Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Insåg i helgen att det nog inte finns någon nattklubb kvar. En pub och ett hotell men nattklubben var nedlagd... ajajaj!
    Men du seriöst slutet av juli, kan du inte säga till när du vet när OM du har lust att träffa lilla mig igen vill säga. Man vet aldrig men sommarhelgerna har vi en förmåga att landa i Bohuslän.
    Ninnnis skrev 2009-06-23 11:58:28 följande:
    Jag har varit i Fjällbacka med båt, det var jättemysigt! Riktigt röj på nattklubben, vill jag minnas Vet inte riktigt när det blir, men i slutet på juli nån gång.
  • lanovia 08

    Nej jag börjar allt mer inse att vi har en konstig inställning här i Sverige. Man skall orka och fungera som vanligt, värst känns just nu de första 12v när man mår kasst men inte kan berätta för någon. Då är det bara att bita ihop och jobba på.
    Det där med att träna som vanligt går jag total bet på. Som läget är idag skulle jag inte kunna göra något mer fysiskt ansträngande än att promenera. Det skulle krävas för mkt energi och idag bara jag äter och äter och äter. Har på 4h hunnit med lunch, macka, yoghurt, jordgubbar o glass och en liten godispåse. Kan ni gissa vad??? jag är fortfarande vrålhungrig och har inte känns mättnad sedan typ frukost. MAT!!!

  • lanovia 08

    Gissa vem som kommer bli fetto!!!
    Hoppas jag slipper väga mig hos BM imorgon.

  • lanovia 08

    Vi har stuga i Fjb så där är jag rätt som det är.
    Boende vart? Är det Fjb eller allmänt runt om kring?

  • lanovia 08

    Telegram skulle jag satsat på, precis som redan framkommit redan.

  • lanovia 08

    Hinner inte läsa ikapp allt, är för trött och vill bara sova. hallå där har ni ingen sol att njuta av i resten av landet???

    Matchen ja, man kan ju inte säga att Serbien förlorade med hedern i behåll.

    *kramar Daa* du är helt klart normal!

    Ninnis, har glömt exakt vad du skrev nu. Vill ni bo på vandrarhem eller hotell? Det finns lite alternativ, så vad har du tittat på?
    Hunnebostrand (för det var det du skrev va?) är för mig personlig ett utav de ställen i Bohuslän som jag aldrig riktigt förstått mig på. Men det är ju jag det...

  • lanovia 08

    Har fixat hem Grape nu, det var mumsigt.

    Blev smått grinig på mamma förut. Påpekade att jag är väldigt hungrig och bara jagar mat hela tiden. Till svar får jag "jamen du får ju inte äta för mkt! Tänk på vikten, har du vägt dig nyss?"
    Ja men vad tusan skall jag göra då? Jag är så hungrig så att jag knapp kan fungera eller tänka, och detta trots att jag äter mest hela tiden. Och faktiskt inte sååå himlans mkt godis även om jag skall erkänna att det blev en liten påse idag. Men vad skall jag inte äta??? Jag är ju hungirg?!?!

  • lanovia 08

    Vi är lite smått griniga på oss själva nu, varför har vi inte köpt biljetter till semifinalen på fredag??!!

  • lanovia 08

    Tack Blommis. Fick ännu mer dåligt samvete för att jag äter efter mitt samtal med henne.
    Har för bövelen varit hungrig i 12h konstant nu. Imorgon skall vi grilla hamburgare, längtar redan.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan