• MSW

    Livets stora och små frågor

    Ea: SYnd att de inte tänker lite längre(eller högre )..

  • MSW

    Vickan: Jobbigt! *Kram*

    Nahe! Nu ska jag gå och se om vi har fått någon post! Sen ska jag se om jag hinner hitta på något mer medan sonen sover!

  • MSW

    Passar på att smyga in och säga trevlig helg och alla som går på semester HA DET SÅ JÄKLA BRA! Med många glädjeämnen och mycket batteriladdande!

    Har fått antagninsbesked idag (första) inför hösten, och jag ligger som reserv (om jag fattar det rätt..) Så det gäller väl att gå och vara nyfiken/nervös fram till nästa besked kommer (i början av augusti). Lillasyrran kom iaf in på sitt förstahandsval (vilket hon inte trodde) så det är verkligen roligt!

  • MSW
    nennesjuttioåtta skrev 2009-07-10 13:24:13 följande:
    lappisåh tack!! Medlidande är precis vad jag behöver i denna svåra stund. Sista skälvande timmarna på jobbet. Högerhanden är alldeles kall av allt musklickande (sakta i backarna, jag pratar om datormusen) och kinderna blossar av den magnetiska strålningen. Chefen kommer att ringa 5 minuter i 5 för att ge mig ett sista uppdrag som vanligt helt värdelöst förklarat så att det a)"nej, det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig" eller b)"ja, nästan men kan du inte göra det tvärtom och den lilla lika stor som den stora fast åt höger och bredare som en sån där du vet ungefär". Ät bajs! Ropar jag, men det hinner hon inte höra på grund av skriket från däcken när jag gör en 8 på asfalten och susar iväg i sommarkvällen.
  • MSW
    Ore skrev 2009-07-10 13:30:30 följande:
    MSW: Grattis till reservplats, är du högt upp på reservlistan? Brukar alltid komma in ett antal reserver, så jag håller tummarna!
    Ja som jag fattade det (fattar inte varför studera.nu har fler förklaringar, eller de kanske finns, men då behvöer de vara lättare att hitta.. ) så låg jag nära, (1,2 resp3) på de utbildningar jag har sökt.. Men vågar inte vara riktigt säker på att det är som jag har fattat det!
  • MSW

    Piggis: Jag har sökt fritidspedagog i förstahand och två olika inriktningar på förskollärare i andra- resp tredjehand. (och uttryckt så, känns det tillräckligt allmänt för att skriva här i tråden.. )

    Blir så nyfiken på hur gamla piggans A och conny är.. (och de andra trådbarnen också för den delen) Kommer juh aldirg ihåg när de är födda.. Har vi ngn lista eller ska vi börja med ny? Vi kanske skulle lägga den i galleriet om vi vill ha den hemlig, och om telis vill ta på sig det också?

    MSW:S A född 080827

  • MSW

    BF-lista
    Koko 30/8 2009
    Frejis 13/10 2009
    Ore 15/11 2009
    BS 16/1 2010
    Telis 23/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten
    Mugglan
    (rätt ska vara rätt!)

    Livia: 061116
    Piggelin:s A 071116
    Conny: 080116
    MSW:s A 080827

    Då är juh Conny och A lika gammla (enligt året de är födda) känns juh som conny är mycket större(äldre)! Fast det är han juh förstås ännu så länge... Dessutom tycker jag att ditt BF är väldigt bra.. (A var uträknad 31:e)

    A har sagt mpa (lampa)och ej (hej).. sen säger han juh massvis av saker som låter som ord.. Men de "menar" han juh inte.. typ mamma.. Han härmar också vad mormors&morfars hund säger.. (nog det han säger oftast av "sina ord", men de andra kommer ibland..)

  • MSW

    Hej!

    Har läst i fatt lite via mobilen ich sådär lite pö om pö i helgen! Får se vad jag kommer ihåg!

    Tinga: Tråkigt med doktors samtalet idag, hoppas att han kommer på något bra tills i morgon!

    Vänner: Grattis till pluset, hoppas så klart att allt ska gå bra!

    Lappis: Ha det så jäkla bra på semstern!(ifall jag inte hinner in mer, eller glömmer) Det är tordags ni åker på?

    Vickan: Skönt att ha träffat BM, nämnde du illamåendet? Och du trivdes med BM? Skönt att du hittade bra byxor också!

    OCh mer?

    Ja snaily: Storkram till dig! Det enda positiva är kanske att någon nu börjar hända?

    Hoppas att jag inte glömt kommentera något!

  • MSW

    Godmorgon!

    Sitter här och är lite lagom slö, hade tänkt att jag och A skulle sovit till åtminstone åtta i morse.. Det tänkte inte A! Halv sju hade han helst velat vakna, men vi lyckades somna om till sju iaf! Jaja, överlever nog det med!
    Är lite lagom trött efter 25års fest, lisebergs tur och allt vad det är!
    Liseberg var annars hur mysigt som helst, och A verkar kunna bli en riktig karusellåkare om han fortsätter som i år..!
    Däremot var Liseberg en helt annat upplevelse för hans föräldrar nu när vi var mest intresserade av vad han tyckte och gjorde och så, ist för att åka hur mycket som helst!

    Telis: Lycka till idag! Och jag skulle också gärna bli mailad ang huset..

    Frejis: så gött att du är på "rätt" sida! Men jag hoppas att bebben stannar inne i magen ett bra tag till!

  • MSW

    Godmorgon!

    Inatt fick jag ääntligen sova ifatt! Såå skönt! Och eftersom vi ska på kräftskiva ikväll känns det skönt att inte vara en trött bitch!
    Har kommit på det så bra att maken (som ändå ska köra till jobbet imorgon) kör ikväll också, så det ska väl bli ett par tre cider iaf!

    Inatt drömde jag förresten att jag låg på BB och hade fått bebis nummer två! Gissar att mina tankar snurrar en del.. I lokaltidningen idag stod det dessutom en artikel om "att få syskon".. Märkligt sammanträffande! Jaja, det är juh inte aktuellt på ett bra tag...

    Telis: Skönt med bra UL och fina siffror, verkligen fin bild ni fick med er.. Har ingen aning om det är en hon eller en han...

    Frejis: Skönt för er också att allt såg bra ut på UL.. Är "prognosen" fortfarande att det är risk bebben kommer tidigare?

Svar på tråden Livets stora och små frågor