• Telis

    Livets stora och små frågor

    Nenne, jag kan ha rest jorden runt i ett halvår utan tillgång till vare sig telefon eller epost och min mamma skulle undra "har ni haft det bra?" när jag kom hem och sen börja prata om vad hon och pappa åt till lunch och att grannens barnbarn har fått en hundvalp.

  • Telis

    Jag berättade för min mamma igår att hon ska bli mormor i januari om allt går som det ska och vi lyckades faktiskt prata om det i säkert fem minuter innan hon halkade in på mina kusiner, hennes granne, bilbesiktningen och att lokala affären hade slut på nåt IGEN.

  • Telis

    Fast hon lät faktiskt uppriktigt glad under dom fem minutrarna, det ska jag ge henne.

  • Telis

    nenne, ja men det var nog undantaget som bekräftar regeln. Jag menar, herregud, första barnbarnet, det är ju faktiskt lite speciellt.

  • Telis

    Stooor kram nenne, ha det så mysigt i helgen! Big Hug 2

  • Telis

    Vad synd på hela fryslagret, Lappis! Men den här lilla blastocysten har ju överlevt så det måste vara en sjusärdeles envis och stark liten rackare. Den kommer säkert att boa in sig ordentligt!

    Skönt ändå att ni är så positiva till adoption, då vet ni ju att ni kommer att få ett barn så småningom. Ni får bara lite extra tid till resor och vindrickande först.

    Snaily, skönt att det gick bra igår!

    Ha ett trevligt vernissage imorgon, AM!

    Muggles, hur var bion med bar och fri tillgång till godis? Det låter för bra för att vara sant.

  • Telis

    Mugglan, det lät ju himla trevligt det där. Fria popcorn, då skulle jag nog skippa middagen innan.

    AM, jag har fått jordgubbar över. Kommer du ihåg dom där jordgubbarna du gjorde för ett tag sen, vad var det nu du blandade dom med, kardemumma, balsamvinäger och ...?

  • Telis

    Lappis, jag tror inte det. Maken var nyfiken på var den där biografen låg i Göteborg så jag googlade för att kolla och hittade nån sida där det stod nåt i stil med: "Trots att Göteborg kallas för "ett demensboende för gamla fiskare" av en del stockholmare så är det ändå Göteborg som har Sveriges bästa biosalong..."

    Grattis till kattungen, BS! Vad säger den "gamla" katten om den nya?

    Snaily, det är väl lika bra att ni vänjer er. Snart får ni hem vappisen och då är det slut med sovmorgnarna ett tag.

  • Telis

    Ja, jag är ju ingen stockholmare men jag tycker också att göteborgare är görtrevliga!

    Också gillar jag det här regnet. Åh, det luktar så gott och det är så svalt i sovrummet. Idag blir det långpromenad i mitt nya regnställ.

    Fast jag kan ju hålla med om att det *måste* bli sommar nångång.

  • Telis

    Passionsblomman, mjaa, det ska väl vara för alla små fotbollstjejer och -killar där ute då.

    Muggles, det hade varit kul att gå på den där bion! Det är ju bara en sån himla massa trevliga människor man måste träffa när man är i Göteborg så då känns det lite konstigt att gå på bio.

    BS, ja just det, jag kommer ihåg att den förra katten blev överkörd, jag blev bara förvirrad över att det här var den andra katten ni bestämde er för fast ni fick hämta den först.

    Jag är inflyttad i stan och kommer egentligen från Östergötland. Hörs inte det?

Svar på tråden Livets stora och små frågor