Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Ore, vad jobbigt med besök, jag känner mig helt slut vid bara tanken!

    Katastrof, vår reservdunk svällde i värmen och lyckades börja läcka ut bensin i bilen, det mesta hamnade på gummimattan bak som tur var men det verkar inte spela någon roll, det fullkomligen stinker i bilen så det går inte att åka med den nu annat än korta sträckor med fönstren nedvevade. Vad göra, vi har fått tips om ättika för att ta bort lukten så idag ska vi ställa dit en skål och så får vi försöka vädra men jag betvivlar att den där starka lukten kommer att gå bort så lätt. Vi är jättedeppiga nu, suck. Någon som vet hur man får bort lukten?

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman förreste, jag håller tummarna för hus och jobb nu, vilket skräp att det inte blev något plus, det lät ju lovande. Sekundär barnlöshet är verkligen otroligt obegripligt. Blir det fler inseminationer?

  • BrudSommar2006

    Vänner, vad trevlig med Köpenhamn men knepigt att mörka! Själv kan jag ju aldrig hålla tyst utan har berättat på en gång båda gångerna men så har jag ju mått så risigt också så det har inte gått att dölja. Hur var det, du mådde bra förra graviditeten väl?

    Imorgon börjar vecka 15 och idag har jag kräkts tre gånger hittills, f-n vad jag hatar att vara gravid. Fast att det här är sista gången och att jag slipper efter det här håller mig uppe. Jag mår mycket sämre den här gången än sist, undrar vad det innebär. Kanske skulle jag ligga döendes vid en tredje graviditet...

    Vänner igen, har ni speciella samtal om kost, alkohol och tobak, där ser man. Kost har jag för mig var ett gruppsamtal man fick frivilligt anmäla sig till förra gången, har inte hört något om det den här gången men jag gissar att det är skillnad om det är första barnet eller inte. Det andra var man ju tvungen att fylla i ett papper om och prata om vid inskrivningen.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag vill verkligen bo i huset ni ska på visning på!

  • BrudSommar2006

    Vänner, oj, det är ju lite svårare att dölja när man inte mår bra. Själv har jag fått springa ut från möten och inte kunnat vara med på luncher ute och så. Det hade varit knepigt kort sagt att vara på jobbet om de inte visste men jag tror att illamåendet drog igång lite senare den här gången och de förbaskade Lergigan-tabletterna fungerar inte alls lika bra som förra gången. Jag har inte heller något minne av att jag inte kunde borsta tänderna förra gången, jag har ju inte skrivit någon dagbok heller. Jag undrar verkligen hur det ska gå med mina tänder efter den usla behandling de fått under rätt lång tid nu...

  • BrudSommar2006

    Telis, gud vad skönt att få ligga på stranden! Här har det ju inte direkt varit väder för det mer än en dag då vi var iväg en sväng, fast med Iris blir det ju inget ligga och sola av precis.

    Idag är det kulingvarning här, jösses vad det blåser!

    Tinga, haha, 600 kr kläder, den sista tiden har jag definitivt inte lyckats komma upp i den summan till mig i alla fall för jag hittar inget jag kan ha! Jag hittade inte mitt enda par shorts jag kommer i nu innan vi åkte på semester så det har jag inga, jag har två par trekvartsbyxor jag kommer i men båda är av samma modell och har en knapp precis vid naveln som jag nu fått utslag av. Sedan har jag flera par långbyxor, jag var ju inte gravid över sommaren förra gången. Som tur är har jag en bikini jag kommer i i alla fall. Har letat i affärerna men inte hittat någonting att köpa och har letat lite på nätet också.

  • BrudSommar2006

    Muggles, ert hur nr två hittar jag inte på hemnet på det lilla jag har att gå på, kan du skicka länken eller ge något mer tips på hur jag hittar det?

    Vad det gäller handväskor hittar jag nästan aldrig något jag vill ha för jag vill ha lång axelrem så att jag får armarna fria men det är ju inte modernt längre!

    Vår skötväska har vi använt hur mycket som helst och använder fortfarande, de är en fantastisk uppfinning!

  • BrudSommar2006

    Det är något galet med Iris, men vad! I tre dagar har hon gråtit för minsta lilla, allt är det fel på, hon slänger sig så hon gör illa sig och hon är på så uselt humör att hon inte orkar med sig själv. Hon är väldigt lös i magen, inte så att hon bajsar oftare än vanligt, bara någon gång om dagen som hon brukar, men hon har diarré när det väl kommer, oftast så att byxorna eller tröjan får bytas. Annars har hon ingen feber och inga andra tecken på att vara dålig. Hon går och lägger sig samma tid som vanligt, äter ungefär som vanligt, sover eftermiddag, fast hon vaknar väldigt tidigt, hon som brukar vakna vid sju vaknar före sex på morgonen, gäsp. Vi vet ine hur vi ska sysselsätta henne för det är fel på allt, hela tiden, hela dagarna. Jag undrar så vad som är galet!

  • BrudSommar2006

    Sweet, var låg er lägenhet innan ni flyttade?

    Ja, kanske är det en utvecklingfas, men det här är så hysteriskt så man känner nästan att något måste vara fel. Det är fel på precis allt, hela tiden, hon bara gråter och skriker hela dagarna, suck. Nu sitter hon i sin saccosäck, dricker en nappflaska med vatten och tittar på Emil i Lönneberga! Vi försökte ta med henne ut men hon bara skrek och skulle in igen, suck.

  • BrudSommar2006

    Är förresten inte heller intresserad av kläder direkt, hatar provrum och trängsel och strul, men just nu har det varit sämre än någonsin på klädfronten, har nästan ingenting jag får på mig. Kanske får försöka nätshoppa lite i alla fall eller göra ett nytt försök i affärerna, fast det är fasligt långt till närmsta köpcenter här så det blir en heldagsutflykt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor