråga, är hon ute? är hon ute? Till sist var hon ute och jag hade så ont att jag inte kände någon skillnad! Fast sedan så släppte det ju så småningom förstås och jag måste verkligen varit bedövad i underlivet för jag kände inte ett dugg av när jag blev sydd, fast då sprutade de i och för sig på en massa bedövningsspray och jag hade ju fått en sådan där blockadspruta innan också.

  • BrudSommar2006

    Sweet, ja, det testet är det! De kanske skickar till Sverige.

  • BrudSommar2006

    Baaahhhh! Nu fastnade kissen med ena bakbenet i vår hopfällbara gästsäng vi har ståendes i gästrummet sedan makens föräldrar var här förra veckan och är halt igen! Han skrek som sjutton men sedan kom han visst loss själv innan maken hann fram. Själv satt jag här nere med hårtorken på och missade all dramatik. Jaha, nu är han halt igen, fast på ett bakben den här gången, fasen vad skadebenägen han är, undrar om han kommer att överleva sommaren.

  • BrudSommar2006

    Men har man sett, man kan till och med beställa testet i Sverige! Ja men Sweet, då behöver du ju inte skicka ett, jag beställer här helt enkelt. Det står att man kan testa från vecka 10 men att testet är 90% säkert beroende på när man testar. Hoppas att det står mer information i förpackningen så man inte slösar bort testet i onödan när man kan få så pass hög säkerhet.

    Telis, det låter mysigt med Grekland men det såg väldigt fint ut i Kalifornien också på de bilder som Lapinette hade en länk till så det blir säkert jättebra det med. Själv drömmer jag mig tillbaka till St Lucia men det får väl bli något annat år...

    Nej, nu är det läggdags för min del.

  • BrudSommar2006

    Kängu, ja lycka till, man vet ju aldrig när det är sista gången innan det smäller som vi hör av det här!

    Telis, här känner jag mig mer sjuk än frisk för jämnan, jag har tappat räkningen på alla gånger jag fått springa till badrummet och hulka idag, jag visste att det skulle bli tufft med en graviditet nummer två men jag mindes nog inte riktigt hur tufft... Fler tips mot illamående mottages tacksamt! Förreste, tabletterna fungerar mycket sämre den här gången än förra, skräp.

  • BrudSommar2006

    Tittar in för att se hur det gått för Vickan?

    F-n vad jag är trött på att kräkas förresten. Idag är maken risig också så jag får ta hand om Iris trots att humöret inte är på topp. Stackars Iris får vara inne trots att det är så fint väder för jag måste ju ha nära till badrummet. Tur att det bara är två veckor kvar till semestern så vi kan åka till Öland och få avlastning av mina föräldrar.

Svar på tråden Livets stora och små frågor