Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Herrejeme, jag är ute över lunchen, har bla annat klippt mig och köpt halsbränne tabletter och vad händer ni spamar så jag inte hinner jobba för nu måste jag svara er.

    Först Hvidis köpte nästan samma som dig, var en liten skillnad i namnet på slutet, helt underbara. Ok vidriga att tugga på, men det slutade bränna och smaka äckligt. Halleluja!

    Grå katt, grattis!! Tror helt klart du kommer växa i rollen under graviditeten. Som Ninnis skrev, finns en anledning till att den är 9 mån.
    Förhoppningsvis skall jag någonstans på vägen där komma till insikt att jag faktiskt vill föda och inte bara se med skräck på förlossningen, för det gör jag just nu.

    Ninnis och morr för telefontider. Vad synd att du inte kan få spolat denna månad. Fast det kanske inte behövs heller för efter eran myshelg i Stockholm så kommer förhoppningsvis pluset!
    Vilken härlig helg ni verkar ha haft du o mannen.

    Du inspirerar mig ännu mer, nu måste vi verligen se till att få bokat resan till Gdansk innan det blir fullbokat. Vi ser båda fram emot den resan även om vi inte hundra bestämt att vi skall åka. Men det är bara för att jag är superorolig just nu och bara inte vågar tro att våra pengar räcker till badrumsreparation och resan. Vilket de förmodligen lär göra...

    Blommis, gud vad surt att inte få veta vad gäller sambon och hans jobb. Ovisshet är ju det värsta som finns.

  • lanovia 08

    Ja herregud! Skämta inte ens om det.
    Mina DD kupor är ju tyvärr ett minne blott, var F jag gick från butiken med igår. Hoppas innerligt det dröjer innan de blir för små.
    Man känner sig ju inte så sexigt just nu.
    Mannen kunde inte låta bli och skämta lite, han undrade om det inte var bättre att han tog med sig fotbollsnäten från nästa träning istället för att köpa bhar som är lika stora.
    Hahaha jätteroligt. Tur att jag vet att han skämtar och älskar mig som jag är annars hade jag nog gått gråtande därifrån.

    Men visst blir brösten vanligtvis mindre sedan igen???


    Hvidbrud skrev 2009-08-03 11:46:41 följande:
    Kan bli rätt bra push på dem. Tur man inte ska ut och ragga med sina upprullade tuttar. Tänk om man får bett och han knäpper upp bh'n och ut rullar två en halv meter platt tutte... He he...
  • lanovia 08

    Hvidis förresten, bara så jag vet vad jag har och vänta mig. VAd hade nu för storlek innan på kuporna. Nu J men vad är normalstoleken?

  • lanovia 08

    Grå katt, glömde svara på bokfrågan. Om du vill ha en svensk så har jag en som heter mammapraktikan.
    Min svägerska hade den till sina 2barn och rekomenderade mig den. Jag letade inte runt så mkt utan tyckte den var bra.
    Första delen beskrvier den vad som händer vecka för vecka dels ur barn perspektiv men också ur mammans och pappans också finns det plats att skriva lite egen dagbok om hur man mår o så.
    Sedan är det om lite alltmöjligt, besvär, förlossning, träning, matråd etc etc.

  • lanovia 08

    Hann inte läsa här igår kväll hade fullt upp med att måla dörrkarm hemma (till den toan vi blev "klara" med för flera månader sedan. Vissa smådetaljer har blivit släpande pga av vår och sommar).

    Jenny, Grattis!!! Låter som ni hade en strålande dag, vilket man skall ha på sin stora dag. *drömmer mig tillbaka* Vad fina ni är! Klänningen var supersöt.

    Ninnis, tycker byte av klinik låter som en bra tanke. Jag har då aldrig fått en känsla av att du är särskilt nöjd där du är nu. men vart går du går du på närmasta gynklinik som du tillhör sett från var du bor eller går du privat?

    Blommis *kramar*. Att det inte känns så lätt hela tiden att flytta är fullt normalt. Lämna ett liv och börja ett nytt är en stor omställning. Förstår oron för sonen. Hur känner han själv inför byte av skolan?
    Skulle det av någon anledning inte gå bra vid bytet så tror jag du har många i denna tråden som personligen skulle komma och hjälpa dig med barnen.

    Upp iallt detta har du gjort insemination också. Om du inte hade tyckt att detta var det minsta jobbigt, hade jag nog blivit mer orolig för dig än vad jag blir nu. MEN vännen du måste ta det lugnt. Du har säkert massor att göra på huset, sambon jobbar mycket. Men ingen är hjälpt av ifall du knäcker dig nu. Så glöm inte att vila och göra roliga saker också.

    Hvidis, tips angående halsbränna. Om du tröttnar på att knapra på tabletterna. Fick tips av BM om att testa sötmandlar. Köpte en påse igår kväll, verkade hjälpa, så nu kan jag varva mandlar och tabletter.

    HÅller tummarna för Villemoa och BIM.

    Jag tror mina grav. hormoner har slått snett. Det verkar ju som de flesta gråter när det händer hemska saker med barn på film eller verklighet. Än så länge har jag inte reagerat mer än vanligt på detta. Dvs en tår kanske rinner eller jag blir illa berörd. Men hundar, herregud vad jag kan böla! Tittade på Marley och jag förra veckan. När slutet kom så grät jag värre än jag någonsin gjort till en film. Missfallet mitt i filmen det däremot fick mig bara lite nedstämd.
    Sedan är mamma o pappas hund gammal och dålig nu. Jag bodde hemma när vi skaffade honom så det känns ju lite som min hund också. När jag skulle berätta för mannen igår att hunden varit sjuk hela dagen och vi inte visste om det var tillfälligt eller slutet som är här. Ja då skulle ni ha sett en som grät.

  • lanovia 08

    Förresten la vi nog ner Gdansk igår. *suck*
    Vi vill så gärna åka båda två, men vi har ju som sagt ett helt badrum att totalrenovera och barnsaker som skall införskaffas (även om vi här kommer få väldligt mkt saker av min bror). Så vi bestämde oss för att åtminstonde vänta till senare i höst.
    Istället blir det nog en tur till Oslo. Dit har vi ju lovat att komma i höst och hälsa på. Också kan vi hitta på något extra mysigt bara jag och han där.

  • lanovia 08

    Ninnis, vad skönt att ni fått bokat lite tider nu. Låter som ni har en smart plan. Är ju tråkigt att få vänta på spolningen för länge, det verkar ju vara något du känner på dig behövs.

    Nej Oslo är inte fy skam. Och kanske blir det en tur via Örebro och en utav mina bästa vänner också. Så just nu känns det som jag kan leva med att skjuta lite på Gdansk.

    Ankan, trevligt med inskrivning.
    Men jag förstår verkligen inte hur man räknar nu är väl dagar hit och dit inte så viktigt. Men hur kan man någonsin hamna på +0? Jag menar jag börjar på ny vecka på fredagar så varje fredag måste ju jag befinna mig på vx+1. Eller är det vx+0 då???

  • lanovia 08

    Usch, tur att chefen inte vet.


    Ninnnis skrev 2009-08-04 09:54:05 följande:
    Ingis, det är ju intressant att vi skriver mycket mer när vi är på jobbet än när vi är lediga...
  • lanovia 08

    Konstigt, det har jag också hört...

    Helst skall tydligen detta kombineras med maggnugg från gravid också.

  • lanovia 08

    Eller kanske en dubbelgnugg och 2 nyfödda bebisar när jag kommer ner till Malmö i oktober??

    Oh Lars Winnerbäck sa du. Kanske för en gång skull skulle ta och kolla upp om han dyker upp i götet snart. Jag är ju expert på att missa alla konserter annars.


    Ninnnis skrev 2009-08-04 10:58:21 följande:
    Ja just det! Trippelgnugg måste ju bara funka?! Ingis, Hvidis & Ankan?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan