• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Hemmavana? Nä, det får du nog utveckla.

  • _koko_

    EA - Hmmm, menar du de skånska bönderna som odlar salami och fetaost?

    Lappis - Nä, vet du va, men 4 sparrisar inlindade i parmaskinka och hollandaisesås till kan jag acceptera.

  • _koko_

    Får mig av någon anledning att tänka på nån gammal bamsetidning där vem-det-nu-var odlade gräs som det växte köttbullar och annat spännande på... Eller var det någon annan serie?
    Eller var det lite senare i livet och var jag möjligen påverkad av något???

  • _koko_

    Oh, telis, där kom du med den där parmesanosten igen... Hyvlad parmesan är ju bara för gott!! Gärna med carpaccio, fast släng sellerin!!!!!

    Men är sparrisen bra räcker det ju inte med TVÅ!!!!

  • _koko_

    Men teeeelis, har ni inte haft någon diskmaskin??? Hur har ni överlevt? (eller är det bara vårt förhållande som skulle spricka direkt utan diskmaskin? )

  • _koko_

    Hmm, jag äter middag på jobbet idag (hahaha, nä, inte för att jag jobbar över utan för att det inte är någon idé att åka hem, ska träffa en kompis kl 7), blir keso med banan. Och GODIS förstås.

    Sen är jag sjukt shoppingsugen, men jag MÅSTE bromsa den här månaden... Hade räkningar på svindlande 50k (till största delen en målarräkning) förra månaden och det svider fortfarande...

  • _koko_

    Just det, AM, apropå 180 så la jag lite tid igår på att kolla igenom min garderob eftersom jag är nästan lika ståtlig som du, men allt jag har är lågt skuret, hittade ingenting som jag tror skulle duga.

    lappis - Mmmm, chokladfondant...

    telis - Ja, diskmaskin borde vara en självklar rättighet i varje hem.

    AM - Goda nyheter ang snittet!

  • _koko_

    Bådar förresten gott inför min fredagmiddag, det har redan börjat vattnas i munnen.

  • _koko_

    lappis - Vad lustigt, det är ett av mina andra snabbt, enkelt och gott-tips! Nästan samma iaf; kyckling med sås på dijonsenap, grädde, lite creme fraiche, citron, salt och peppar. Men honung lät väldigt gott också, kanske ska testa det nästa gång!

    Ja, cicci, vad har du gjort idag?

    AM - Tunikor borde ju gå att få tag i iaf. Var köper man förresten gravidstrumpbyxor och gravidleggings?? Det är väldigt utplockat på lindex/hm just nu...

Svar på tråden Livets stora och små frågor