Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Tinga, nej, nej, trist med resan men ännu tristare att det ännu inte gett resultat med mjölkfri kost, stackars, stackars lill-killen!!! Finns det chans att det tar lite tid innan det vänder?

    Iris har bara två förnamn och det blir samma med nästa, tycker att det räcker så.

    Här har jag kräkts flera gånger sedan vi kom hit, det var lättare hemma när jag inte hade Iris utan kunde vila bara, här är det svårare, man får pressa sig mer och då går det inte. Jag känner inte att jag bara kan sitta och titta och låta alla andra passa upp på mig och ta hand om Iris men istället får jag springa till badrummet, suck.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad skönt att bli av med pigmentfläcken, vilken tur att du kom dig för med att gå och ta bort den. Var någonstans på Öland var ni förresten, du, Piggelin och väninnan?

    Tinga, men om han har så hög feber så mycket så bara måste ju något vara fel, kanske är det inte bara mjölkfri kost då som hjälper? Hoppas att ni får bukt med det snart i alla fall, stackarn.

    Vickan, grattis till lyckade klädinköp!

    Jag tycker förresten att det är konstigt att det är så ont om mysiga caféer här på södra Öland, det fanns ett jättemysigt men de stängde tyvärr förra sommaren.

  • BrudSommar2006

    Muggles, mina föräldrar och maken har läst böckerna men jag har aldrig tid och ork att börja med en bok längre. Paradisverkstan gillar jag verkligen, men det är en mardröm att gå in där med Iris!

  • BrudSommar2006

    Vi försöker också köra på släktnamn så Iris har ett från min och ett från makens sida, båda är namn vi gillar. Värre blir det om vi får en tjej till, vilket vi hoppas, för nu har vi använt upp de bästa från släkten! Får väl se vad vi hittar på då. Anledningen till att vi vill ha en tjej till är att ingen av oss är speciellt "nöjda" med vår lillebror och mina kusiner, som är två systrar, har alltid haft så himla roligt tillsammans. Men, men, det blir väl som det blir... Hoppas ändå på en tjej för Iris skull.

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, trist med en sådan diskussion, kanske som du säger att det är bra att berätta om det blir utredning av det, fast det får vi hoppas att det inte ska behöva bli! Jag tycker statistiskt sätt att det har varit flera utredningar här i tråden nu och det är dagis för någon att få till det första barnet ändå!

  • BrudSommar2006

    Hm, våra bekanta har en son som de döpt till Milton, för mig är det en häst!

  • BrudSommar2006

    Varför ska det vara så tråkigt väder hela tiden! Här har vi varit korkade nog att ladda upp med uppblåsbar plaskpool, soldräkt och badbyxor, simbadring och jag vet inte allt men inte lär vi komma iväg till stranden en endaste dag den här sommaren i alla fall vad det verkar. Förra sommaren tror jag att vi var på stranden en endaste dag, då tyckte vi att det var trist att det var så kallt men i år verkar det inte ens bli en varm dag. Det var väl de där dagarna i våras, det var väl allt tycks det, suck. Jaja, det regnar inte i alla fall och maken och pappa håller på och bygger på huset så för deras del är det väl bra.

    Lillkissarna ligger på samma stol och sover, de är så söta! Oskar, som vi ju hade ett antal veckor själv innan Elsa kom, verkar inte riktigt lika beroende av henne som hon är av honom, hon har ju aldrig varit själv, men söta är de! Fast de tycker fortfarande att det är lite läskigt att gå ut, de leker i trappen när ytterdörren är öppen och kanske, kanske att de smyger runt lite på innergården också, sedan får det vara bra! Mina föräldrars katt kommer in och äter någon gång vid tio på kvällen, sedan vill hon ut igen men det får hon inte. Någon gång vid fyra på morgonen börjar hon däremot bli så olidlig att hon får gå ut och sedan är hon borta till kvällen igen. Undrar vad hon gör hela dagarna.

  • BrudSommar2006

    Vänner, vad roligt med plusset! Så klart att det ska gå vägen! Fast jag vet, man vill inte ropa hej för tidigt. Ska ni göra kub? Om man nu tänker sig att det går vägen, vad blir det för beräknat datum då?

    Vem frågade förresten om sannolikheten på kub, var det du Mugglan? Kub är 90%, enbart nupp är 80%. Även om det bara är en sannolikhetssiffra så tyckte jag nog att det kändes lite säkrare att få göra tidigt UL och få se pickande hjärta, huvud, armar, händer och ben. Nu låg den lille visserligen med benen ihop så man såg bara ett ben men man får väl hoppas att det inte är en liten enbenting. Två armar och händer såg man i alla fall. Det kändes liksom bra att få se att allt såg ok ut so far liksom.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hm, här är det halvklart, solen tittar fram och det är helt ok väder att vara ute och leka i sandlådan och gunga i men absolut inte varmt nog att vara på stranden. Lite småblåsigt är det också så inte så skönt att sitta ute och äta heller. Men visst, det kunde varit regn så man hade fått sitta inne.

Svar på tråden Livets stora och små frågor