Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Muggles, tack för länken! Jag tycker att det verkar kunna bli jättefint och jag förstår att det känns bra med fast pris och lite lägre pris, hoppas att det blir av! Det enda är väl att det blir för er som för oss att det saknas ett gästrum med bara tre sovrum men jag är dålig på att förstå mig på hur stora ytor egentligen är, ni kanske kan dela av vardagsrummet? De föreslår ju det på ritningen men jag har så svårt att se vad som blir bra. Vi har ett rum bredvid vardagsrummet på bottenvåningen men där har vi vår matsalsmöbel så det rummet är fullt redan.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja då blir det en dag att minnas för det verkar inte som att värmen är på väg tillbaka än. Dessutom börjar jag redan få panik över att semesterveckorna går så fort. Hur mår du?

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jag vill jättegärna se, jag har hunnit bli riktigt nyfiken nu!

    Värst vad alla tittar på ny bostad just nu, jag blir riktigt avundsjuk, jag älskade att gå på visningar på söndagarna och saknar det faktiskt lite nu.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jäklar vilka hus man kan få för inga pengar alls om man är beredd att bo utanför Stockholm! Inga fyra, fem miljoner för en friggebod där inte, suck. Jag hoppas så att ni får det!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, det är verkligen helt otroligt! Är det fler intresserade som är med i budgivningen?

  • BrudSommar2006

    Telis, oj, vilken tur att du mår så bra nu! Ingen mage i sikte än heller? Här har magen infunnit sig i alla fall.

    Passionsblomman, hur hittade du egentligen huset, är det ett område ni alltid haft i åtanke trots att ni inte bor där?

  • BrudSommar2006

    Snorkis, vilken dag är du på nu igen? Vad gott med smultron, jag grämer mig lite över att våra är klara nu när vi inte är hemma. Jordgubbarna verkar det inte bli något med i år.

  • BrudSommar2006

    Hej Tinga, har ni hört från gastroläkaren än? Hur har det gått med kräkningarna, är allt som vanligt eller har de minskat något?

  • BrudSommar2006

    Tinga, jag hoppas verkligen att den där läkaren hör av sig snarast då, det där kan ju bara inte vara normalt!

  • BrudSommar2006

    Denna jäkla blåst, usch vad jobbigt! Det skulle kunna vara rätt varmt ute annars men som det nu är får man hålla i sig när man ska ut. Maken åkte precis hem, han ska ta bussen härifrån för att klippa gräset, vattna blommor och tömma brevlådan, sedan kommer han tillbaka på torsdag.

    Iris har blivit mammig så det är något otroligt, allt ska mamma göra, annars är det bara bort, inte, nej och låt vara. I morse träffade hon i alla fall en kompis, får se om det blir att de leker någonting de närmsta veckorna. De skulle ha tvillingar i december, tur att vi bara ska ha en!

    Annars är hon bra i magen igen men bara marginellt på bättre humör, hon verkar ha det jobbigt just nu. Samtidigt ska hon försöka klara allt själv och man får inte hjälpa henne så det är nog jobbigt för henne nu.

Svar på tråden Livets stora och små frågor