• Telis

    Livets stora och små frågor

    Åh, prata inte om fisk, jag får kväljningar bara av att tänka på fisklukt.

  • Telis

    Jag har mejlat dom nu (orkade inte vänta på att maken skulle ringa i vanlig ordning ) och väntar med spänning på svaret.

  • Telis

    Muggles, jamen jag ska alltid vara lite speciell jag.

  • Telis

    Hej nenne!

    Ja, och hej Snorkfröken! Det hade jag visst glömt säga.

  • Telis

    Vickan, jag hejar på dig och håller stenhårt tummarna för ett resultat som gör dig glad!

    Passionsblomman, kraaaaam!! Hoppas att morgondagen blir bättre!

    AM, idag blev det rostade mackor med apelsinmarmelad och ett kylskåpskallt Granny Smith till middag. Vad säger det dig?

    Men allvarligt talat, ikväll har jag försökt få upp två burkar och det var tamejf*n helt omöjligt. Hur överlever små änketanter ensamma?! Eller, marmeladburken gick till slut för jag SKULLE BARA ha marmelad men jag lät som Ricky Bruch under tiden och nu har jag ont i handen. Den andra burken står kvar här och väntar på att maken kommer hem. Jag måste gå till en sån där handikappaffär och köpa specialverktyg känner jag, man måste väl för sjutton få ta sig lite marmelad även när inte maken är hemma?!

  • Telis

    Ja jo, jag vet ju att det finns både specialknep och specialverktyg, jag förstår bara inte VARFÖR dom envisas med att dra åt lock så hårt.

    Snaily, vi ska jobba lite mer än två månader till, sen ska vi åka fyra veckor till Kalifornien.

    Kängu, mmm, visst är det gott! Men dom måste vara kalla.

  • Telis

    Fast ibland går det ju inte att få in en sked emellan, hur har dom tänkt då då? Jag bara frågar.

  • Telis

    Jag har också läst den där FL-tråden och tyckte inte att det var så märkligt. Det började ju tydligen med att en tjej hade fått MA och mådde jättedåligt och tyckte det var jobbigt när dom andra la ut UL-biler osv, hon föreslog själv att dom som var gravida skulle starta en gravidtråd. Det gjorde dom också, det var bara det att dom inte berättade det för dom andra tjejerna som var kvar i den gamla tråden och dom blev förstås jätteledsna för att dom inte fått veta att gravvosarna hade startat en egen tråd. Jag skulle själv blivit skitbesviken om jag upptäckt att någon här inne skulle ha skapat en ny tråd och sen bjudit in vissa bara utan att berätta om det. Trots att det förstås står er helt fritt fram att göra det.

    Järnkaminen, japp, jag har galet ont vid ÄL. Nästan värre än vid mens faktiskt. I mitt fall tror jag att det beror på min endo.

    BS, har du provat Piggelin mot illamåendet? Funkade skitbra för mig (en gång iallafall). Jag tror att om jag fick sitta hemma hela dagarna och äta Piggelin skulle jag må som en prinsessa.

    Snaily, vad jag skrattade åt att Korven är färdigpackad med sin gosefilt och stamtavla. Lilla lilla gosungen.

    Är det någon som vill ha vår semester till Kalifornien? Ni får den billigt. När jag mår så här vill jag bara krypa ner i soffan och stanna där, det känns inte alls kul att flacka runt i bil över halva Nordamerika. Men det är ju ett tag kvar, det kanske känns roligare när det närmar sig.

    Gah, vilka spindlar ni har, nenne! Det påminner mig om när jag bodde hemma hos mamma och pappa. Jag gick ner i källaren en gång och tog upp en tomkartong och när jag öppnade den var det en stooooooooor spindel som hade byggt ett stort grått luddigt bo i den. I mitten satt spindeln själv, stor som en handflata. Fy f*n vad äckligt. Nej, jag ska nog aldrig bo i hus igen.

    Page, ta det försiktigt där ute på vägarna!

  • Telis

    Ja, mår jag inte bättre så åker jag ta mig sjutton inte. Snacka om att slösa bort en semester.

  • Telis

    Lappis, och du kanske mår toppen hela vägen. Vad var det Muggles sa, 30-40% som mår illa?

Svar på tråden Livets stora och små frågor