• muggles

    Livets stora och små frågor

    VArför har inte Apoteket ngn webshop? För alla de där sakerna som man inte behöver recept för?

  • muggles

    passion: precis det svaret jag hoppades på! Ah vad synd att jag inte visste det i förra veckan, nu hinner jag inte vänta på leverans. Men nu vet jag till nästa gång! Jag går och väntar på första tecknet på flytningar så ska jag börja testa sedan. Jag har ju ingen aning om när dag 1 var så liite svårt att räkna ut dag 10-14...

  • muggles

    AM: känner du dig deppig? Kram till dig! Babyblues är inte kul...

    Telis: haha fniss! Ricky Bruch... Jag känner igen mig - jag har så dåligt tålamod också så jag blir vansinnig när jag inte får upp en burk. Får behärska mig allt vad jag kan för att inte slänga den i väggen... Öht hatar jag alla dåliga förpackningar. Sådana som ser smarta ut men inte fungerar. Typ en mikroliten flärp man ska dra i men sedan går flärpen bara sönder utan att det öppnas och där står man med långnäsan.

    Jag fick aladåb igår kväll så jag har påbörjat testaktiviteterna men ingen böj imorse (hade jag inte väntat mig heller, brukar ta några dagar efter aladåb).

  • muggles

    Jag hittar fan ingen sådan tråd för jag är så blåst *surar*

  • muggles

    Satt ute i solen på lunchen - bara det kunde vara sådant väder på midsommar!!!! Hur ska vädret bli på Ingarö - ngn som vet?!

    Passion: jag måste bara säga att du uttrycker dig väldigt väl när du skriver. Flera ggr har jag känt att jag förstår precis vad du menar - det är så mitt i prick! Knöliga mattor och annat...

    Efter min tid i Australien har jag ingen spindelskräck. Jag kan ta dem i ena benet och lyfta ut dem men har fortfarande liite svårare för de där megastora svarta håriga monstren. I Australien hade vi en husspindel på toan (ganska liten) och jag tänkte att den fick vara kvar för den rensade ju ut lite andra kryp Däremot HATAR jag kackerlackor, dem kunde jag aldrig vänja mig vid.

    Ang sopa under mattan: fick alltid höra av min mamma när jag växte upp att jag var som min far - och det var inte positivt menat. Dvs att jag inte kunde verbalt uttrycka vad som var fel. Men det lärde jag mig av min förra sambo så det är jag bättre på nu. Och temperament har jag ju i överflöd så svårt att hålla inne saker... Men maken är så lugn så det lugnar ner mig också vilket är ganska skönt faktiskt. Första gångerna som vi fräste på varandra var när Moa var bebis och vi var helt förbi av trötthet.

    Maken är annars väldigt omtänksam och ställde verkligen helhjärtat upp när jag hade amningstrubbel. När jag hade ammat hela natten gick han upp kl 05 (när Moa vaknade) och tog henne en timme tills han gick till jobbet, så jag fick sova. Och då hade han ändå varit uppe på natten och gett henne ersättning efter mina amningar (eftersom mjölken inte räckte). Han är värd en guldmedalj! Inget jäkla snack om att han måste sova för att han jobbade. Han sa bara att om jag mådde dåligt så mådde han dåligt. Världens bästa... Jag har bekanta där det är lite andra tongångar. Typ mannen jobbar alltid till 19-20 på kvällarna och vill alltid ha sovmorgon på helgen ("för han har ju jobbat hela veckan"). Jaha, och det har inte hon då eller?! Suttit hemma med 2 barn - det är ju inte alls jobbigt, nänä. Sånt där gör mig riktigt upprörd ibland, att vissa tjejer går med på det.

  • muggles

    Lappis: vilka fina bilder på Bodie (jag hade faktiskt inte hört talas om den spökstaden förut)! Man blir ju hur sugen som helst!

  • muggles

    BS: det låter bra att han låter dig sova nu när du är lite risig. Vi delar och får en sovmorgon var på helgen. Men jag stör mig på killar som jobbar (om mamman är f-ledig) och att de vill ha 2 sovmorgnar på helgen för "de har ju jobbat". Det är ju ganska jobbigt att ta hand om ett barn med. Och för min del fikc jag ju inte sova ikapp på dagen heller eftersom Moa sov en halvtimme i taget Det heter ju alltid så fint "passa på att sova när bebisen sover". Jo det är ju lätt när det blir 3-4x 30 min.

    Liten: tur för din man!

    Jag har även en tjejkompis där hon ALDRIG går upp på helgen el när de är lediga utan alltid har sovmorgon och ligger och drar sig till minst kl 9. Hon skyller det på att hon är så beroende av sin sömn och att han behöver mkt mindre sömn än hon. Och han verkar ju gå med på det så... Men jag fattar inte att man inte kan hjälpas åt lite mer. Men det är ju inte min business... fast åsikter kan man ju ha ändå hehe

  • muggles

    Nenne: jag skiter väl i Bästkusten - här får det gärna regna för jag ska ju inte vara här! Men det brukar ju vara lite mer stabilt runt Hufvudstaden har jag för mig...? Ja du har onekligen en poäng med folkdräkten, har inte tänkt på det förut...

    Nä jag har nog tänkt ta jeans och tröja på för jag hatar att frysa men sedan kommer man väl dit och ser alla chica Stockholmsbor och får vända i dörren...

  • muggles

    Vi behöver inte heller väcka Moa men det drar sig mer och mer mot normala tider. Numera sover hon ofta till 6.30-7 vilket jag är oerhört tacksam för. Tänker fortfarande på den tiden när hon vaknade 4.30-5 och inte ens var utsövd (=grinig). Jäkla skönt att den tiden är över!

    BS: när bytte ni till riktig säng?

Svar på tråden Livets stora och små frågor