Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *klappar Hvidis på huvudet och kramar om* Vad hände med IT-killarna då?

    Ninnis hur gick det för mannen kom han hem till slut?

    Vi såg Änglar och demoner igår. Den kan jag helt klart rekomendera.
    Nu är jag gräsänka, älsklingen har precis åkt iväg och kommer inte hem förrän imorgon. Så nu skall jag försöka njuta av att bara vara själv och ta det lugnt. Skall ut o träna svampsök med hunden (se om hon kommer ihåg ngt efter kastreringen ) sedan blir det trädgårdsarbete och husarbete. Sedan tänker jag bara njuta och läsa bok o ev se på TV. Fattar inte varför alla filmer måste börja kl 21. Nej föresten det var en film som började innan, Big Trouble tror jag den heter. Handlar tydligen om okända människor som förs samman om av en mystisk resväska. !?!?!?! Lät ju dödligt spännande. *ironisk så det bara sprutar om det*

  • lanovia 08

    Blommis vad kul att bruden blev nöjd med blommorna. Kul när arbetet uppskattas.

  • lanovia 08

    Det är ju helt upp till vad ni själva känner. vi har berättat för föräldrar och syskon, känner att om det skulle bli ett MF så skulle vi behöva deras stöd så då kan de också få veta det tidigt.

  • lanovia 08

    *gapskratt* Precis Hvidis.
    Fast nu är det iof en tik. Och jag vet att du tog det som en hane eftersom jag skrev kastrering. Blir inte klok på kastrering kontra sterilisering. Trodde också att det var skillnad på det en gång i tiden. Men vår vetrinär säger att man kastrerar tikar också så nu har jag också börjat säga så. Till förvirring för alla andra.

    Blir så trött på att inte kunna styra min kropp riktigt längre. Hade ju planerat lite trädgårdsarbete, kom så långt som att bygga ihop den nyköpta trimmern och äta lunch. Nu mår jag illa och funderar på om jag kanske borde vila istället för att klippa gräset. Har så mkt som behöver göras men ingen ork.
    Maken har beodrat mig till vila men jag har svårt att komma till ro...

  • lanovia 08

    Vad duktig du varit Ankan! bra jobbat!

    Ninnis låter som en mysig dag på stan. Skönt att maken kom hem till slut.

    Ingis hade också blivit trött. Jag har liten tolerans när folk daddar för mkt med sina barn. Visst att man så klart inte vill att de skall hända dem något hemkst. Men det får finnas gränser.
    Hoppas det går bra imorgon med budgeteringen.

    Jag har tatt det rätt lugnt idag. Försökte dra lite ogräs men orkade inte mkt. har vikt lite tvätt och plockat runt. Men blir liksom 10 min arbete och sedan vila. Har svårt att acceptera detta. Jag är ju bara gravid inte sjuk. Tycker jag borde vara fullt kapabel att jobba på som vanligt. Men det blir la bättre får vi hoppas. Mannen har försökt förklara att man faktiskt får lov att vara hemma en dag och bara ta det lugnt. Detta har jag mkt svårt att acceptera.

    Nu skall jag bara gå en sista promenad och sedan nanna kudden. Skall på teater med brorsonen imorgon så jag måste ju vara utsövd så jag inte mår för dåligt.

  • lanovia 08

    Daa, ja börjar kanske bli dags att berätta för de närmaste. Är ju skönt om de förstår varför man är lite annorlunda.

  • lanovia 08

    Vilken dag Blommnis. Ja hur slutade sonens match? Du låter som en klok mamma.
    Och bra att ni beslutat er för att vara ensama hemma på midsommar. Tyckte sambon också det var bra alltså?

    Twixiee jag det är fullt normalt. Det kallas för växtvärk och är livmodern som växer. För mig är det värst på kvällarna av någon anledning och jag somnar ofta med vetekudden på magen nu.

    Ninnis, skönt att någon förstår mig. Jag blir helt tokig på att se hur det ser ut i trädgården, ogräs och gräs i alldeles för stora mängder, här inne ligger det en tjock matta av hundhår. Men orkar jag inte så gör jag inte.
    Hoppas er middag blir god.

    Godnatt alla nu är jag klar med allt och skall nanna.

  • lanovia 08

    Skönt att höra att jag inte är konstig eller klen. Vet inte om det är något jag blivit matad med av samhället och nära sedan barnsben men jag tycker inte att jag skall vara annorlunda bara för att jag är grav. Ok om man mår lite illa men bara att bita ihop, men det funkar visst inte så.
    har sovit 10h i natt, gud så skönt.


    passionsblomman skrev 2009-06-13 22:30:38 följande:
    Lanovia: När vi flyttade ut hit planterade jag så det stod härliga till. Sedan blev jag gravid och TRÖTT å in i norden och illamående och kunde inte vara ute i solen etc.Det växte hej vilt här, utan rensning och skötsel...Varför dt gör den NU ocks? Ja det måste jag väl kunna skylla på hormonerna... Vila och LYD din kropp! Den säger det den säger a en orsak.och nej, det är ingen sjukdom. Men det är banne mig inget normaltillstånd, utan ett särdeles SPECIAL-tillstånd och man borde både av sig själv och samhället bli behandlad därefter.Det är faktiskt bärandet av det nya liv som borgar för vår arts fortlevnad som pågår och då ska man jäklaridet inte ha ngra klämkäcka krav på sig att köra på som om allt vore precis som vanligt.
  • lanovia 08

    Twixiee verkar som du fått besök av grav hormonerna. Skönt att ni kan skratta åt det.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan