Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Lapinette, vad är planen för ikväll med svärmor? Blir det Mariefred över midsommar?

  • BrudSommar2006

    Telis, jaha, Piggelin är antecknat! Jag har ingen aning om huruvida jag skulle må bättre av att sitta hemma hela dagarna och äta Piggelin men att jag skulle må bättre enbart av att sitta hemma tror jag absolut eftersom jag mår mer illa ju tröttare jag blir och skulle behöva sova en stund mitt på dagen just nu.

    Lapinette, att boka resor har fungerat för mig i båda fallen i alla fall, visserligen var det genom jobbet så jag vet inte om det gav det hela en extra knuff...

    Telis igen, vilken vecka kommer du att vara i när du åker?

    Lapinette igen, om det tar sig den här gången så kommer du ju att veta i god tid innan resan om du blir illamående eller inte och i så fall är det ju bara att se till att få ut ett recept på Lergigan innan så att du inte sitter där med bara ett par värdelösa seabands att tillgå!

  • BrudSommar2006

    Om nu inte Postafen hjälper förstås, själv tål jag det ju inte så själv blev jag ju bara sämre av det.

  • BrudSommar2006

    Hej! Jag har haft så mycket att göra idag så först nu ska jag börja läsa ikapp!

    Idag när jag hämtade Iris så var det en skitunge som frågade om jag hade en bebis i magen. Vad fräckt! Borde sagt att man inte får fråga så istället för kanske det som jag hasplade ur mig.

    Vad på inskrivning igår förresten och är nöjd med min BM den här gången.

  • BrudSommar2006

    Glad midsommar alla!

    Skönt att det gick bra för FruLLan och Roffe!

  • BrudSommar2006

    Bah, hur får man den busiga kissen att sluta hoppa upp på köksbordet och slicka på maten! Man får vakta sin tallrik med näbbar och klor och lyfta ner honom ungefär var tionde sekund, det blir rätt tröttsamt om man sitter ett tag. Nåväl, hoppas att det går över, har faktiskt inte haft sådana problem med någon katt tidigare.

    Maken åkte precis iväg för att handla lite, han undrade vad jag ville äta i helgen. Jag kom inte på nånting faktiskt, suck. Får väl leva på filmjölk medan de andra äter korv...

  • BrudSommar2006

    Sweet, haha, om inte det där får Telis på andra semestertankar då vet jag inte vad som hjälper!

    Jag vill jättegärna ha ett sådant där test om du hittar det någonstans förresten men då får du ju kolla vad det kostar och vad det kostar att skicka i förväg så att jag kan få över pengar till dig!

    Nu ska jag inte träffa min BM på tio veckor men nästa gång har hon bokat in ett extra långt besök så att vi kan gå igenom min förra förlossningsjournal och prata om hur det var och sedan ska jag få gå på aurorasamtal om jag känner att jag vill så det känns bra.

    Det råkar inte vara någon här som har erfarenhet av spinalbedövning? Är väl fel tillfälle att kasta ut en fråga i och för sig när alla försvunnit iväg på midsommarfirande.

  • BrudSommar2006

    Visst är det spännande när slemproppen har gått för Kängu! Själv märkte jag aldrig av något sådant och hinnan fick de ju göra hål på eftersom vattnet aldrig gick så det var segt.

  • BrudSommar2006

    Sweet, nej, ryggbedövning är epidural, läggs med en plastslang i ryggen som kan fyllas på vartefter. Spinalbedövning läggs med en nål direkt i ryggmärgen och effekten varar högst två timmar så den ges bara när man är säker på att det är mindre tid än så kvar, därför ges den tydligen oftare till omföderskor än förstagångsföderskor. Den ska ge bättre effekt vid utdrivningsskedet än epidural.

  • BrudSommar2006

    Nej, jag har glömt vad det hette, får försöka rota fram länken i helgen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor