Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Om vi får se Spillevinken idag eller bara höra hjärtljudet återstår att se. Spännande skall det bli ialla fall. Bara allt är ok....
    kl 13 är den magiska tiden.

    Ninnis vad bra att Metallica var bra. Lyssnade lite på U2 igår, och blev lite lätt sotis på er.

    Jenny har aldrig använt ÄLtest själv. Men vad jag förstått i denna tråd så gäller det att smida dagarna innan testet verkligen ger utslag för då kan det redan vara för sent. Alltså skulle det nog vara i dessa dagar för er. Har jag förstått det rätt ni som använt testen?
    Lycka till med förberedelserna, skönt att få hjälp av föräldrarna. Och ta det lugnt, känner sambon att han har kolla så har han nog det.

    Leksi kan nog förstå om mannen inte är helt nöjd med att byta Metallica mot Britney.

  • lanovia 08

    Morr, satt och kämpade med excell och massa siffror hit och dit. Gissa vad som händer.... eländet stänger ner sig "has generated an error" Som tur är var det inte superlänge sedan jag sparade men ändå.
    gör om gör rätt!

    Jenny du har nog skrivit det men hur länge sedan är det du slutade med piller?

    Leksi hoppas cykeln rättar till sig snart, lugna dig några månader till så gör den förhoppningsvis det. Det kan ta ett tag för kroppen att bli normal när man slutar proppa den full med hormoner.
    Rättar den inte till sig finns hjälp att få.

  • lanovia 08

    Jag HATAR stekos! Det bara vänder sig imagen så fort jag känner lukten.
    Ni kan ju tänka er hur det var i Grekland 2v, varenda restaurang luktade ju som att de stod o stekte i olivolja. *kväljer*

    Macka... det håller på att bli min favoriträtt. Macka med ost på känns som att inte så mkt kan gå fel då. Fast det trodde jag iof inte med risgrynsgröt heller...
    Jaja det är väl bara att forstätta försöka få i sig vettig mat till lunch för den har hittils stannat kvar och sedan äta det som går resten av dan. Lagad mat till middag är helt onödigt ialla fall.

    Jag föstår inte hur alla kan veta preics vilken dag deras barn blev till. Har verkligen ingen aning...

  • lanovia 08

    Leksi, jag vet, det är jättesvårt att hålla sig lugn mellan varven. Man vill ju bara veta med en gång att allt fungerar som det skall och att man faktiskt kan få barn så man slipper gå månad efter månad och fundera.
    För oss tog det 1 år att få pluset så jag vet precis hur frustrerande det är. Men det är också därför jag försöker få dig att inse att 2 mån kan det ta för kroppen innan den är i fas igen.

    Bruttan tack för att du lugnar mig och får mig att känna mig mindre onormal. Det första BM jag träffade gav en föreläsning om hur viktigt det var att äta enligt tallriksmodellen och usch och fy för allt vad snabbmat heter etc etc. Och nåde den som för godispåsen!
    Känner inte rikigt att jag klarar leva upp till detta. Äter mkt sämre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Då levde vi efter viktväktarna och åt lagad mat 2 ggr om dan etc. Och nu...

  • lanovia 08

    Också till läkarbesöket...
    Vi har fått se spillevinken!!!!! H*n vinkade till och med till oss. I alla fall är det våran tolkning. Man såg en arm som rörde sig och det såg ut som att fingrarna rörde sig i en vinkning också.
    Hjärtat slog som det skulle.
    Så himlans häftigt det var att se!!!! Tårarna bara rann på mig och de gör de nu med. Och älsklingens hand som tryckte min hårt när han såg vår lilla bebis.

  • lanovia 08

    Jenny, är i v14.

    Ja det var härligt att se den. Men ändå så overkligt denna lilla varelse ligger i min mage.

  • lanovia 08

    Jo lite lättare känns det att ta illamåendet just nu.
    Men oj vad svårt jag har för att koncentrera mig på jobbet.

    Förstår om du höll på att somna, lät inte så spännande det du skulle göra.

    Ja Hvidis, nu vill vi höra från dig också. Har varit oroväckande tyst från dig sista tiden...

    Blommis ja hur går det för sambon?

  • lanovia 08

    Oj, jag försvann längre än vad som var tänkt. VAr tvungen att jobba klart på jobbet igår em, sedan tog jag o mannen med oss picknic och åkte till havet. Där fick vi en underbar promenad och hunden fick bada. Tror matte och husse var bäst i världen för en stund.
    Väl hemma igen var det bara att däcka och kämpa mot illamåendet.
    Men maten stannade kvar ialla fall så jag skall testa bara macka och yoghurt ikväll också.

    Tror jag har läst ikapp allt nu som hände igår kväll.

    Först och främst en rejäl utskällning till indianerna!!! och det dumma minuset hos Ankan!!! Ankan, jag har helt tappat bort mig i tiden, hur längesedan var erat MF?
    Ninnis, tycker absolut du skall beställa tid nu. Ingen blir bättre av att ni drar ut på tiden.

    Förresten hur var träningen igår Ninnis? Indoor walking, det låter skumt.
    Och du vilken underbar överraskning att komma upp till Sthl utan att maken vet om det!
    Och som svar på din fråga, nej jag har inte berättat på jobbet ännu. 2 pers vet om det här. Men alla är på semeter just nu så det får vänta tills de kommer tillbaka. Sedan börjar det väl kanske bli dags att häva ur sig det.
    Jag jobbar via ett konsultföretag, skall träffa min chef därifrån idag, så får väl meddela henne.

    Blommis hoppas det löser sig imorgon med sonen simskola och erat klinikbesök. Då blir det sista behandlingen på denna kliniken nu då?

    Hvidis! Ihhh, snart blir du mamma! Och trådens första barn anländer snart! Häftigt!!!
    Det blir säkert jättebra med snitt. Som du säger det är la bara att skaffa nästa barn sedan och hoppas på att testa "riktiga" vägen då. (om man nu vill testa den )

  • lanovia 08

    Förresten vi håller på o planera vad vi skall göra på våran 1åriga bröllopsdag. Men idétorka råder för det skall helst inte kosta för mkt och inte ta för mkt tid i anspråk. Helst skulle vi vilja åka bort longweekend, men det fungerar nog inte denna helg. vi skall vara hundvakter tills på fredagen och söndagen skall vi helst inte missa min brorsdotters 2-årsdag.
    Så vad gör man? tänkte nog komma på något mer än att "bara" gå ut och äta.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan