• Telis

    Livets stora och små frågor

    nenne, men vilka muppar!

  • Telis

    Tjohoo, gratulerar Frullis!! Hoppas att det sitter en mycket lycklig och förälskad Frulla uppe på SÖS nu som inte kan slita sin ögon från sin vackra son.

    Izzie, jösses vad otäckt! Kan dom få feberkramp utan att ha så mycket feber?

  • Telis

    Hahahaha, jag skulle också hellre vilja se kängus man än något annat.

  • Telis

    Här är det bara halvdag dagen före röd dag och dagen före julafton och nyårsafton men inte före midsommarafton av någon anledning.

    Men å andra sidan var jag på jobbet 7.10 imorse så snart har jag ju gjort mina timmar ändå.

  • Telis

    Lappis, ja jag hade tänkt gå hem men så kom jag på att jag hade glömt stoppa upp min eftermiddagsvaggis. Nu har jag gjort det så nu måste jag sitta kvar ett tag så att den inte halkar ut igen.

  • Telis

    Åh, passionsblomman, stort stort lycka till med testet!! Hoppas så att det blir ett plus!

  • Telis

    Passionsblomman, ja, man får inte nysa eller hosta. Fick du något svar sen från syster M hur många gånger du skulle ta dom? Var det två?

  • Telis

    BS, det går att köpa från deras svenska hemsida: www.intelligender.se Lite dyrare än i USA dock.

    Sweet, jag har varit i Grekland ett tiotal gånger och älskat det varje gång. Varken barn eller tyskar brukar vara tillräckligt modiga för att störa mig när jag sitter med näsan i en bok.

  • Telis

    Ni är gulliga som engagerar er i min semesterresa.

    Men det har liksom inte med planeringen att göra, vi har redan sett till att vara minst 3-4 dagar på dom flesta ställena, just för att vi inte gillar att stressa runt. Visst skulle vi kunna planera om och ta bort en del ställen och stanna ännu längre på vissa ställen men då förstör det ju lite syftet med resan, vilket ändå är att resa runt och se Kalifornien. Det känns inte som att det är någon vits att åka ända till Kalifornien för att sitta tre veckor på en och samma balkong.

    koko, det där med loppbitna hotell är inte strikt sant. Vi ska vara borta i fyra veckor så vi har inte råd att bo fint hela tiden. Eller, vi skulle väl kunna ta oss råd men jag lägger hellre pengarna på annat. Men jag har definitivt spanat in Tripadvisor så alla hotell vi har bokat är hyfsat billiga men hela och rena och har fått bra betyg.

    Så det är inget som helst fel med semestern, planerna eller hotellen. Det är bara det att jag just nu, när jag är så trött och illmående, känner att jag inte orkar *uppleva* en massa saker. Jag vill inte heller göra en sån fantastisk resa som vi har planerat och sen bara må dåligt och komma hem utan en massa fina minnen. Om vi gör den här resan nu kommer vi aldrig att göra om den så på det sättet är den en once in a lifetime-resa.

    Den här graviditeten tar massor med energi, både psykiskt och fysiskt, om ni tycker att jag pratar mycket om den så skulle ni bara veta hur mycket jag tänker på den. Jag har helt enkelt inte så mycket ork för annat, det får inte plats med mer i huvudet.

    Men det är ju så det känns just nu. I augusti kanske det känns helt annorlunda. Dessutom är jag gift med världens mest fantastiske man som skulle säga att "jamen, då åker vi till Grekland istället, Kalifornien finns kvar" om jag sa att jag verkligen inte ville åka.

  • Telis

    Åh men skit skit skit också, passionsblomman!! Många kramar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor