Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Lekis jag mådde nästan konstant illa första halvåret efter jag slutade med piller. Runt ÄL och runt mensen var jobbiga. Antar att det var kroppen som kämpade för att ställa om sig till att klara sig utan hormoner.

  • lanovia 08

    Tack Ninnis, vad bra, då känner jag mig lugnare. Vill ju inte missa den eventuella glada nyhet. *stoppar snabbt huvudet i sanden och visslar små grodorna*

    Det låter som ett smart drag att ta en promenad i stället. Maken förtjänar verkligen en whisky!

    Kram

  • lanovia 08

    Du behöver ju inte få det likadant lika länge. Men kroppen är minst sagt skum ibland och att driva ut hormonen kan verkligen få den att spöka.

    Ha en super bra midsommar allihopa nu drar vi snart iväg uppåt mot havet, kompisar, lugn och vila. Vi ses på söndag igen!

  • lanovia 08

    Då var jag tillbaka. Har haft en kanonhelg. Var trevligt midsmommarfirande, men trevligast av allt var att få komma upp till stugan, bara vara vi två, ta det störtlugnt och bara njuta av havet.
    Appropå havet så badade jag klädsim igår. Hahaha Har en hund som ÄLSKAR att bada men hon vill också helst ha något att hämta när hon simmar ut. Hittade inga pinnar igår så jag lurade henne med stenar. När hon inte hittade någon pinne att ta med sig in högg hon i stället tag i en boj som fanns vid sidan om henne, som satt fast i botten. Jag stod i ca 5 min och kämpade för att få henne att släppa, trodde att hon bara maniskt ville ha bojen med sig in. Sedan insåg jag att hon hade fastnat med tänderna i bojen. Ja det var ju bara att så snällt simma ut till henne. Vi roade nog rätt många, men vilket syn hon var (så här i efterhand) där hon frenetiskt simmade utan att komma någon vart)

    Kom till jobbet i ett försök att känna att jag skulle orka med denna sista vecka innan semestern, sedan insåg jag att jag har ett riktigt pissmöte nu om 1h så då tappade jag alla motivation.

    Blommis *kramar och slår o sparkar då nedrans små indianerna*

    Ninnis, är jag rätt ute om jag säger att BIM borde vara nu i dagarna för dig???

    Hvidis hoppas deklarationen gick bra.

    *kram till alla andra och hoppas ni har det bra*

  • lanovia 08

    Ingis, nej det är verkligen inte kul att dricka vatten när de andra gottar sig med alkohol. Jag har insett hur lätt det var att leva nyttigt innan detta även om man inte alltid tyckte det då. Då var det ju bara ett sug man skulle stå emot, nu är det snarare ett MÅSTE med godis.
    Hoppas du kan stå emot sött lite bättre nu och att du får bättre värde nästa gång för antar att de kommer göra en kontroll till.

    Ankan och Ninnis *sätter på mig snorkeln igen sticker ner huvudet i sanden och visslar.

    Men Ankan!! Var du i Lysekil??? Utan att säga något? Tänk vi funderade i lördags på att åka dit en sväng och kolla på raggarna...

  • lanovia 08

    *kramar blommis* Ha en rejäl deppardag idag och skit i solen. Den finns kvar imorgon.

    Grattis Twixiee! Fina bilder.
    Var givetvis tvungen att gå in på Daas sida också. Vilka söta valpar!!! Är det era?
    Har du promenerat ännu Daa?? Jag skall ut nu snart, men blev så otroligt seg, sitter nästan o somnar här vid datorn. Men för stunden mår jag inte så fruktansvärt illa så jag kanske borde ta tillfället i akt o röra mig lite.

    79 dar!!! Nu närmar det sig Ingis!

  • lanovia 08

    Bohuslän är man sällan ensam i vid denna årstid. Och bron över till Tjörn är verkligen inte att leka med.
    Brukar ni hålla till där mellan varven?
    Skulle det hända igen, säg till. Orust har svärisarna båt på så där kan jag dyka upp mellan varven.


    Ankan80 skrev 2009-06-22 13:09:52 följande:
    Dumma mig, skulle jag tänk på Fast vi var i Rågårdsvik, nära Ellös.Det var mer än vi som skulle till Orust o Tjörn kan jag säga. Ja, det där tänkte jag också....när jag är gravid skall jag minsann vara nyttig...ja, tjena! Det var en ren överlevnadskamp de första veckorna...lanovia 08 skrev 2009-06-22 12:46:06 följande:
  • lanovia 08

    Nej nu skall jag ut i solen och röra mig. Kanske dyker in igen ikväll annars ses vi imorgon.

  • lanovia 08

    Ni är fasiken inte kloka någonstans, det är inte så himlans länge sedan jag skrev här, närmare bestämt igår kväll och ändå har ni hunnit spama 4-5 sidor på den tiden.
    Ja jag ger upp att lyckas svara på allt.

    Blommis hoppas ni får trevligt på SPA. Sådana vänner är guld värt!

    Ninnis, blåser på fingret och hoppas det är bättre nu.
    Förresten det är imorgon vi skall till BM. Om jag inte dött av hunger innan det vill säga. GE MIG MAT!!! NU!

    Ingis låter som en trevlig resa.

    Hvidis, ojoj låter som dramatik för maken. Men en bra kväll därefter kanske?

    Igår kväll tog vi död på nästan en veckas öken. Vi tappade aldrig lusten under det långa året av försök. Men nu är det verkligen svårt att få till det, jag är mest illamående och konstig. Inget som får mig så sugen direkt...

    Daa, ok, supersöt var det. Labbar? Eller ser jag helt fel?

  • lanovia 08

    Daa nej inget UL imorgon, vi har bestämt oss för att vi inte vill göra KUB testet så då får vi vänta med UL tills v 18. Om vi får lyssna på hjärta vet jag inte. Men hoppas.
    Jag anade väl det, vi har en labbe så dem känner jag ingen.

    Ninnis, ja mina hemtrakter vore det ju skam om jag inte kunde komma på något att rekomendera. Enligt mig så är västkustens absolut mysigaste samhälle Fjällbacka, så dit skulle jag rekomendera en tur. Vill du ha mer tips kan det nog komma senare men nu måste jag jobba.
    Men hörrudu när skall du hitåt?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan