• muggles

    Livets stora och små frågor

    Men om du inte får tant idag Lappis så har du ju plussat oavsett om det skulle bli minus senare??? Temphöjning också. Men jag förstår dig om du vill vänta tills svärmor har åkt!

    Till maskeraden sedan så hade jag paxat att vara ägget - bara så ni kommer ihåg! Jag ska bygga ett jättefint ägg av hönsnät och papier maché. Kanske även en spermie halvvägs på väg in höhö *gubbsjukt skratt*

  • muggles
    Lapinette skrev 2009-06-23 16:24:05 följande:
    Telis - jag trodde du menade tanten och fattade som vanligt nada .
    Haha, jag undrade också vilken tant hon menade
  • muggles

    Telis: jag trodde du menade att skicka hem Tanten i förtid (och för lång tid!) genom att testa

    Finlandssvenska är roligt - lyssnar med halvt öra på en talkshow på tv medan jag grejar. Det verkar som om att "komma ur garderoben" heter "komma ur skåpet" på finlandssvenska Tja, varför inte?!

    Nu träning!

  • muggles

    Jag är fasen helt hispig, jag tror att långtidsodling is the shit.

  • muggles
    Telis skrev 2009-06-23 18:48:57 följande:
    Den franska tanten förstås! Någon annan tant verkar hon inte få besök vad jag kan förstå.
    Jo men jag förstod ju det sedan. Men min första tanke var att tanten var Tanten såklart!
  • muggles

    Snaily: nja här har du nog en till. Jag är mer skofrälst än handväskefrälst. Och även om jag kan tycka att en Mulberry är snygg så är det inte min stil - jag skulle se helfånig ut med en sådan i närheten.

  • muggles
    Telis skrev 2009-06-23 21:01:55 följande:
    BS, du måste ju ha spypåsen i något. Do it with style!
    MOAAHAAHAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Vickan: när jag var på AW i tidigt skede (dock med kompisar, inte kollegor) så fick maken köpa alkoholfria drinkar till mig när han gick till baren - ingen reagerade på det. Mina närmaste kompisar visste ju om det, annars hade de reagerat (jag dricker alltid öl/vin, inte drinkar). Du kan ju be den andra kollegan om samma tjänst? Men det kan bli krångligt om ni ska köpa till varandra och så...
  • muggles

    Lappis: du har inte lurat ngn om du sagt att du är gravid. Du ÄR gravid, du har ju passerat BIM. Men det _kan_ ju bli mf innan du hinner testa men det tror jag inte att det är frågan om här. Jag fick också en liten blödning när jag plussade (el i själva verket före) - det är fullt "normalt"!

    Jag har precis fått tummen ur att boka in en "prickkontroll" - har gått och tänkt göra det i minst 2 månader och så får man aldrig tummen ur. Men nu så. Hudcancer ökar ju tydligen och oftast dör de som inte kollar i tid (läste en artikel om det och det fick mig att äntligen ringa)

  • muggles

    Grattis Kängu (skriver det här med)!

  • muggles

    Ang hjärtljud så tror jag inte ett skit på den "teorin", dvs att frekvensen skulle styras av kön. Däremot tror jag det skulle kunna vara så att frekvensen styrs av storleken på bebisen men det har jag inga som helst belägg för.

Svar på tråden Livets stora och små frågor