• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Ninnnis

    Välkommen hem, Hvidis!

    Jaaaaa, självklart vill jag ha dubbelgnuggningsträff med er imorgon! Dessutom borde det ju vara ypperlig tajming...

    Vår lilla utflykt var jättemysig! Paddling, pickninck, bad, grill och tältning. Det blåste lite när vi paddlade tillbaks, men sen blev det kanonväder på eftermiddagen/kvällen. Däremot vaknade vi imorse av att regnet smattarde mot tältet (typ hela morgonen), men inget läckte in till oss. När vi kom hem åt vi sill och vär egenodlade nypotatis med en snaps till, vilket ledde till mys och en timmes efterföljande sömn Nu lagar maken lasagne som vi ska äta till Montalbano (ja, Blommis, det ÄR bra).

  • Ninnnis

    Blommis, åh vad spännande med huset! Jag håller tummarna hårt hårt för att det ska bli ert! Det hade varit så kul! Klart det finns en miening md detta... *visslar genom sugröret i sanden*

  • passionsblomman

    Imorgon kommer det en mäklare hit och stugan är ett bombnedslag så jag ppackar saker. FEM kartonger med böcker har jag just packat och ändå har jag fler i en hylla...

    Nu väntar förfärliga pappershögr i vanlig ordning. Men det är bra när man gjort dem för då brukar man som regel ha kastat en hel del.

    Sambon är satt på ogräsrensning i grusgången. Shit vad vi låtit det växa igen, bara fär att vi ju skulle köra grävmaskiner över hela tomten. Nu har vi precis hur mkt som helst att göra med att bara röja upp!

  • Hvidbrud

    Åh, det låter härligt Ninnis! Det är så härligt att ligga i tält när det regnar. Doften och ljuden...
    Oj, vad det ska gnuggas imorgon!

    Blommis: Oj, ja nu går det undan! Packa och röja, inte det roligaste, med något av det skönaste när det är klart!

  • passionsblomman

    Fy tusan! Vi har en bod på ca 25 kvm som är FULL av en massa skit OCH av bra saker,den måste sorteras grundligt. Villavagnen
    måste städas ur och säljas,den nybyggda boden måste målas klart och fixas så den blir prydlig invändigt. UNDER huset måste allt bråte rensas bort, och så inne då.. Helst borde vi spackla och grunmåla allt för att få lite fräschare helhetsintryck. Nu har jag alltså inte ens kommit till allt ursorterande av kläder och packande av porslin eller sådant. Än mindre själva städningen.
    Utöver detta ska hela tomten röjas upp och vi behöver nog ta hit en container, lika bra, för soffan måste likväl kastas.
    Sist av allt lär jag dra till partihallarna och köpa på mig blommor och pynta så fint jag kan...

    Det är veckor av stenhårt arbete plus allt man måste fixa med banker, visningar, jobbansökningar osv osv osv.

    Att flytta är det värsta som finns och i kombination med att sälja och köpa är det så läskigt att man nästan inte står ut.

    Så, ni begriper ju att jag gillar huset, om jag nu är beredd att genomleva detta helsicke...


    Hvidbrud skrev 2009-07-13 19:45:18 följande:
    Åh, det låter härligt Ninnis! Det är så härligt att ligga i tält när det regnar. Doften och ljuden...Oj, vad det ska gnuggas imorgon!Blommis: Oj, ja nu går det undan! Packa och röja, inte det roligaste, med något av det skönaste när det är klart!
  • Ninnnis

    Blommis,

    Det ÄR jobbigt att flytta, men TÄNK så underbart det kommer att vara när det är färdigt! Visualisera hur du sitter på din punschveranda och pustar ut efter en hård men härlig dag på ditt nya jobb som du trivs så bra med.

    Och det braiga är ju att du knappt har tid att tänka på BIM, så vips inser du att indianerna inte har kommit!

    *bestämmer mig för att du inte kommer att behöva någon ny klinik i Småland*

  • Hvidbrud

    Jepp! Förstår absolut! Det huset är ju en dröm värt allt hårt arbete och slit! Om man inte är villig att arbeta för sina drömmar, så förblior de ju bara det. Drömmar. Heja dig blomman!!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan