Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Nej men vad fasen, jag har tydligen missat att So you think you can dance har börjat igen, vilket jäkla skräp! Inte kan jag titta på det på Öland heller, ska kolla med maken om han kan ladda hem någonting, minns att det gick förra gången.

    Kramar till EA också ser jag.

    Fast nu är det ju faktiskt en hel grupp som oförklarligt inte kunnat få till det här, det kan inte vara möjligt att ni allihop ska förbli barnlösa "au naturel", det bara måste ju lyckas för några snart.

    Vi blir hemma imorgon också och åker tillbaka till Öland på fredag, hade jag varit pigg idag så hade vi kunnat städa och fixa i trädgården och så idag och kunnat åka imorgon men nu blev det inte så och som tur var så hade jag sagt fredag till mina föräldrar redan från början så det är OK även om vi saknar Iris.

    Elsa har tydligen börjat sova i Iris säng, mamma är rädd att Iris ska sparka henne eller lägga sig på henne så hon var där tre gånger inatt och lyfte bort henne tydligen men hon var snart där igen. Pappa låg med Oskar över fötterna hela natten och sov uselt men hade inte hjärta att flytta på honom vilket fick till följd att han vaknade med jordens sendrag imorse eftersom han inte kunnat röra sig på hela natten. Mamma tyckte att han fick skylla sig själv!

  • BrudSommar2006

    Bella bands finns inte vad jag har sett men däremot finns förlängare som man sätter mellan knappen och knapphålet på byxorna. Fast om problemet är att man inte klarar att något sitter åt runt magen trots att man har sitt vanliga midjemått kvar så åker väl byxorna av om man skaffar förlängare trots att det inte behövs?

  • BrudSommar2006

    Sweet, ja jag hade nog varit mer orolig att Elsa ska störa Iris, som ju redan ofta sover lite halvuselt, än tvärtom!

    Vi har ju tyckt att Oskar är liten men jäklar vad mycket större han är än Elsa som är tre veckor yngre, han måste ha växt hur mycket som helst på bara den tiden för helt plötsligt ser man hur kattungedragen i ansiktet börjar försvinna hos honom!

  • BrudSommar2006

    Sommar i Sverige... brr, just nu är det 12 grader här och regn...

  • BrudSommar2006

    Ja för mig är det väl läggdags, ojoj vad jag har sovit mycket idag och ändå känner jag mig trött nu.

  • BrudSommar2006

    Nej, jag har inte beställt något än men det var bra att du påminde, ska göra det imorgon! Anledningen till att jag väntat lite var att det visserligen stod att man kunde ta testet från vecka 10 eller vad det var men att säkerheten ökade om man väntade lite, så förstod jag det i alla fall. Ville inte glädja mig för mycket innan kub-testet heller. Vi fick 1:1200-någonting, tror det var typ 1:1257 på Downs-risken och 1:20 000 på de två övriga kromosomerna vad de nu heter så det är vi nöjda med, man är ju inte purung längre.

  • BrudSommar2006

    Nu var det länge sedan jag var på Grill men då var det ett himla oväsen där, jättehög ljudvolym så att man fick sitta och skrika åt varandra, annars älskar jag stället, men jag tänkte på lille Hektor?

    Ja jäkla regn, vi skulle behöva rensa i trädgården innan vi åker igen imorgon.

    Idag får det bli lunch på något hak i centrum för jag behöver leta byxor åt Iris. Jag skickade maken att leta igår men det var ju ingen succé direkt.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller schampo så står det på alla vi provat att de inte svider men Iris blir i alla fall galen varje gång vi ska skölja ur håret när hon badar och man tycker ju att det måste finnas en anledning till det.

    Ja, tack alla, skönt med bra kub-siffror, så illa som jag mått vill jag bara inte behöva göra om allt igen, jag vill verkligen att det ska gå vägen den här gången.

    Lapinette, Haga Delikatessen, är det i närheten av Haga Video?! En stackars tjej på jobbet hamnade där av misstag nyligen och känner sig fortfarande traumatiserad!

  • BrudSommar2006

    Koko, vad skönt med sovmorgon! Jag verkligen njuter av att ligga kvar i sängen på morgonen de här dagarna vi är hemma nu och man blir påmind om hur det faktiskt var innan Iris! Man får liksom göra som man vill med all sin tid hela dagarna, det är helt fantastiskt... Fast nu är ju Iris helt fantastisk också men just nu när man är så trött så kan man ju längta lite till att bara få sitta och ta det lugnt en hel dag ibland!

Svar på tråden Livets stora och små frågor