• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • passionsblomman

    Ja gud ja ni har så rätt. Fast det var lite svårt att sparka igång karln här för han sa först"jamen herregud vi vet ju inte ens om vi får köpa ngt hus"
    Nää, men grejen är den att om det väl rasslar till och blir ett "ja" från bank och säljare osv då kommer det att gå FORT och vara bråttom och dessutom har allt detta egentligen behövts göras länge så det är bara att börja och skulle det bli utbyggnad istället så måste det likväl göras...
    Så, nu har vi börjat. Nu har jag packat en låda full med dvd-filmer och sånt.

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-07-13 19:30:16 följande:
    Förresten, jag ÄLSKAR när maken har sina svarta snickarbyxor...
    Moahahahahaha!
    Va kul att du har tid för dubbelgnuggning! *polerar lite extra på magen*
    Låter som att ni hade det riktigt mysigt på utflykten! Tur att det inte regnade in....det sänker ju humöret rejält annars.
    Hahahaha jag läste fel o trodde att Montalbano var ett vin...blev dööösugen på rödvin! Misstänker att jag har lite abstinens eller?

    Hvidis: Har du provat ngt alkoholfritt alt? Annars kan jag tipsa om Carlsbergs alkoholfria öl....den är faktiskt helt ok!

    Då ses vi i morgon!

    Blommis: You go girl! Låt piskan vina! Tror ni gör alldeles rätt....bättre att börja i tid!
    Det där sorterandet är ju såååå seeeeeeegt.....men efteråt brukar det kännas riktigt skönt.

    Det blidde väldigt sen middag idag....åt inte förrän 21.
    Turen i skogen var skön....men sen började buset spjärna så det gjorde faktiskt rätt ont i magen....var stenhård hur länge som helst......blev nästan orolig....så maken pysslade om mig här hemma o fixade det sista på pajen själv.
    Misstänker att buset tycker att det börjar bli trångt där inne...
  • Hvidbrud

    Har också haft superspänd mage idag.. tror att musklerna i livmodern börgar bli så starka nu att det verkligen krampar till. Men det är ju bara träning inför det verkliga verk arbetet som ska igång... (vill också! )
    Lillmuffin verkar strunta i att det är trångt inne i magen gtror att hon ligger som en groda med huvudet ner och knäna på varsin sida av navlen och så pressar hon allt vad hon kan! Busunge!

  • Hvidbrud

    Smakade på makens vin till middagen idag.. mmmm.. fyyy vad gott!! Längtar! Rödvin på balkongen och en massa tjejsnack...
    Har prövat carlsbergs alk fria den var god. gillar systemets mousserande också! Nästan godare än den vanliga faktiskt?

  • passionsblomman

    Hej och hå! Nu har jag sorterat tre jättehögar med papper och av det har det blivit två fulla bärkassar till pappersåtervinningen. Oj oj, jag ska ta och fixa lite mappar och så. Tillexempel så KAN jag inte kasta alla sonens teckningar, utan vill ju välja ut några som jag kan spara. Han berättar så roliga grejer om dem och numera skriver han så söta saker på dem också. Som "Mamma är bäst"-det är ju omöjligt att kasta en sådan teckning, det fattar väl vem som helst.
    Men mycket annat åker nu...

  • Hvidbrud

    Åh, passion, vad duktig du har varit! Klart du ska behålla teckningarna. Mamma har sparat en pärm som hon fyllt med tekningar och "böcker" som jag gjorde när jag var liten och de är jätteroligt att titta på dem!
    Oj vad mycket plats till nya roliga grejer ni får, nu när ni slänger och röjer!

    Ladies, sa vi nån tid till DG?! *börjarletatillbaksitråden*

  • passionsblomman

    Okej, nu måste jag berätta vad som hände mig i fredags därnere hos sambons kompis som vi bodde hos.
    Håll i er för det är långt...

    Låååång story i sammandrag:

    Min sambo hade en jobbarkompis runt tiden vi träffades. De satt i samma bil hela nätterna i sthlms city. De blev väldigt goda vänner och de presenterade oss respektive för varandra. Från kompisens sida var det en stor förhoppning att hans sambo skulle lära känna en vanlig Svensk tjej och få lite andra perspektiv på saker än bara det som hennes landsmaninnor och hon satt och tyckte om Sverige osv.

    Tyvärr var det så att både hon och jag hade våra depressioner under den här tiden och jag upptäckte dessutom kvickt att hon och jag inte var hälften så lika som de två grabbarna fått det att låta under sina nattsnack.

    Den här tjejen har ett helt annat sätt att fungera än jag och redan då gav hon gära små presenter i form av hembakt eller så men görna en släng av dåligt samvete också.
    Det var heller inte konstigt i hennes värld att bjuda dit mig för att umgås och sova över, men att det senare visade sig vara hela lägenheten full av hennes anda polare som stannade halva natten och jag satt i en fåtölj och lyssnade medan de talade enbart sitt hemspråk och hade tv:n på med det landets program,utan att ngn ens pratade med mig på hela kvällen.

    Hon och hennes sambo hade det inte alls bra tillsammans och i ett försök att ordna upp allt flyttade de småningom tillbaka till hans hemtrakter,där det snabbt gick åt helskotta. Hon ringde mig en del och sa redan då, "Ja, ni har ju valt honom precis som alla andra"

    Jag själv hade precis börjat floristutbildningen och det var TUFFT att orka det, jag hade varit sjukskriven jättelänge och det här var en del i min rehabilitering, så jag var långt långt ifrån mitt vanliga jag. Reste bla 2 timmar ENKEL väg varje dag för att ens ta mig till skolan. Samma höst skolade vi in sonen på dagis osv och jag hade mkt lite plats för annat än min lilla värld. Utöver det så blev jag kompis med en tjej på utbildningen som också hade varit sjukskriven. Hon visade sig sedan bli allvarligt sjuk och gick in i en psykos. Ingen annan fattade ett skit eller trodde mig när jag bla sa till läraren vad jag misstänkte höll på att hända. Det slutade med att hon stod och väste bakom mig en förmiddag och betedde sig som en tvättäkta dåre. Hon slutade småningom men fasen vad det tog på mig! Jag behövde INTE sitta emellan med min sambos vän och hans kvinnas separation också.

    Jag hörde helt enkelt inte av mig till henne. Jag tycker dessutom det är rätt normalt att om gemensamma bekanta separerar så blir det de som var polare från början som håller kvar kontakten som regel. De är såpass bistra sinsemellan att det tex aldrig skulle gå att åka ner dit och så träffas alla fyra över en middag eller så.

    Nåväl. Vi bodde ju hos killen nu när vi helt hastigt kom på att åka ner. Han var inte ens hemma fredag och lördag utan vi hann träffas på torsdagkvällen. På fredag fm ringer hon och ber snin son ge mig luren. Efter det får jag en av mitt livs uppsträckningar. "Jag trodde du var äkt aoch inte som alla andra och att du inte var falsk som alla svenskar och kall och bara struntar i mig och hur ni kan åka hit och inte ens ringa så har du ju bevisat att du struntar fullkomligt i mig och jadda jadda jadda...fram till: ja och nu har han ju träffat en blond svensk tjej så jag önskar er lycka till för nu kan ju ni umgås då"

    Det är FEM år sedan de separerade och kvinnan sitter och är så bitter så det saknas ord. Hon malde i ca 20 minuter eller så och det var verkligen att lyssna på någon som gjort sig själv till ett offer för alla andras svekfullhet.

    Först blev jag ledsen och beklämd och låg nära att säga förlåt typ. Sedan kände jag att jag står för att det varit en rätt omöjlig sits för mig att agera ngn nödhjälp för henne, då jag hela tiden upplevt att hon egentligen bara vill få medhåll om hur hemsk hennes sambo var.
    Nu känner jag istället att jag tycker hon var oerhört oförskämd och självupptagen och verkligen drar växlar på att vi råkade få syn på ett hus och passade på att hälsa åpå den här killen-som min sambo saknar jättemycket. Inget av det har med henna att göra!

    Ja det var en lång story men det är inte varje dag ngs X förklarar mig som jordens svikare

  • Ninnnis

    Blommis, fy vilken tragisk människa! Det är ju synd om henne, men du har verkligen inte gjort nåt fel. Däremot hade det ju varit jättekul för din sambo att flytta närmare kompisen! Hur långt från huset bor han?

  • Ninnnis

    Nu har jag fått så mycket dubbelgnugg av Ingis & Hvidis fina magar, så om jag inte blir gravid nu så blir jag det aldrig!

    Kan meddela att även Hvidis var precis så trevlig i verkligheten som hon verkar. Tack för en jättetrevlig träff, tjejer!

  • passionsblomman

    Eller hur!

    Jo det vore kanonkul och det är bara sådär 3-4 mil emellan och våra pojkar lekte direkt och hade precis hur kul som helst ihop. Det skiljer bara ett år på dem, så jag tror även kompisen tycker det vore kul.


    Ninnnis skrev 2009-07-14 15:14:22 följande:
    Blommis, fy vilken tragisk människa! Det är ju synd om henne, men du har verkligen inte gjort nåt fel. Däremot hade det ju varit jättekul för din sambo att flytta närmare kompisen! Hur långt från huset bor han?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan