Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Oskar är otroligt snuttsugen, hela natten låg han och sög på pälsen på Elsas mage och mjölktrampade, fast hon verkade inte ha något emot det för hon låg kvar. Ändå är det ju han som är äldst, han är ju mycket större än henne också.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vi hade också tänkt försöka få Iris att gå på pottan i sommar och tänkte att det skulle vara lite lättare om hon kunde springa runt ute utan kläder men icke i det här vädret. Dessutom vägrar hon gå i närheten av pottan som det är just nu.

    Om ni inte trivs i huset får ni väl flytta tillbaka till stan, tycker absolut att ni ska slå till och testa några år! Vad bra att det går att dela av då, det låter jättebra.

    Jo, det är nog tvåårstrots men det här är värre än jag kunnat föreställa mig!

  • BrudSommar2006

    I morse träffade Iris på en potentiell lekkamrat, en flicka som är född i januari 2007 och som alltså är ett halvår äldre än Iris. Iris har ju inte riktigt börjat leka med andra barn än men jag gissar att det kommer när som helst. De ska i alla fall ha tvillingar i december, själv är jag glad att vi bara ska ha en!

  • BrudSommar2006

    Snorkis, trist med tanten men du verkar ändå ha rätt kort cykel? Vilket försök i ordningen var det ni var inne på nu igen? Påminn mig, har du testat med stickor så att du vet vilken dag ÄL är på? Hur lång lutealfas har du i så fall? Mindre än 10 ska ju försvåra för barnskaffningen har jag fått lära mig. Själv låg jag nämligen precis på 10 rätt ofta.

  • BrudSommar2006

    Ore, det ordnar sig väl med Iris men just den närmsta tiden har ingen tid att ha henne en hel dag så att jag kan göra något annat, vet inte heller vad jag skulle hitta på här, det får bli efter semestern, fast då är hon ju på dagis hela dagarna igen så då löser det sig ju med automatik.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Det låter som att ni haft det riktigt bra, trots bautablåmärke! Trist med tanten bara men tur att det snart är dags för nästa försök. Ååh vad gott med godispåse, ser så fram emot när jag kan börja äta godis igen, just nu kräks jag av bara tanken tyvärr.

    Tinga, har ni fortfarande inte hört av gastroläkaren? Ska ni inte ringa och tjata, så här kan ni ju inte ha det.

  • BrudSommar2006

    Telis, är det huslänken som Mugglan skickade till dig som inte fungerar? Jag fick den också men det är bara ett mellanrum mitt i som måste tas bort om du kopierar och lägger in den i nytt fönster, den går inte att klicka på direkt.

  • BrudSommar2006

    Hej nennesjuttioåtta! Nix, tyvärr har jag inte hittat något som fungerar den här gången, just nu kör jag en kombination av seabands och Lergigan, jag tror inte att något av det fungerar just nu men jag törs inte sluta i fall att det blir värre. Jag undrar verkligen om det blir en kille eller tjej!

    Iris är möjligtvis på lite bättre humör men det är tveksamt, minsta lilla grej får henne att flippa ur totalt och hon lyssnar inte på vad man säger för fem öre.

  • BrudSommar2006

    Telis, nu har jag inboxat länken. Är det samma som din? Den fungerar för mig i alla fall och nu har jag tagit bort mellanrummet.

    Nenne, ja faktiskt, helt säker på att hon inte heter Nenne, ni kanske är samma stjärntecken? Iris är tvilling.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag skickade dig länken men någon annan kanske hann före? Hursom, jag vill också bo i Passionsblommans hus! Fatta att det finns sådana där hus för halva priset av vad vårt kostade, så jäkla orättvist!!! Fast en förbaskad tur för Passionsblomman!

    Telis, nej, din länk såg ju jättekonstig ut, mystiskt!

Svar på tråden Livets stora och små frågor