• MSW

    Livets stora och små frågor

    Tinga: Kan inte annat än att hålla med, skönt att något händer!

    Ang magen så har jag inte mycket mer häng nu än innan graviditet, ja kanske något mer, det är väl det som är det "bästa" med att gå ner 30 kg innan man blir gravid, då har man redan skinn så det räcker till en gravidmage..

  • MSW

    Passionsplomman: Låter juh helt otroligt! Hoppas, hoppas att allt går i lås!!

    Eeehm... Something else? Inte som jag kommer på...

    Igår hittade jag det märkligaste blöjfyndet hittills! När jag bytte böljan låg det en tesked(!!!!) i blöjan! Alltså, jag förstår juh att han inte ätit skeden, men när,var och hur kom den dit?? Kan inte varit allt för skönt heller! Snacka om att jag blev förvånad!

    Igår var det kräftskiva, det var trevligt och gott, och ganska lugnt eftersom det var på en vardag!
    Idag ska jag känna efter om jag inte har ork/energi för att "Lära" A att somna själv i sin säng igen.. Nu har vi det hyffsat lugnt ett tag (så vitt jag vet) så annars får vi nog vänta till hösten! Hoppas att det ska leda till att det är lättare för honom att somna om själv också.. Men den som lever får se!
    För tillfället är vi så lata att vi inte ens försöker få honom att somna om i sin egen säng..

  • MSW

    Blivande fru L skrev 2009-07-16 10:15:14 följande:


    God morgon! MSW - En tesked i blöjan!? Det var det konstigaste! Hoppas det ordnar sig med A:s sovande.
    Ja, verkligen..!

    Vad här är lugnt, är det för att alla har semester eller? Nahe, jag och A ska nog gå ut en sväng i det fina vädret!
  • MSW

    Godmorgon!

    Bs: Fy vad hemskt för tjejen med cystan! Hoppas det blir bra till slut, och att hon får behålla ena äggstocken!

    Nu drog A ut sladden som försörjer allt som har med datorn att göra med ström! Tur man har en bärbar!

    Idag är det FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!! Och vi är bjudna på våffelkalas! Ska bli mumsigt!

    Igår beställde jag gravtest, äter juh minipiller så jag hoppas att det bara är som jag nojar, men har fått lite konstiga utbrott, på maken, känner mig tjock, ev lite mer flytningar också, och sen har jag ingen mens (vilket man "inte ska" ha av minipillerna) men nu när jag(/vi har fått tanken) känns det lika bra att testa så vi slipper spökena i hjärnan! Fast efter jag beställde testerna är jag inte lika nojig/orolig!
    DEt kan också höra ihop med att jag läser i en av era gamla trådar som jag inte varit med i (Cicci har "precis" plussat med Victor och AM går och väntar på att Livia ska titta ut i den) och där är ni ännu galnare än nu när det gäller symptom!

  • MSW

    slänger bara in ett snabbt meddelande!
    Är lite väl spännande med (spök)symptomen, då vi som sagt går på minipiller och har en (halv)planerad operation att "se fram emot" till hösten.. Så det skulle juh verkligen inte vara planerat! Och jag TROR inte att det är ngt utan vi vill mest testa för att kunna släppa det hela.. SÅ jag hoppas att passionsblomman får stå för plusandet! Jaja, får testen på måndag och testar måndag-tisdag!

    Nu ska vi försöka ta reda på om A kan tänkas "klara" att vara hemma med pappa om jag ska åka och handla!

    TREVLIG HELG!

    Vickan lycka till i skogen! Hoppas frisk skogsluft gör susen för illamåendet!

  • MSW

    Småländska skogarna är det väl inget större fel på! Lite ont om bra restauranger och kulturliv..

    Mugglan: Ojoj, spännande med hus!! Irriterande med väskan dock, skönt att det fortfarande finns några ärliga människor kvar!

    OM ngn är intresserad så gick det åt skogen med att försöka få A att somna själv igår, han blev helt förstörd och bara gallskrek, och när vi försökte gå in och lugna honom/ge napp/vatten så försökte han ta tag i oss och hålla oss kvar, efter ett par vändor och det inte blev det minsta bättre klarade varken mamma- eller pappahjärtat mer och vi konstaterade att det nog inte var riktigt rätt tid att börja.. Så nu får vi se när nästa tillfälle kommer! Han somnade iaf i sin säng ändå igår och vaknade/kom inte in till oss förrän 05,20.. Så det var iaf skönt!

    Sitter här hemma "själv" nu, A sover och J är och handlar.. Löste det så ist! A har varit så extremt mammig idag, gallskrek i tio minuter (hela tiden) jag tog in tvätten när han och J var inne! Så nu får det nog bli så att J får ta mer (kanske nästan helst allt, åtminstone ett tag) ansvar för allt på kvällarna helgerna så att han fattar att inte pappa är så "hemsk".. Har iaf gått ngt bättre senare under kvällen!

    Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av lugnet!
    Puss och Kram!

  • MSW

    Mugglan: Tråkig situation med Moa och mormor.. Men jag har inte mycket att hjälpa med.. Men kan det inte vara någon fas som går lver så småningom?

    Nahe, soffan var det!

  • MSW

    Vickan: Får man fråga vilken del av småland du ska till? Eller blir det för stort avslöjande?

    NU drar jag till soffan!

  • MSW

    Godmorgon!

    Tycker det är ganska intressant hur korkade vissa människor verkar vara med huslån/lån i allmänhet! Har ett par kompisar som inte verkar förstå att de kanske inte får låna lika mycket när en inte har fast jobb längre och den andra är mammaledig!
    Jag och maken förstår inte varför inte alla är lika ekonomiska och smarta som oss! (vi säger det med lite lagom ironi, så det inte blir några missförstånd)
    Och åtminstone är det så på vår bank att man(dom) räknar på minst tre procent högre ränta... Och man vill juh inte (som redan sagts) bara bo.. Utan lite mer är juh roligt att kunna göra!

    Hum.. Nog om det..

    PB: Såå trist med tant!! Hoppas desto mer på att resten ska gå i lås istället! När kan ni få en hint om att det funkar? Och jag skulle också gärna vilja bli inboxad vad det är för hus...?

    Vi går juh mer eller mindre jämt och funderar på hus, men är lite dålig marknad i lilla byn som vi bor.. Just nu går tankarna på ett torp som finns i släkten.. Maken är jätte på, jag är velig som fan!
    Euuumm.. Something else?

    Lappis: Låter som ni har det helt underbart på semestern!

    Vänner: Har nog tyvärr ingen bra idé hur ni ska kunna mörka graviditeten!

Svar på tråden Livets stora och små frågor