Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Passionsblomman, ja mycket i makens beteende kan jag skylla på hans föräldrar, jag kan precis se var det kommer ifrån!

    Lunchdags!

  • BrudSommar2006

    Muggles, hm, maken är i alla fall riktigt bra på att gå upp med Iris på helgerna så att jag får sova, jag utnyttjar det inte så mycket i normala fall men nu när jag mår så illa så har jag gjort det mer.

    Spindlar usch, fast jag håller med, kackerlackor är vidriga och omöjliga att vänja sig vid.

    Kängu, vad bra att du inte gått upp. Jag ställde mig på vågen igår kväll eftersom jag ska på inskrivning idag och ville veta hur illa det var men jag har faktiskt inte gått upp något än trots att jag måste småäta hela dagarna och det känns som att magen står rätt ut mer än vanligt. Fast min vikt är det ju katastrof med i alla fall, men som sagt, tydligen inte värre än vanligt än.

  • BrudSommar2006

    Liten men när väcker ni Mindre? Tror aldrig att vi har behövt väcka Iris en morgon! I morse vaknade hon klockan sex alldeles av sig självt som alltid och kom indundrandes i vårt sovrum på snabba fötter. Har vi tur sover hon till klockan sju men på sommaren verkar det vara svårt med den hålltiden tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag tror absolut att jag är mer beroende av min sömn än maken för jag måste gå och lägga mig flera timmar tidigare än han på kvällarna även i vanliga fall. Jag försöker vara i säng mellan tio och elva medan han siktar på mellan tolv och ett och vi går ju upp samtidigt.

  • BrudSommar2006

    Det ska ju bli mulet på midsommarafton om än inte spöregn har jag för mig.

    Har precis beställt ett regnställ till Iris på Pippilotta, nu kan man bara hoppas att det är det man beställt som kommer att komma hemskickat, det är ju inte alltid det är så tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vi bytte i påskas på Öland. Hon sov ju i mina föräldrars sovrum då som vanligt när vi är där nere och mamma undrade om vi inte skulle prova och se hur det gick. Vi tordes inte packa undan spjälsängen utan den fick stå kvar på sidan första natten och Iris ville inte alls lägga sig i den riktiga sängen, hon skulle i spjälsängen. Men till sist fick vi henne att somna i alla fall och på morgonen sade Iris att det andra var en bebissäng och ville inte ligga i den mer!

  • BrudSommar2006

    Ja fy sjutton för att gå upp klockan sex! Jag är så morgontrött, fast får jag ligga hur länge jag vill så är jag uppe vid halv nio - nio, längre än så har jag oftast inte ro att ligga medan maken kunde sova halva dagarna.

  • BrudSommar2006

    Iris kommer aldrig in till oss på nätterna tack och lov men när hon har sovit färdigt på morgonen så kliver hon ur sängen och stampar in till oss med bestämda fotsteg! Sedan ligger hon bredvid mig i sängen en stund men särskilt avslappnat blir det ju inte precis utan hon är ju rätt bökig.

  • BrudSommar2006

    Muggles, hos oss är det vi som nattvandrar eftersom Iris ofta sover väldigt oroligt, drömmer mycket och så.

    Nenne, ja även om nu simmarna är lite sega så skadar det ju inte att öva men det hade ni tänkt er i alla fall väl!

    Har någon hört från FruLLan? Koko kanske?

  • BrudSommar2006

    Kan någon påminna mig igen, vad är det vi håller tummarna för just nu förutom för Lapinette? Ja och Litens jobb då förstås. Och kanske Vickan.

Svar på tråden Livets stora och små frågor