• MSW

    Livets stora och små frågor

    ACo baby mousse, låter juh bra då.. Det är bara apoteket som säljer aco eller finns det på typ maxi? (om ni undrar så är det mest maxi som jag kommer i närheten av, gällande affärer )

    Idag är det en månad kvar tills vi åker till Rhodos! Ska bli så skönt, men vill inte längta, för sommaren är juh typ slut sen.. Blir nog bra det med! Fast sen är det juh nära tills det börjar bli operation.. Och det märks i huvudet att det börjar närma sig.. Tänker mycket mera på det nu!
    Oj, vad ego det blev här på slutet!

  • MSW

    jo, det är juh klart illamåndet som gör det, men det är juh verkligen stor skillnad mot de förra gångerna (som kanske ändå känns som lite tröst, illamåendet till trots, att det är skilnad menar jag))..

    Bs: planen är juh att när jag slutat amma ska jag ta vaccin (har tänkt att ringa och boka tid när vi kommer från rhodos) för sen hinner jag juh sluta tills jag får op tid, vaccinet ska verka ett tag innan, men jag gissar att jag får reda på en tid ganska snabbt där efter (även om tiden är en bit iväg), det krävs juh lite förberedelse när operationen sedan börjar närma sig, eftersom man måste få upp blodplättarna så att jag klarar en operation..

  • MSW
    MSW skrev 2009-07-09 16:00:37 följande:
    grattis am!
    och så klart skrev jag GRATTIS AM och inte med smått..!
  • MSW

    Godmorgon!

    FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!

    Helgen bjuder på: 25års fest och Lisebergs resa! Så jag hoppas att ni tänkt ha fint väder i Gbg på söndag! Åtminstone uppehåll! Blir nog inte mycket åkt för vår del, förutom barnkarusellerna som A ska åka.. Gissar att vi mest vill vara/iaktta honom!

    Tinga: skönt att de går upp!! Och att piffs mjölkfria kost boostar hans uppgång ännu mer!!

  • MSW
    MSW skrev 2009-07-10 08:51:27 följande:
    Tinga: skönt att de går upp!! Och att piffs mjölkfria kost boostar hans uppgång ännu mer!!
    stoppa in ett "jag hoppas" efter och:et!
  • MSW

    Piggan: skönt att stessdrömmarna är borta (trots stress på jobbet) och att du börjat varva ner!

    Här pratade vi också lite ang syskon.. Eller jag pratade, maken är inte bra på att prata allvar om han inte är på rätt humör.. Och jag har lixom haft en "plan" i huvudet ett tag, och kom på att jag inte sagt något om den till maken.. Men nu är han informerad, utan krav att behöva svara någonting egentligen.. Det är juh inte aktuellt på ett tag iaf..

Svar på tråden Livets stora och små frågor