• muggles

    Livets stora och små frågor

    Frejis: vi har saknat dig!

    Lappis: jäkla konstigt - fick du minus?! Jag fattar ingenting... Jobbigt att maken din är ledsen men ni får ligga lite sked - och prata om det!

    AM: symptom - började med feber och lite utslag på händer/fötter/rumpan. Nu är febern borta men utslagen värre och hon har även blåsor under tungan och är röd i svalget. Vi ska in till vårdcentralen om en timme (de tyckte vi skulle åka in för att titta på halsen).

  • muggles

    Lappis: jag tycker faktiskt inte att du låter så dyster, snarare lite mer jäklaranamma! Vilket är väldigt starkt. Jag tycker idén om att åka till Tynningö el Grinda och ligga och hångla i en skreva efter några glas bubbel låter alldeles utmärkt!

  • muggles

    Jag har en allvarlig motivationskris på jobbet. Fint väder och supersugen på semester, sol och bad. Måste samtidigt förbereda en satans halv-dags workshop - ingen rast ingen ro.

    Vi satt ute på kajen och åt sushi förut - ingen ville resa sig och gå in sedan

  • muggles

    Fy fan vad det är var orättvist med ditt minus Lappis

  • muggles

    Lappis: jag är helt och hållet inne på din linje. För mig är inte barnet värt mer än förhållandet. Det känns som att det viktigaste för mig hade varit min livskamrat om jag inte hade kunnat få barn - att få barn utan en man vid sin sida hade inte varit aktuellt för min del. Visst, det hade varit en stor sorg att inte få egna barn men då har jag gjort precis som du/ni - levt livet och adopterat. Hellre än att jaga plus och förstöra förhållandet på kuppen. Nu verkar ju inte ert förhållande direkt i farozonen som tur är!

    Det gör inget om det blir oväder den 8:e - det var väl inte här i Götet du hade bokat va BS?

  • muggles

    Lappis: ska vi bilda klubb?! Jag sliter mig själv i håret för att göra klart övningarna till workshopen nästa vecka. Hålla kurs veckan innan man ska på semester - jäkla kunder

  • muggles

    Men att lyssna på Miles Davis samtidigt gör det lite mindre outhärdligt

  • muggles

    Lappis: jadå alla jobbar tom nästa vecka och allt ska ske innan semestern helst. Det är inte klokt vilket tempo det är, kommer inte ihåg att det varit såhär illa ngn gång förr. Jag var ute och sålde en pryl till igår, till Piggelins företag. Skitkul att de köper när det är så dåliga tider. Jag var så jäkla nöjd när jag gick från mötet - de ville köpa direkt.

    Ah, vad hade jag inte gett för en Piggelin (glassen alltså) nu men det är ju en kilometer till närmaste Pressbyrå och jag har skoskav

  • muggles

    Jag tror det får bli färska räkor och vitt vin på balkongen ikväll!

  • muggles

    Page: god morgon! Ölträd!!! Men blev de inte varma då?!

    Jag har fått min första spotting - är det ngt fel på min cykel då? Jag hade ju böj i söndags så ÄL i måndags kanske?

Svar på tråden Livets stora och små frågor